ako schovat ip adresu?
-
Miley Cyrus
Light Star
Re: ako schovat ip adresu?
pouzivat to chcem na web... vsetko co prehliadam cez internetovy prehliadac... btw jeden znamy ma informoval ze by to slo cez vps server... ten je absolutne nevystopovatelny...
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Slovicko absolutne je blbost. Nic nieje nevystopovatelne. VPS server je skratka pre virtualny privatny server, na ktorom si mozes spravit proxy. Avsak zabudas na fakt ze ten server ti niekto prenajme, takze v podstate nic nieje anonymne a internet vonkoncom.
Ak hladas bezplatne riesenie, tak sa budes musiet uspokojit s velmi pomalou rychlostou, castou nedostupnostou a reklamami. Platene riesenia budu drahe.
Ak sa bojis ze by ta mohol niekto podla IP vystopovat, tvoje obavy su zbytocne. Len tak podla IP nikto nezisti tvoje bydlisko.
Ak hladas bezplatne riesenie, tak sa budes musiet uspokojit s velmi pomalou rychlostou, castou nedostupnostou a reklamami. Platene riesenia budu drahe.
Ak sa bojis ze by ta mohol niekto podla IP vystopovat, tvoje obavy su zbytocne. Len tak podla IP nikto nezisti tvoje bydlisko.
Re: Re: ako schovat ip adresu?
Server si registrujes na svoje meno. Ak nie, pripajas sa nan cez svoju ip. Ak poskytovatel vps neloguje ip, tak ich loguje poskytovatel spojenia pre vps. Ak nie, tak to loguje tvoj poskytovatel netu.GiGaByT napísal:pouzivat to chcem na web... vsetko co prehliadam cez internetovy prehliadac... btw jeden znamy ma informoval ze by to slo cez vps server... ten je absolutne nevystopovatelny...
-
Miley Cyrus
Light Star
ten znamy mi to napisal takto...
pital som sa kamosa s usa ako to on robi a povedal ze staci si zakupit vps server a nemaju sancu na teba prist tam kde si to kupis kriju tvoju ip a na stranky a vsetko co pouzivas pomocov vps servera sa vykonava cez falosnu ip takze nemaju sancu jedine tak.A tvoju ip nezaznamenavaju ten vps predajca takze si 100 % krity tot vse co o tom viem ja takze ak chces pokracovat bez toho aby ta niekedy vystopovaly tak sa riad tymto a mas pokoj
pouzivat proxy je dost hazard... su to public ip adresy... jednu ip môze pouzivat aj 50 ludi... hrozi tam riziko ze sa ti niekto nabura do pc... jednemu kamosovi sa to stalo...
pital som sa kamosa s usa ako to on robi a povedal ze staci si zakupit vps server a nemaju sancu na teba prist tam kde si to kupis kriju tvoju ip a na stranky a vsetko co pouzivas pomocov vps servera sa vykonava cez falosnu ip takze nemaju sancu jedine tak.A tvoju ip nezaznamenavaju ten vps predajca takze si 100 % krity tot vse co o tom viem ja takze ak chces pokracovat bez toho aby ta niekedy vystopovaly tak sa riad tymto a mas pokoj
pouzivat proxy je dost hazard... su to public ip adresy... jednu ip môze pouzivat aj 50 ludi... hrozi tam riziko ze sa ti niekto nabura do pc... jednemu kamosovi sa to stalo...
ano, ako som napisal uz v prvom poste v tejto teme, kup si seedbox a budes relativne dobre kryty
-
masterdead
SysAdmin
GiGaByT: Aka je to falosna IP? Pises tu stale o VPS ale nemas zjavne zdanie ako to vobec funguje. Aj keby komunikacia medzi tebou a serverom bola kryta silnym vpn tunelom, stale budes vystupovat pod ip servera. Ty nemozes vystupovat pod inym rozsahom ako ti prideli tvoj poskytovatel.
Tak bud povedz presne ako to funguje alebo nepis hluposti, lebo pleties ludi. Doteraz si nenapisal nic konkretne.
Tak bud povedz presne ako to funguje alebo nepis hluposti, lebo pleties ludi. Doteraz si nenapisal nic konkretne.
no za ucelom surfovania ti bohate postaci TOR, ping okolo 500-700ms a prenosova rychlost okolo 1mb (hovorte co chcete, mam to osobne overene) a to na prezeranie stranok uplne staci, pripadne to staci aj na utok slowloris, uz som skusal 
a zatial JEDINA realna moznost ako ta vystopovat je ze nechas zapnute cookies, to je jedina realna hrozba odhalenia pri pouzivani TORu
dalsia nerealna moznost je ziskat pristup ku vsetkym TOR exit-nodom na svete,
je ich asi 1000 a rozmiestnene su naozaj vsade, staci pozriet zoznam
http://proxy.org/tor.shtml
a zatial JEDINA realna moznost ako ta vystopovat je ze nechas zapnute cookies, to je jedina realna hrozba odhalenia pri pouzivani TORu
dalsia nerealna moznost je ziskat pristup ku vsetkym TOR exit-nodom na svete,
je ich asi 1000 a rozmiestnene su naozaj vsade, staci pozriet zoznam
http://proxy.org/tor.shtml
-
Miley Cyrus
Light Star
ma ten tor aj nejake nevyhody??? prechadza to cez public proxy??? alebo to funguje na vlastnych proxy??? nedostal sa ti niekto do pc alebo nieco podobne???
