ako sa stahuje z iFolder.ru?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
hakom
Medium Expert
Medium Expert

ako sa stahuje z iFolder.ru?

Príspevok od používateľa hakom »

som z toho dement a este k tomu nevim de mam kliknut ked je to po rusky
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Neviem čo chceš sťahovať, ale vľavo hore sa súbor sťahuje, vpravo hore sa posiela. Vľavo dole sa prihlasuješ (email a pod ním heslo).

Po zaregistrovaní môžeš:
1. upload do 100MBi
2. download: neobmedzene
3. vyžadovať od iných heslo pri sťahovaní tvojho súboru
4, 5 a 6 ostatné sú platené
Fata! ChaoS
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

Aby si lepšie pochopil tak tu máš videonávod

Kód: Vybrať všetko

http://www.speedyshare.com/997880162.html
Fony
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fony »

Ako na iFolder.ru
Kedže často navštevujem ruské warez fóra a často sú tam uploadované súbory na filehost ifolder.ru tak vám sem pridávam malý návod ako sťahovať po novom z tohoto serveru. Návod čo tu jeden user pridal je už zmazaný a na nete čo som našiel návody to sú všetko už staré veci. iFolder.ru zmenil webdesign a tiež mierne sťahovanie pričom nevýhoda je len tá že ako free downloader musíte prečkať 30 sekundovú čakaciu dobu + kopu reklamných vyskakovacích okien (pričom tie okná musíte mať povolené aspoň pre www.ifolder.ru lebo link vám vygenereuje práve takéto PopUp okno!!!). tak tu to je v skratke :arrow:
1.KROK
Najprv povolíme vyskakovacie okná pre doménu www.ifolder.ru (viď obrázok), samozrejme ak máme povolené popups okná tak nemusíme nič povolovať.
2. KROK
Teraz vám treba link nejký ten link ktorý chcete stiahnuť s tohto stoorage serveru napr.

http://ifolder.ru/347374
Link spokírujete do lišty navigácie vašeho browsera v mojom prípade do mozilly firefox. Po redirekte na ifolder.ru sa vám zobrazí niečo takéto (viď obrázok). Pre FREE download je tam dôležitý len zaškrtnutý ten prvý tip downloadu (červený rámik) a teda free download ale s 30 sekundovým čakaním a reklamnými oknami, btw tie dalšie dva tipi sú platené downloady cez SMS a cez banku. Klikne na to slovko v azbuke (modrý rámik) pre pokračovanie vo FREE downloade.
3. KROK
Po kliknutí na to slovo v modrom rámiku sa vám zobrazí niečo takéto (viď obrázok). Pre další download je dôležité aby ste klikli na hociktorú stých reklám ktoré som vám označil, fakt je to jedno kliknite trebars na FINDMUSIC.ru alebo aj na tie živé linky pod tymi nápismi je to jedno ale neklikajte nikam inam len na reklamy nie na to v to čo je napísané červeným to je len pre registrovaných userov download bez reklám!!!
4. KROK
Po kliknutí na hocikorí stých reklamných linkov sa vám zobrazí spomínaných 30 sekúnd čakania (viď obrázok a červený rámik) ja som si klikol na reklamu findmusic.ru preto tá reklama dole.
Po odpočítaní 30 sekúnd sa nám ukáže takéto podčiarknuté slovíčko (нажмите сюда) na ktoré klikneme (viď červený rámik), to červeným napísané podtým si nevšímame!
5. KROK
Po kliknutí na to slovo nám otvorí nové okno (viď obrázok) v ktorom musíme odpísať štyri čísla do toho rámika. Po správnom odpísaní čisel klikneme na to slovo v zelenom rámiku (viď obrázok).
6. KROK
Teraz po kliknutí nám už konečne server vygeneruje schopný odkaz na stiahnutie (viď obrázok a červený rámik), keď teraz klikneme na ten vygenerovaný link v červenom rámiku tak nám už nabehne kde chceme aby sa nám uložil súbor a to je všetko nič tažkého, možno sa zahrám trošku s Camtasiou a spravím vám aj video tutoriál.
Spravil som vám aj tutoriál cez Camtasia studio tak enjoy a btw ked sa tam zaregistrujete tak vám dá rovno len odpísať tie štyri čísla a server vám hneď vygeneruje DL link. A ešte dodám že video je fakt len názorná ukážka nič profesionálneho odtoho nečakajte ale hlavnú ideu a zámer s ktorým to bolo urobené to spĺňa čiže nieje o čom.
Video tutoriál : Ako na iFolder.ru (22MB, avi)

http://www.subory.sk/download/222292/tutorial.avi
Prílohy
6.JPG
5.JPG
4.JPG
3.JPG
vynimky.JPG
Napísať odpoveď