ako si ju ziskat?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
damiamarl
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

ako si ju ziskat?

Príspevok od používateľa damiamarl »

zdravim, mal by som otazku na ktoru by som rad pocul niekoho radu
Spoznal som jedno dievca, nejdem tu pisat vsetko, uplne sme si sadli, resp moje zaluby su jej, nespozoroval som jedinu vec v com by sme sa nezhodli no zial ja som tiez taky ze som sa jej neodvazil niekomu povedat nieco narovinu....v ten den sbola na ubytovni rozlucka a pilo sa, ja som nikdy nepil tak sm si povedal ak sa neopijem a nedam to vsetko zo seba von teraz, co k nej citim tak nikdy a tak sa aj stalo ..a to bola posledna udalost s nou potom sa nase cesty rozisli ale len kvoli tomu ze sa jej koncil pobyt na lieceni..ona je tiez taka kus hambliva
no vobec neviem na com som a ako keby toho bolo malo tak byva odomna len vzdusnou ciarov asi 200km
..som si povedal ze tuto dievku si nedam ujst no nemam ani sajny ze co mam robyt.......??ase cesty rozisli ale len kvoli tomu ze sa jej koncil pobyt na lieceni..ona je tiez taka kus hambliva
no vobec neviem na com som a ako keby toho bolo malo tak byva odomna len vzdusnou ciarov asi 200km
..som si povedal ze tuto dievku si nedam ujst no nemam ani sajny ze co mam robyt.......??
zuzanuska
Professional
Professional

Re: ako si ju ziskat?

Príspevok od používateľa zuzanuska »

A máš na ňu nejaký kontakt? Ak už nič iné, môžete si aspoň písať. Toto je pekná diaľka, ak teda neplánuje študovať dakde bližšie alebo ty bližšie k nej.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

liečenie? 200km? akoby som videl seba 4 roky dozadu.... kašli na to.. 200km je príliš veľa v mladšom veku... fb, icq a skype ti nenahradia prítomnosť človeka a aj finančne to je nahouby... neskôr sa to ako tak zvládať dá
damiamarl
Light Professional
Light Professional

viem, jedine co mam je jej fb a tiez cakam kde pojde do skoly co budu asi kosice, teda aspon dufam pretoze tam mi bude chodit mladci brat a je to uz len 150km ..hehe
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ze ste si sadli vonkoncom nic neznamena a vzdialenost je tiez neprijemna vec, tak sa na to vysyp ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

200 km vzdusnou ciarou? Z toho nebude nic ine okrem trapenia
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

vzdialenost je svina vec...sadnes si este s milion osobami, z toho bude plno dievcat a z toho sa ti bude plno pacit a z toho budu plno z tvojho mesta, cim skor sa na to vyklasles, tym menej ta to bude boliet, a to ze tvoj brat bude chodit 150km do skoly do KE, kde aj ona neznamena bohuzial vobec nic
damiamarl
Light Professional
Light Professional

tak je ako pisete, no ja sa s nou posnazim zostat v kontakte a aspon ako dobri priatelia...skoda sakra, ale da sa vsetko...ja som stale v tom co mi pisete no este sa posnazim a ked zistim ze to fakt nema zmysel vykaslem na to
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

damiamarl napísal:tak je ako pisete, no ja sa s nou posnazim zostat v kontakte a aspon ako dobri priatelia...skoda sakra, ale da sa vsetko...ja som stale v tom co mi pisete no este sa posnazim a ked zistim ze to fakt nema zmysel vykaslem na to
Ono nejaké iné možnosti ani veľmi nemáš. Vzťah na diaľku ešt etakto v začiatkoch nemá veľký potenciál ani na vzniknutie - nie to ešte fungovanie. Môžete byť dobrí priatelia na dopisovanie - no pokiaľ sa nenaskytne príležitosť byť spolu viac a častejšie, tak by to pre oboch bolo len trápenie a obmedzovanie sa.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

asi tak to je, este by bola jedina moznost ze by chodila do nejakej skoly niekde blizko ale pravda je, stalo by to za to iba vtedy, ak by sa stretavali casto ale ja osobne neverim ze to vide iba ak by bol scenar taky ze by sme sa bud mi alebo oni prestahovali alebo nieco podobne co absolutne neprichadza do uvahy a stahy cez facebook mozem os*at
Jedine co sa da je vyckat nech sme obaja dospeli no to je blbost, za mesiac mozno aj skor zabudnem ako vypada, ako vyzera a proste vsetko co sa mi na nej paci a budem tam kde som bol pred par dnami
Napísať odpoveď