ako si ju ziskat spat ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
baal

ako si ju ziskat spat ?

Príspevok od používateľa baal »

ahojte chcem sa vas opytat chodil som s kockou asi 2 mesiace vsetko bolo supr klapalo to ale skoncilo sa to asi tak ze stredu sme boli spolu vonku vsetko pohodicke super sme sa mali a stvrtok na skype sme piasli dohadovali sme sa ze kedy sa zase stretneme a som spravilasi hlupost lebo som sa jej spytal ci ma lubi a ona povedala ze hm mozno ... a predtym mi hovorila ze lubi ma a tak ... a zacala vraviet ze to takto nebude fungovat a tak ... tak povedala ze sa chce rozist no dobre co som mal robit ... ale potom som sa snou rozpraval tak povedal ze nevie preco to spravila neni za tym nikto iny a .ona ma len 14 ..... a tak ja chcem vediet ci mam este daku sancu u nej lebo som sielene do nej zamilovany ona to povedala tak ze na 95 per asi sa uz nedame do kopi ... tak co mam robit nechcat jej kus casu a potom ju znovu zbalit ??? alebo co ? lubim je milujem vsetko ...... a inac sa rozpravame pohode ziadna ignoracia ani nic ... po rozchode .prosim poradte co robit ? je mam 17 . diki :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no čo ti poviem.. kámo ona má len sladkých 14 a ešte sama nevie čo chce...a nevie čo vzťah a lúbiť niekoho znamená...tieto 95% veci... je to hlposť bud niekoho lubim na 100 % alebo vôbec niečo také, že asi ťa mam rada nexistuje bud ano alebo nie sú len dve možnosti.. tak sa jej to možno spýtaj...a ja si myslím že na lásku máš ty ešte čas a takéto vzťahy ešte preziješ veľa... takže ak ju chceš spať tak si počkaj ako sa to vyvinie podla mna....
ale prepáč ale podla mna si neuvedomí nič - možno to je iba môj pokazený názor na ženy a možno nie. a podla informácií čo si poskytol sa veľmi nedá vžiť do situácie a poradiť ti čo by robili iní.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

imho vztah so 14 rocnou bol na take nieco odsudeny vopred ,,,nechcem urazit ziadne dievca ale co som ja poznal tak boli riadne namyslene ,nerozhodne a pod ,,,hovori sa ze tie tri roky rozdielu medzi partnermi su ok,ako vraj idealne ale,,,, netreba zachadzat az do extremov .... 14 rokov je dost malo ... ak mas o nu zaujem tak pockaj km bude mat aspon o rok viac.... dovtedy sa aspon troska "uvedomi" ajked podla mojho velmi skromneho nazoru mas na viac ako "len" 14-15.......ja by som tomu nejaku obrovsku sancu nedaval,,,, je tam ta nerozhodnost,tvrdohlavost,namyslenost ... a pod
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

HM maju pravdu ma len sladkych 14 no chalan si pyta radu,,, ;) tak mu hadam poradime...No pozri sa mas 17 vies co chces mas ju rad? lubis ju? stoji ti za to? ak si si na vsetky tieto 3 otazky odpovedal ANO ..tym padom ti odporucam asi to..nepust si ju...ma 14 a mozno nevie vlastne co chce a ma len zmatok v hlave..bud pri nej,..pomahaj jej..ak ste boli spolu doteraz nevidim dovod preco by to nemohlo pokracovat...troska o nu zabojuj a sam uvidis bud ti da razne najavo ze je koniec a tym padom uz je to jasne...alebo budete spolu dalej a ona si uvedomi ze ta fakt ma rada...ma len troska blbsie obdobie...(z mojej vlastnej skusenosti ti vravim ze si ju nepustaj..potom je uz tazko bojovat o nu ked raz odide) ;)
baal

