ako sa prihovoriť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ako sa prihovoriť?

Príspevok od používateľa Soviet »

A preco s nou dopisujes a radsej jej chlapsky nezavolas a nevytiahnes naozaj von? Lebo taketo "zabavanie" o unosoch podla mna na jej vek uz je mozno trochu onicom. Netreba byt za kazdu cenu len vtipny :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no ja sa asi nastartujem a pridem jak debil zanou do roboty :D ale neviem co si mam otom mysliet :S ak je to fakt z jej strany ignor nebdue to pekne a ak to neni ignor ale daco ine tak to bude v pohode :D teda asi ach jaj vravim som s toho zmateny toto je premna extra ... rok a stratil som akukolvek schopnost predvidat abo ako to nazvat v aprili som sa rozisiel zo snubenicou a odvtedy to je dake divno somnou
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ako pise soviet, treba jej jednoznacne zavolat, SMSky su totiz take neosobne. A hlavne jej daj este cas.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ok mudrci :D tak som zavolal nedvihla tak som jej napisal spravu:
Ahoj mne je to sproste sa ti vtierat ale mam uz pracovnu deformaciu ze potrebujem istotu ze ludom sa nic nestalo. Tak prosim ak ti nemam pisat tak bez vysvetlenia napis len ze nepis a ja ti dam pokoj len daj vedet ze si v poriadku bo kym to nebudem vedet nebudem v klude, tak sa zlutuj :)

Naco dosla odpoved:
Jezis maria :) klidek zijem neboj sa len uz pomaly spim po dnesnej prechadzke. Kludne spi a dobru noc :) a dakujem ze sa o mna staras.

A teraz neviem mam to chapat ako bud v kldue a cau alebo co uaaaa stojim si asi na kably
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

no neviem, ale na mna to zatial posobi, ze nic moc, nejaky velky zaujem z jej strany nevidim. Asi by si mal menej tlacit na pilu a dopredu sa pripravovat aj na alternativu ze z toho nemusi nic byt.. :wink:
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Runes, no neviem, ale asi jej teraz nepíš. Nechaj to už na ňu, či sa chce ozvať. Tá posledná SMS mi príde, že "no, áno, si vážne milý, že prejavuješ záujem a lichotí mi to, ale toť všjo" :|

Ak by mala záujem, tak by napísala ešte niečo v zmysle, že sa teší, keď sa zas konečne stretnete atd.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak. Moc to silis a nanu je to bud privela, alebo ju to odradza. Keby chcela, tak ti zdvihne, alebo rovno napise sms ona, ze nema casu, alebo je dakde v ritine. Mozno pokukuje po dakom inom dlhsiu dobu, ktovie. Asi z tejto nic nebude. Nechal by som kartu na jej strane.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No neviem :D ja skor drzim svoju prvu teoriu ozval sa jej ex :D Vravim nevideli ste tu neverbalnu komunikaciu predtym :) Moj nazor pisali sme na vianoce vsetko slo relativne v poho potom sa jej ozval ex a uz to bolo v cajchu pravdepodobne sa k sebe vratili je to dievca z daleka co tu nikoho nema tak je na tieto veci nachylnejsia a este k tomu cez vianoce tym padom som ja vypadol z hry. Tou poslednou sms odpovedala a dala najavo ze ted nic i ked mozno ju to dade skre :D sak pise tam po dnesnej prechadzke omg no s kym asi na tej prechadzke bola so skreckom urcite ne :D ale je mi to jedno viem ze je v poriadku akurat nema v plane nic riesit akceptujem a neriesim :) Akurat som clovek ktoreho toto zamrzi bo som ju cel spoznat ako kamaratku a ja druhemu do kapusty nelezem taze problem by nebol.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Džízs ... Byvalych pekne ignoruj. Viem, ze obcas k nim baby idu ovela rychlejsie ako ku novej znamosti, ale stary tovar sa bud nezmeni, alebo zmeni natolko ze s nim nebudes chciet travit cas (My case). Alebo zmeni docasne, kym neziska co chce a vrati sa na staru kolaj.

