Trochu som studoval pravidla sk-nic ale neni mi to uplne jasne, preto sa chcem opytat Vas ak mate niekto skusenosti alebo ste registratorom domen ci mi stym neviete pomoct.
Napisem sem ako som tomu pochopil, opravte ma prosim ak to je zle.
V podstate jedina vec co potrebujem je mat zivnost s konkretnym predmetom cinnosti.
V pravidlach maju napisane nasledovne:
Kód: Vybrať všetko
SK-NIC neuzavrie Registrátorskú zmluvu s Budúcim Registrátorom, ak nespĺňa podmienky stanovené v článku 3.4 týchto Pravidiel v primeranom rozsahu a nie je právnickou osobou so sídlom na území Slovenskej republiky, alebo fyzickou osobou - podnikateľom s miestom podnikania v Slovenskej republike, ktorého predmetom činnosti je poskytovanie služieb korešpondujúcich s postavením Registrátora Držiteľom Domén v zmysle týchto Pravidiel. A nenasiel som tam nic co by sa presne hodilo na registrovanie domen preto sa chcem spytat ci to spada pod cinnost: Pocitacove sluzby?
Ak tomu spravne rozumiem tak registrovanie u sk-nic ako opravneny registrator je bezplatne?
A potom sa plati za kazdu jednu domenu rocny poplatok podla cennika: http://www.sk-nic.sk/cennik
Alebo to je inak?
Dakujem za odpovede