Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?
-
Eidos
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
snivat sa niekedy oplati
Vysnivane povolanie uz mam, ale treba k tomu este pridat auto, lebo MHD mi do karat nehra, a sikovnych zamestnancov, potom by vsetko slapalo tak ako ma.
Snad.
-
lollo
Professional
Re: snivat sa niekedy oplati
ale ake je to vysnivane povolanie???Eidos napísal:Vysnivane povolanie uz mam, ale treba k tomu este pridat auto, lebo MHD mi do karat nehra, a sikovnych zamestnancov, potom by vsetko slapalo tak ako ma.Snad.
-
bolek
Guru
Zumpar - potapac naozaj existuje a beru tam bez prijimaciek, staci mat priemer znamok do 4,5 tusimenergy napísal:No, ked sa nestanem kozmonautom, tak by som chcel skusit povolanie ZUMPAR - POTAPAC ( take fakticky existuje, videl som stranku zameranu na cistenie zump a chlapik sa tam normalne potapal) alebo potom Smetiar naksakovac- lave kridlo
-
dew6
Light Star
Hmmm......Snívať o povolaní...tak to už nerobím. Mala som svoje sny a tak to aj dopadlo. Otvorila som oči a potom som len tíško plakala, že realita je iná....
Snívať je fajn, no nie o takých veciach ako je povolanie...
Napíšte, čo ste chceli byť, keď ste boli malí prckovia...
Ja som chcela byť najprv učiteľkou v škôlke, potom smetiarkou a archeologičkou (naši mali radosť - nosila som domov smeti, kamienky a paličky a ukrývala ich doma)
, no a celý ten čas ma držali naivné sníčky o speváckej kariére...no a prednedávnom som si povedala pravdu do očí... 
Napíšte, čo ste chceli byť, keď ste boli malí prckovia...
Ja som chcela byť najprv učiteľkou v škôlke, potom smetiarkou a archeologičkou (naši mali radosť - nosila som domov smeti, kamienky a paličky a ukrývala ich doma)
dôležité je ísť za svojim snom a cieľom a ak je cieľ dostatočne veľký a prevyšuje všetky tvoje prekážky, tak sa k nemu aj dostaneš. Nič nie je nereálne, len sa netreba vopred vzdať.dew6 napísal:Hmmm......Snívať o povolaní...tak to už nerobím. Mala som svoje sny a tak to aj dopadlo. Otvorila som oči a potom som len tíško plakala, že realita je iná....
Napíšte, čo ste chceli byť, keď ste boli malí prckovia...![]()
Ja som chcela byť najprv učiteľkou v škôlke, potom smetiarkou a archeologičkou (naši mali radosť - nosila som domov smeti, kamienky a paličky a ukrývala ich doma), no a celý ten čas ma držali naivné sníčky o speváckej kariére...no a prednedávnom som si povedala pravdu do očí...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict