Ako si nájsť....
-
Takymalypako
Light Expert
Ako si nájsť....
Caute...mam taky mensi problem a dufam ze mi pomozete...Nejak ma ´omrzelo´ chodit von s mojou partiou,, chcel by som skusit nieco ine, inych ludi len neviem ako na to...napriklad jedna baba ma pozvala na koncert s jej kamosmi, ale pride mi to take divne, neoplyvam zrovna sebavedomim a obavam sa toho ze bude stat rec z mojej strany, alebo ze sa na mna budu divat jak na votrelca, co si o tom myslite pls?
-
Strejdo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
A co je na tom nepochopitelne???mulatt napísal:teda mne tato veta vobec nedava zmysel a to som ju uz precital 8x
V jeho pripade by mal urobit to, ze pojde (riskne to) do tej novej spolocnosti a bud zapadne, alebo nie. Ked to vobec nevyskusa, tak samozrejme, ze nezapadne, lebo ani nebude mat kde. Preto treba riskovat, ked sa nevies rozhodnut, ci ano alebo nie. Chapes uz, bratu??? A to plati vo vsetkych sferach zivota, nie len v tomto pripade.
-
Začiatok Konca
Professional
mal by som riskovat to co som uz spravilStrejdo napísal:A co je na tom nepochopitelne???
V jeho pripade by mal urobit to, ze pojde (riskne to) do tej novej spolocnosti a bud zapadne, alebo nie. Ked to vobec nevyskusa, tak samozrejme, ze nezapadne, lebo ani nebude mat kde. Preto treba riskovat, ked sa nevies rozhodnut, ci ano alebo nie. Chapes uz, bratu??? A to plati vo vsetkych sferach zivota, nie len v tomto pripade.