sak jasne je si ju nepustim normalne chodime vonku no aj po rozchode sme boli s partou vonku aj ona tam bola ale je pravda ze do reci vela nebolo ale prekonali sme aj to a v nedelu sme sa pohode uz bavili a jasne ze si ju nepustim stale ju budem volavat vonku a tak a budem vkuse prinej ... tak ako pred tym a mozno sa jej to zase pomiesa v hlavke a bude vedet ze ma chce ... ja v to verim stoji mi zato lubim ju chcem ju .! a nenecham sa odradit nicim .... sak necham tomu volny priebeh. ale nechapem ju .
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Baal dam ti radu ...ty mas 17 si pre nu trimpf jednoducho chod s nou von a spravaj sa k nej milo ..no v ziadnom pripade sa jej uz neopovaz povedat ze ju milujes.... popripade sa snaz pri nej hovorit o inych dievcatach...a zase ta bude chciet.. ona este nevie co je vztah..ona chce len s tebou chodit... jednoducho musis to chapat.ked budes viac arogantnejsi tak ju budes viac pritahovat ;) no to co k tebe bude citit nebude laska ale iba take blaznovstvo ...ty ju lubis ale ona ta ma iba ako lepsieho kamarata ....
Nicitel__boss
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nicitel__boss »

suhlsim keby mala viac rokov tak ti poviem ze jej kup kiticu a bombonieru ale musis to brat tak ze ona neche vztach ale ona sa chce pochvalit v triede ze chodi s dakym chalanom co ma 17 rokov.A musim povedat ze suhlasim s tym prispevkom vyssie.A vela stastia ale este jedna vec skus si najst daku inu co by mala aspon 16 :smt006 :aasmile29:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

14- ka nemá sama pre seba ešte ustálenú definíciu citu: ľúbiť, no to nemá ani veľa ľudí v oveľa vyššom veku - (pokiaľ také niečo vôbec existuje). Čiže v tomto vzťahu (?) musíš byť ty ten, čo je leader. Pri 14 a pod. je toto však ťažké, nakoľko baby v tomto veku si práve zaali uvedomovať samé seba a myslia si, že celý svet im leží pri nohách. Možno si pre ňu bol iba triumf a keď si jej položil otázku na telo, tak sa buď zlaka, alebo uvedomila a "tým druhým" iba kamuflovala. Čiže TY buď v tomto momente ten rozumný a TY zváž, či to má derspektívu do budúcnosti a ak áno, tak prespektívu čoho vlastne a či ti to Niečo vyhovuje a je realizovatelné vzhľadom na jej momentálny citový potenciál.:idea: Osobne (však bez poznania okolností, čiže čisto pragmaticky) by som nepokračoval.

//Edit: Vendo: Pekne si vystihol čaro slovíčka len :) k+
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: ako si ju ziskat spat ?

Príspevok od používateľa vendo »

baal napísal:ona ma len 14 .....
chapes?
baal napísal:ona ma len 14 .....
uz si to pochopil?
hadam nemusim pisat co uz urcite bolo napisane
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

vendo: zase z nej netreba robit uplnu tavu. Som zvedavy vendo kolko mas rokov a ci mas dievca. Bol by som rad aby si mi na to odpovedal. chlapec tu nechcel pocut tvoj /vase nazory na to kolko ma rokov na to tu uz tema bola , chcel vediet ako si ju ziskat naspat. takze nejakym spamovanim ze ma len nic nevyriesite. Polka fora tu aj tak nema frajerky takze neviem preco sa mu vysmievate :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:vendo: zase z nej netreba robit uplnu tavu. Som zvedavy vendo kolko mas rokov a ci mas dievca. Bol by som rad aby si mi na to odpovedal. chlapec tu nechcel pocut tvoj /vase nazory na to kolko ma rokov na to tu uz tema bola , chcel vediet ako si ju ziskat naspat. takze nejakym spamovanim ze ma len nic nevyriesite. Polka fora tu aj tak nema frajerky takze neviem preco sa mu vysmievate :?
My/on sa mu nevysmievam/e, iba sa mu snažíme naznačiť, že to nemá - vzhľadom na jej vek - cenu ešte skúšať a že vzhľadom na jeho vek by už mohol mať aj ciele v iných vekových kategóriách. A uznaj, že 14 je na vzťah málo a výnimky sú veľmi vzácne. Toť môj názor. Peace. :wink:
Nicitel__boss
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nicitel__boss »

