Ako si mám vložiť priateľa, keď...
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako si mám vložiť priateľa, keď...
Zas mám veľký problém. Chcem si vložiť priateľa, ochotný ľudia mi to tu už krááásne po lopate vysvetlili, ale ja nemám to čarovné tlačítko, ktoré každý chce, aby som zmáčkla a tak si pridala nových kamošov. Prikladám zopár obrázkov, aby si ctený dobrovoľníci nemysleli, že som šľahnutá a vymýšľam si bludy. 
-
weronyka
Light Star
ááále, zrodil sa nový génius, to Ctrl+F5 pomohlo, aspoň ako kukám, aj keď síce to musím furt stláčať... takže mi nezostáva nič iné, len krásnučko poďakovať, takže ďakujem krááásne...GothaR napísal:Trocha OT, ale je zaujimave, ze dolu pri kontaktoch na icq alebo e-mail nemas to tlacidlo na pridanie k priatelom a taktiez vpravo hore chyba tlacidlo na report![]()
Skus obnovit stranku pomocou ctrl+F5
-
weronyka
Light Star
no čo už, chlapi sú rýchli...brm napísal:Ty kokos.. tak dlho sa to držalo v tempe?
//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2008, 23:27 )
ešte keby som tak mohla poprosiť o podrobný návod, bo ja sa bez manuálu len tak ľahko nezaobídem...Šu-Do napísal:myslim si, ze by bolo na case vymazat temp FF... odstranit vyrovnavaciu pamät
-
Šu-Do
Redeemer
vsak uz ti to raz bolo napisane + aj si sama dala screenweronyka napísal:ešte keby som tak mohla poprosiť o podrobný návod, bo ja sa bez manuálu len tak ľahko nezaobídem...
http://www.hojko.com/post930855.html#930855
-
weronyka
Light Star
žiaľ, to tam bolo ináč nazvané, hlboko sa ti ospravedlňujem, no nemám problém priznať si, že som do takýchto záležitostí maximálne trdlo...Šu-Do napísal:vsak uz ti to raz bolo napisane + aj si sama dala screen
http://www.hojko.com/post930855.html#930855
//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2008, 17:50 )
hmm, ďakujem krásnučko, spravila som to... no nejak zmenu nevidím... nič to za to, Ctrl+F5 to istí...hojko napísal:weronyka: Nastroje - Moznosti - Rozsirene - Sit - Nyni vymazat