Ako sa stať hackerom - podrobný návod

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
schwaro
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hacker is Cool

Príspevok od používateľa schwaro »

satan_dca napísal:Hacker by chcel byt kazdy mno nevim ci sa povazuje za hacking ja dostat sa do emailu ale budis poslite my na [email protected] nejaky navod a co si mam stahnut aby som isiel na kamosov emai ked viem iba jeho meno emailul :dedko: :plus: :samovrazda: :aasmile24:
:lol: :lol: :lol: umrem
satan_dca
Light Expert
Light Expert

Re: Hacker is Cool

Príspevok od používateľa satan_dca »

schwaro napísal::lol: :lol: :lol: umrem
Len neumieraj a povedz navod Dakujem to chcem az tak vela
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

preboha, si myslis ze normalne najdes na nete navod alebo ti ho sem niekto da? keby to takto islo kazde druhe decko si hackne web atd...radsej sa uz programovat alebo neviem co, ale konecne nebud naivny a necakaj ze ti sem niekto da navod :roll:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Tu mas navod:
1.Stiahni program Password E-mail ver 4.235
2.Do kolonky E-mail napis kamaratov E-mail
3.Potom stlac dolne tlacidlo Generate
4.V kolonke Password sa zobrazi heslo
5.Vysledok? Hackol si kamosov E-mail a teraz sa mozes pochvalit v skolke
Copyright © 2009 Plasmon :wink:

Daj si facku!
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

ja z vas nemozem :D krasny topic, btw studujem v brne siete tak sa na tom pekne u*ebavam :D jednoducho krasa, zajtra ukazem v skole :) hm a este nieco, tento topic na zlu kategoriu, dal by som to skor na VTIP :lol:
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

Plasmon napísal:Tu mas navod:
1.Stiahni program Password E-mail ver 4.235
2.Do kolonky E-mail napis kamaratov E-mail
3.Potom stlac dolne tlacidlo Generate
4.V kolonke Password sa zobrazi heslo
5.Vysledok? Hackol si kamosov E-mail a teraz sa mozes pochvalit v skolke
Copyright © 2009 Plasmon :wink:

Daj si facku!
myslim ze uz vysla aj verzi 6,58268 :wink:

//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 22:28 )
kamo natahajte si do kompu knizky napr hacking bez tajemstvi a hlavne sa nauc robit v prikazvom riadku :wink: ale su to roky a roky studovania :wink:
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

playerSC napísal: kamo natahajte si do kompu knizky napr hacking bez tajemstvi a hlavne sa nauc robit v prikazvom riadku :wink: ale su to roky a roky studovania :wink:
No ty si to tiez zabil :D
eCorke
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eCorke »

r3mus napísal:ja z vas nemozem :D krasny topic, btw studujem v brne siete tak sa na tom pekne u*ebavam :D jednoducho krasa, zajtra ukazem v skole :) hm a este nieco, tento topic na zlu kategoriu, dal by som to skor na VTIP :lol:
tych peknych paru minut citania stalo za to ...
chcem sa podakovat za pobavenie :).... admini prosim nemazte to .. (chce to oznacit ako dolezite :D...)

a hosi.... chce to trpezlivost, ucit sa a mat hlavne k tomu vztah ...
a viac takejto zabavy :D ...
klokyno
Light Star
Light Star

:)

Príspevok od používateľa klokyno »

No ja mám 13 o počítačoch viem nie moc veľa ale niesom ani lamka. Ale toto čo som čítal tak na tom som sa dobre zabavil. Úkázal som to kamarátovy čo študuje na FMFI v BA a také údrby čo pri tom hádzal to bolo neuveritelné. :D
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

chcem sa stat hackerom. ale chcem hackovat tak profesionalne ne nejakim programom. ako to mam robit a co nato potrebujem. ja som cital ze potrebujem linux ale neviem naco linux. a chcel by som sa napajat do pocitacov a tak
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

tomaxx_199 napísal:chcem sa stat hackerom. ale chcem hackovat tak profesionalne ne nejakim programom. ako to mam robit a co nato potrebujem. ja som cital ze potrebujem linux ale neviem naco linux. a chcel by som sa napajat do pocitacov a tak
Ja nemam slov k takymto prispevkom bud si :pivko: alebo :smt080
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

<j3RrY> napísal:Ja nemam slov k takymto prispevkom bud si :pivko: alebo :smt080
...no ja by som si daval pozor na slova, lebo ked sa chlapec nauci hekerovat, tak mas velky problem :cry:

:D :D :D
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

1 krok k hakovaniu.