mas pravdu ale ja na jeho mieste bi som ju spravil a isiel dalej podla mna tu o nic ine nejde
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:My/on sa mu nevysmievam/e, iba sa mu snažíme naznačiť, že to nemá - vzhľadom na jej vek - cenu ešte skúšať a že vzhľadom na jeho vek by už mohol mať aj ciele v iných vekových kategóriách. A uznaj, že 14 je na vzťah málo a výnimky sú veľmi vzácne. Toť môj názor. Peace. :wink:
Je veľa chlapcov(prakticky takmer všetci) ktorí majú dievčatá mladšie od seba problémom je to že ma 14 ale zaleží od vyspelosti aj keď musím uznať že sa podľa správania hodí na svoj vek nemôžeš všetky dievčatá hádzať do jedného vreca podľa veku :) . A zastávam sa názoru že pekné baby v mojom veku už obsadili starší ...teda - radšej mať mladšiu a peknú (a múdru) ako rovnako starú a škaredú (a hlúpu ) :P
Nicitel__boss napísal: bi som ju spravil a isiel dalej
toto mi vysvetli

//by je s tvrdým Y ;)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:vendo: zase z nej netreba robit uplnu tavu.
z nikoho tavu nerobim
P3Bo napísal:Som zvedavy vendo kolko mas rokov a ci mas dievca.
mam 19 a momentalne som stastne slobodny :)
P3Bo napísal:chlapec tu nechcel pocut tvoj /vase nazory na to kolko ma rokov
keby som pisal nazor na to kolko ma rokov vyzeralo by to inac :arrow:
P3Bo napísal: Polka fora tu aj tak nema frajerky takze neviem preco sa mu vysmievate :?
nikto sa mu nevysmieva teda necitam som to cele ale..........
Nicitel__boss napísal:mas pravdu ale ja na jeho mieste bi som ju spravil a isiel dalej podla mna tu o nic ine nejde
no nicitel ty si davac :D neviem ci nevies citat ci nevies pisat alebo ci ti hip-hop rozozral mozog ale jedno viem urcite a to si necham pre seba lebo tu nechcem nadavat :wink:

btw ti co nemaju frajerku su menejcenny P3Bo? alebo maju zakazane nieco pisat? :aasmile27:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:radšej mať mladšiu a peknú (a múdru) ako rovnako starú a škaredú (a hlúpu ) :P
Amen :lol:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:radšej mať mladšiu a peknú (a múdru) ako rovnako starú a škaredú (a hlúpu )
unika iba mne ten zmysel tejto vety? :D
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Muisíš proste rátať s tým že na chodbe v škole stredne taaaakéého sladkeho chlapca s božskými modrými očami a pekným svetrom a že miluje jeho a nie teba. Také to proste je... Vidíš že už sa to takto stalo že sa zrazu chcela rozísť, za pár dní sa to stane tiež...
baal

no hadam sa to nestane ona neni taka ... zase ona povedala nic ku tebe necitim prepac ... ale casom sa dame do kopy ja v to verim lebo ona je taka ked jej zacnem chybat tak zacne ku mne doliezat ... a uz to tu bude ... hadam :D ale nie teraz budu prazdniny tak ju spracujem kus ... a hadam to vyda .
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:z nikoho tavu nerobim

btw ti co nemaju frajerku su menejcenny P3Bo? alebo maju zakazane nieco pisat? :aasmile27:
1. povedal si ze ma len 14..dalo by sa to povedat aj tak ze je emocionalne este nevyspela =>cize je ešte iba decko a preto by si s nou nemal zacinat lebo nevie co je to vztah=>cize z nej robis mozno hlupejsiu ako v skutocnosti je :)

a nehovorim ze ti co nemaju frajerku su menejcenny len ma vytacaju take kecy ze chodi s mladsou babou a teraz si na vasich prispevkoch bude XY userov prihrievat polievocku aj ked nemaju v skutocnosti co povedat a samy este dievca nemali. tot moj nazor :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:emocionalne este nevyspela =>cize je ešte iba hlupe decko
no ako som povedal z nikoho tu debila/tavu nerobim mozno tak ty............. nikde som nepisal ze je emocionalne nevyspela.. a bla bla bla, mozno to tak vyznelo ale nemyslel som to tak
P3Bo napísal:a nehovorim ze ti co nemaju frajerku su menejcenny len ma vytacaju take kecy ze chodi s mladsou babou a teraz si na vasich prispevkoch bude XY userov prihrievat polievocku aj ked nemaju v skutocnosti co povedat a samy este dievca nemali. tot moj nazor :)
tomuto moc nechapem ale nehaj tak spamovat mozeme inde
Napísať odpoveď