Podržte sa.. ´
Tento rok už môj tretí incident s nebezpečným psom...
Takže ako každý večer si idem dať bežecké kolečko v žilinskom lesoparku chrasť. Je tma ako v rohu kde tu svetielko , mesiac cez tie stromy nebolo vidieť...
A tak zrazu vdím že ku mne čosík veľké malé a široké beží. V momente chytám Jack-a na ruky a dávam si ho vysoko na hruď veď keby niečo...
A v tom monente pitbul..
Tento krát široký zavalitý z obrovskou papuľou chňap chňap po mojom psovi ktoráho som držal na rukách. Moja reakcia...
Chránil som si rukya nohya psa som dal nad hlavu...
Ten pitbul proste neprestával po mne vykakovať a s naširoko rotvorenou papuľou sa snžil čosik riešiť...
Mno mal som dosť...
Takže z plného hrdla som zreval...
Ty vyj... nezodpovedny ko... pod si okamžite chytit to skur.. psisko inak ti ho podrežem. A zrazu behom 20 sekund dobehol týpek 2-krát tak vysoký ako ja ktorý keby chcel tak by mi rozbil ciferník na 4-ty krát úplne bez problémov...
Prekvapila ma jeho rekacia...
Psa zavolal, pes v momente prestal a pekne si sadol k jeho nohe a ten pán ktorého meno nejdem zverejňovať si ho pekne zapol. A pes poslúchol a tisho sedel...
Ani nemukol...
Zje... ma že čo si to dovolujem po ňom zjapať na celý lesopark že proste nevedel že tu niekto okrem ňeho je a že sa mi ospravedlňuje a že ho to mrzí a že proste lesopark už býva po 10-tej hodine prázny a jak je mesiac dlhý nikoho tu o takomto čase so psom nestretne...
A tak sme sa pustili do debaty a proste začal mi vysvetlovať a tak sme kecali a kecali, dobrá pol hodina prešla..
Mno a záver..
Proste ten pes bol vycvičený a poslúchal svojho pána na slovo.
Ten chalanisko proste dokázal slušne a citlivo veci riešiť a niekoľko krát s ami ospravedlnil že proste netušil že tu niekto okrem neho je..
A že na psov je ten jeho pes "kur.." ale že deti a sučky sú v pohode...
Ale ako že on to ten pes nemyslí zle , len sa chce hrať...
A že nikomu ten pes neublížil.
Takže môj dojem z toho incidentu je v pohode..
Stalo sa vysvetlili sme si to ospravedlnil sa a rpiznal chybu..
Vzal som to športovo a proste beriem to ako vyvetlenie od féroveho chlapa ktorého nejdem riešiť a je to uzavreté..
Dal mi jenu radu a to že veľmi účinný a lacný zneškodňovací prostriedok je obyčajný lak na vlasy..
Takýto lak jedna psa oslepí jak na zraku tak na čuchu a pes je hotový...