ahoj ja chcem byt hacker a potrbujem info v mne zrozmitelnom jazyku tz slovensky cesky atd..moze mi niekto hodit link kde je napisany strucny navod ako sa stat hackerom aby som tomu rozumel aj ja mam len zakladne znalosti pc...
edit co je to phbpp?
ok trolco ty s tym uz skonci aj ked si s tym nezacal
a kolko mas rokov 13? to neni len tak ze si povies ja chcem byt HEKER a som hacker . vela hodin studovania a nervov by pritom trebalo prezit
Filipito napísal:ok trolco ty s tym uz skonci aj ked si s tym nezacal
a kolko mas rokov 13? to neni len tak ze si povies ja chcem byt HEKER a som hacker . vela hodin studovania a nervov by pritom trebalo prezit
preco by som stym mal skoncit? niekde predsa treba zacat ci nie??
TROLCO napísal:mno s anglictiny viem par slovicok exit enter quit conect atd..a kto je Unix?ako sa ho naucim?
a co si myslel tym programovat? to ako sa mam naucit nastavit nejaky program v Pc napr antivirus alebo co?
programovanie ako tvorenie vlastnych programov tzv exploitov a to sa neda ze hura som hacker a tvoja ang by mala byt na lepsej urovni aspon pokrocily resp vediet pisat po ang.
Hmm keď už chceš byť ten hacker. Tak by si sa mal naučiť využívať google a nie upýtať sa tu, že čo to je programovanie alebo čo je to UNIX ? To mi pripadá dosť odveci. A hacking neni ako hra (že si prečítaš návod a hneď celú hru prejdeš) sú to roky študovania programovania. hrabania sa v OS hlavne UNIX..Robenie zo sietami atď...nie tkaé prečítam si jeden ceský alebo slovenský manuál a už idem ťažko hackeriť.
Ešte jedna rada. Ak pôjdeš napr na neaké IRC určite nekláď otázky typu :
1 Je tu neaký hacker?
2 Kto ma naučí hackovať?
3 Ako zistím heslo na pokec?
A podobné kraviny. Kedysi som sa o to zaújmál ale vykašlaľ som sa na to. A preto ti radím hento na IRC ani neskúšaj ináč si tam ani ísť nemusel.
No asi tak síce je pravda že ja sa do toho prd rozumiem. Ale určite by som nebral za hacking použitie nejakého programu alebo kradnutie hesiel na pokec to sa mi zdá byť dosť odveci ide o to, že tí ľudia chcú mať súkromie a aby im ho hacker ničil? Je pravda že on narušuje weby,servery,PC ale nie preto aby kradol. To robí CRACKER.