Sadnite si za cudzi comp
Otvorte mozillu
Nastroje
Moznosti
Bezpecnost
Ulozene hesla
Zobrazit hesla

LOL :lock: :dedko:
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

ja sa normalne pytam. ale nevedel som ze to je :smt080 tema. sry ze som tu pisal :lol: :lol:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak pokiaľ chceš seriózny návod, tak Ti poradím, aby si sa najprv poriadne naučil robiť v asembleri a pokiaľ ho budeš ovládať odpredu a odzadu, tak Ti garantujem, že niečo by si s tým aj narobil :wink:

Inak ber to skôr ako utópiu...Pokiaľ nevieš vôbec programovať, tak na to radšej kašli :P
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

tomaxx_199: ak si si temu precital, tak podla prispevkov si si to mohol domysliet ;)
Almaironn
Novice
Novice

vsetci sme tu "hackeri"

Príspevok od používateľa Almaironn »

:smt043 Je velmi zaujimave ze vela ludi si mysli (asi vdaka americkym hackerskym trilerom) ze hacker je clovek ktory sedi za pocitacom a cez nejaky program stlacenim tlacitka (ktore je doplnene o pekne graficke efekty z matrixu) hackne pentagon s namierenou pistolou pri cele lebo nejaky zlocinec uniesol jeho rodinu, no docista povedzte je*e vam???

ja nie som hacker aj ked by som sa nim chcel stat kedysi som hromadne zistil hesla na pokeci a kazdemu som menil profily atd. (btw vecsina mali hesla datum svojho narodenia ktory mali napisany v profile :P) a co z toho mam teraz ha? nahodou viem heslo na pokeci cloveka ktoreho nemam prave najradsej ale nic som mu nespravil ani mu tam nechodim a je mi jeho ucet ukradnuty (P.S.: nie nepoviem ako som to spravil :P)

skutocny hacker ma linux a potom co hackne nejaky server nepomeni vsetko na "HACKED!!! jupiii haha hackol som vas :P" ale posle spravu adminovi ze ho hackol, ako ho hackol a napise mu nech si to opravi (aspon tak by mal jednat spravny hacker). Sklamani??? No toto je hacking a nie ze niekomu hacknete ucet na pokeci a potom sa mu smejete

este... ak sa chcete zasmiat, chodte na http://anonymteam.estranky.sk/ ja som sa zasmial dobre hlavne na vete o antivirusoch: "Mozte mat aj 3 je to predsa jedno, cim viac tym lepsie" :hehe: :hehe:
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: vsetci sme tu "hackeri"

Príspevok od používateľa r3mus »

Almaironn napísal::smt043 Je velmi zaujimave ze vela ludi si mysli (asi vdaka americkym hackerskym trilerom) ze hacker je clovek ktory sedi za pocitacom a cez nejaky program stlacenim tlacitka (ktore je doplnene o pekne graficke efekty z matrixu) hackne pentagon s namierenou pistolou pri cele lebo nejaky zlocinec uniesol jeho rodinu, no docista povedzte je*e vam???

ja nie som hacker aj ked by som sa nim chcel stat kedysi som hromadne zistil hesla na pokeci a kazdemu som menil profily atd. (btw vecsina mali hesla datum svojho narodenia ktory mali napisany v profile :P) a co z toho mam teraz ha? nahodou viem heslo na pokeci cloveka ktoreho nemam prave najradsej ale nic som mu nespravil ani mu tam nechodim a je mi jeho ucet ukradnuty (P.S.: nie nepoviem ako som to spravil :P)

skutocny hacker ma linux a potom co hackne nejaky server nepomeni vsetko na "HACKED!!! jupiii haha hackol som vas :P" ale posle spravu adminovi ze ho hackol, ako ho hackol a napise mu nech si to opravi (aspon tak by mal jednat spravny hacker). Sklamani??? No toto je hacking a nie ze niekomu hacknete ucet na pokeci a potom sa mu smejete

este... ak sa chcete zasmiat, chodte na http://anonymteam.estranky.sk/ ja som sa zasmial dobre hlavne na vete o antivirusoch: "Mozte mat aj 3 je to predsa jedno, cim viac tym lepsie" :hehe: :hehe:
Almaironn: nic v zlom ale ani trochu ti neverim a myslim ze si v hackingu rovnako pokrocili ako ten co temu zakladal. ty ze si hackol pokec?? a chodis sa s tym chvalit na hojko forum?? robis z nas debilov?! ale mam riesenie, hackni mi tento nick skuska12345 a ak sa ti to podari verejne sa ti ospravedlnim a budem ti hovorit pan. ak nie, zahrab sa prosim ta a uz nevychadzaj!!!!
ExtrA
Light Star
Light Star

...

Príspevok od používateľa ExtrA »

co to tu trepete setci za bluby..hackovat sa nenaucite z minuty na minuty..tie "hackerske stranky" pisu taky isty lameri,,ako ty ktory ich citaju..na hackovanie vam nestaci poznat jazyk C mat dva programi a hotovo.....Radsej hrajte CS:)

//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 11:54 )
alebo ak sa chete zabavit posielajte ludom virusi budete v pocite ze ste HACKERI:D hh
satan_dca
Light Expert
Light Expert

Re: Ako sa stať hackerom - podrobný návod

Príspevok od používateľa satan_dca »

virusi :) to posielam uz davno to ma nebavi ale ten co otvori 200 krat cd-rom je dobry :) dal som mu nazov Basnicka aby to otvaraly :DD
Napísať odpoveď