Ono treba bojovat, ale nevtierat sa. Bohuzial ta tvoja SMS bola dost "zufala" a podla toho vyzerala aj odpoved. Nechal by som to chvilu vychladnut, alebo zas pomali ale cielene strielat na citlive miesta ;)

Ja sa o jednu snazim pomali rok aj s prestavkami (Deli nas od seba 570km vzdusnou ciarou), boli sme spolu von asi 20x, vsetko slo krasne mesiac pokial sa nedoplazil byvaly s ktorym chodila 3 roky a nakoniec ju podviedol.
Problem je, ze ja som v Polsku max 2x mesacne na tyzden ... Ale to sa asi do roka zmeni.
Anyway, furt pomali nahlodavam brehy a nejde to zlym smerom :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ono to mozno bolo zufale :D ale ide oto ze fakt pracovan deformacia strach o ludi :D (zachranar/humanitarny pracovnik) a to mne hovorit nemusis sam som sa mohol vratit k ex ale nevratil som sa a dnes uz ani neviem preco som vobec nadtym uvazoval :D ted je to kamaratka a ja vlastne lutujem toho kto s nou ostane bo ona je desna povaha len to si clovek neuvedomuje no :) A vzdy som tvrdil ked sa daco skonci tak pre nieco a navrat spat je uz len smutok za tym co bolo lenze to uz nebude :) a strielat ja nikam nebudem stanovisko je ked ce sa ozve len som zvedavi ci sa bdue usmievat ked tam zasa dojdeme na obed :D

//autoeditácia príspevku (01 Jan 2012, 23:04)
DORIESENE :D kurnik tak mal som pravdu, ona ma chalana a je s nim :D dneska mi pisala na pokeci, bo ja som vsade Runes a som jej daval majl ked som minule pisal. Tak som si to bachol do facebooku ([email protected]) a samozrejme prepojene a nema moc sukromie nastavene tak ako fotku profilovu ma ju a svojho suhaja ma tam vo vztahu s ... na poekci vazny vztah a bla bla bla :) taze svojim sposobom sa citim podcteny ze zadana baba mi z usmevom dala cislo :D
Vacsi fail je to ze vcera v sluzbe som pol hodku kecal s jednou babou ta mi dala cislo systemom ze pockaj dam ti cislo tak som si ho napisal a asi pol hodku nato som jej poslal spravu ze toot je moje cislo a bla bla naco odpisala ze ona je vlastne zadana a ... :D to co je toto preco mi davaju zadane baby cisla btw tato druha co mi vcera strcila cislo si ma dneska pridala na Facebooku bo na uniforme mam meno :D
zuzanuska
Professional
Professional

Runes, no teda. Nejak tie zadané priťahuješ :oops:

Ale teraz neviem, či sa nudia a chceli si len tak s tebou pokecať a priťahuje ich tvoja uniforma. Alebo v prípade nejakej núdze, že by ti ako záchranárovi zavolali :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no lenze ta prva netusila ze co je moja praca popri skole :D a ta druha to bolo tiez vtipne lebo ono jej kamaratka ma spoznala preto som sa tam zastavil a kecali sme a ta druha premna neznama dala to cislo :D cele zle no
zuzanuska
Professional
Professional

Asi blbá karma alebo čo. Môj kamarát tiež vždy narazí buď na zadanú, alebo na nevysporiadanú s bývalým, alebo takú, čo ho proste nechce.

Teba chcú, ale sú to tie nevysporiadané alebo zadané. Ach tie ženy, daktoré nevedia, čo (koho) vlastne chcú. :roll:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:D kedy ideme von :DDDDD
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Runes napísal:no ono to DORIESENE :D kurnik tak mal som pravdu, ona ma chalana a je s nim :D dneska mi pisala na pokeci, bo ja som vsade Runes a som jej daval majl ked som minule pisal. Tak som si to bachol do facebooku ([email protected]) a samozrejme prepojene a nema moc sukromie nastavene tak ako fotku profilovu ma ju a svojho suhaja ma tam vo vztahu s ... na poekci vazny vztah a bla bla bla :) taze svojim sposobom sa citim podcteny ze zadana baba mi z usmevom dala cislo :D
Vacsi fail je to ze vcera v sluzbe som pol hodku kecal s jednou babou ta mi dala cislo systemom ze pockaj dam ti cislo tak som si ho napisal a asi pol hodku nato som jej poslal spravu ze toot je moje cislo a bla bla naco odpisala ze ona je vlastne zadana a ... :D to co je toto preco mi davaju zadane baby cisla btw tato druha co mi vcera strcila cislo si ma dneska pridala na Facebooku bo na uniforme mam meno :D
Preco davaju cisla? Lebo baby su ako opice, nepustia sa konara, kym pevne nedrzia dalsi :D.
Napísať odpoveď