-
canopus
Addict
ty si uz aky paranoikGiGaByT napísal:ma ten tor aj nejake nevyhody??? prechadza to cez public proxy??? alebo to funguje na vlastnych proxy??? nedostal sa ti niekto do pc alebo nieco podobne???
na to prezerenie ti staci
http://anonymouse.org/anonwww.html
tor funguje tak ze si stiahnes program (zadarmo a opensource), ten si nainstalujes a ako proxy v prehliadaci si nastavis adresu 127.0.0.1 (to si ty sam). prehliadac sa teda lokalne spoji s torom a ten sa uz postara o zasifrovanie a preposle data do tor siete, cize data ktore od teba odchadzaju uz su zasifrovane
ci ti tor funguje spravne mozes overit tu
https://check.torproject.org/
a ked si tak strasne paranoidny tak ta este spochybnim viac
dvaja najvacsi donatori TOR projectu su Google a MoD (Ministry of Defense of USA)
a podla predchadzajuceho prispevku sa to da troska vylepsit
ked to uz budes mat cez tora tak sa este uisti pouzitim toho
ci ti tor funguje spravne mozes overit tu
https://check.torproject.org/
a ked si tak strasne paranoidny tak ta este spochybnim viac
dvaja najvacsi donatori TOR projectu su Google a MoD (Ministry of Defense of USA)
a podla predchadzajuceho prispevku sa to da troska vylepsit
ked to uz budes mat cez tora tak sa este uisti pouzitim toho
-
skorec1
Expert
polroka je maximalne a minimalne a ani o den viac a ani menej, dokonca ked ti pride kontrola z TU im musis ukazat system ktory ti automaticky vymazuje komunikaciu starsiu ako polroka... a ver tomu ze to je ako prve ked pridu z TU na kontrolu... takze by si sa divil ze to nikto nerobi...midnight_man napísal:maximalne na pol rokanie minimalne. Je verejným tajomstvom, že to nikto nerobí...teda minimum poskytovatelov..ale o tom nebudeme verejne
// ip adresu ti zrejme nezmenia, ani neschovajú (schovat sa neda)
niekedy sa az divim ake tu mate amaterske nazory...
Kód: Vybrať všetko
SELECT noob FROM hojko.com ORDER BY rankRe: ako schovat ip adresu?
IP adresa sa neda schovat, ak chces hackovat.. myslim ze hej.. lebo inak by ti stacil HIDE IP... ak chces hackovat, ale nechces aby ta chytili alebo nieco, najlepsie je ist do NET cafe... tam mas na salame.. zplatis par korun, mozes mat na salame ci zostali stopy po IP adrese, pretoze nie je tvoja.. a uz aj keby sa to vysetrovalo, nikto si na teba nespomenie na urcity den a hodinu... hlavne nechod tam, kde ta poznaju
najlepsi sposob ako hackovat a nic z toho nemat.. dalsi je ist s notebookom do baru, kde je wifi zona,... to mas to iste... ale ak chces vazne skryt svoju IP len na bezne ucely, tak ti staci HIDE IP.. nie si v amerike, kde na teba cihaju hackeri na kazdom rohu.. neboj.. oni vedia ake velke su tu vyplaty a podla toho si aj odhadnu co z teba mozu mat 
moze mi neikto vysvetlit tot ze cez ipcku sa mu nabura do pc?som v tom laik ale teda netreba k tomu aby som mal nejaky program v pc aby mu otvaral moje zadne vratka ci ako?GiGaByT napísal:ten znamy mi to napisal takto...
-
hojko
Site Admin
GiGaByT: Ten tvoj 15-rocny kamarat aj vie o com vobec hovori v tomto prispevku???: http://www.hojko.com/post1687683.html#p1687683
Son-Goku: Este vacsi laik je ten co ten prispevok pisal, su to dristy a nema ani paru o com pise. Ak ma niekto zdielanu IP a teda pod jednou IP vustupuje 50 ludi, tak na internete je vidiet maximalne tak branu, router ci server, teda bez forwardingu sa dalej nedostane. Okrem toho dnes uz nie su casy dieraveho sietoveho Windows 3.11 Workstation alebo Windows 95, uz Windows XP sam o sebe je na tom relativne dost bezpecne.
Son-Goku: Este vacsi laik je ten co ten prispevok pisal, su to dristy a nema ani paru o com pise. Ak ma niekto zdielanu IP a teda pod jednou IP vustupuje 50 ludi, tak na internete je vidiet maximalne tak branu, router ci server, teda bez forwardingu sa dalej nedostane. Okrem toho dnes uz nie su casy dieraveho sietoveho Windows 3.11 Workstation alebo Windows 95, uz Windows XP sam o sebe je na tom relativne dost bezpecne.
@GiGaByT: Skor by som ti doporucoval si sadnut do auta/ci ist peso s notebookom a pojazdit/pochodit po meste/sidlisku kde mas volne WiFiny a cez ne sa pripojit. Co sa tyka toho HideMyIP ten pouzivam uz, ale 2 roky.