ako si vytvorit svoju stranku a platenu

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
anabel
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

ako si vytvorit svoju stranku a platenu

Príspevok od používateľa anabel »

ako si mam vytvorit svoju stranku ako aby mi za kazdu moju odpoved oni mohli zaplatit oni mi zaplatia a este usetria za cetu ku mne poradte mi nieco ako napr ja odpisem napr . napise julia ze chce moju radu ja jej napisem co chce ale ja neviem ako vediet atd. a za kazdy moj odoslany prispevok s radou atd. mi zaplati dufam ze som to zaradila zase do dobrej temy
Prílohy
dakujem za radu
dakujem za radu
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: ako si vytvorit svoju stranku a platenu

Príspevok od používateľa Grim »

...nikto ti takým systémom, aký chceš ty platiť nebude. Na to treba normálne účtovníctvo so všetkým, čo k tomu patrí. toto nieje "Jano predám ti míšačku...". Zákazník najskôr musí podpísať zmluvu (zmluva cez internet je neplatná), alebo sa to dá zjednodušiť tak že mu odpovieš až po zaslaní peňazí. Ale zase tu je problém s tým, že ľudia neradi platia za mačku vo vreci...radšej zdvihni riť od PC a zriaď si riadnu pracovňu, kde budeš osobne príjmať klientov.
anabel
Zablokovaný
Zablokovaný

preco mi nik nepomoze si ako mam zalozit stranku
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

tým že si dáš niekomu spraviť webstránku osobnú môžeš začať. Zaplatíš mu za služby profesionálne kde ta neod.be na niecom. Nebude to lacne a budes mat stranku podla svojich predstav

lebo tvojím štýlom ako to ty chceš to bude asi takto vyzerat. Zaplat mi a ja ti poviem ze raz sa aj tak dopracujes k vlastnejstránke, Zaplat mi a ja ti vyvestím ako bude tvoja stránka vyzerat. :) Zaplat mi znova a mozno ju raz aj spravím :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...a máš pokazenú "." na klávesnici? Celé je to jedna veta, ktorá nemá ani začiatok ani koniec. Napíš odkiaľ si, možno by som ti vedel pomôcť. Týmto sa zaoberám...

//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 13:22)
a stránku ti spraví napr. tento -> http://www.nechceš, nechaj tak.sk (nebrať ako reklamu ale ako radu!)
anabel
Zablokovaný
Zablokovaný

ale ja som si zaplatila stranku ale tam mam aj napisane svoje co chem ale ked chcem aby to bolo na www. napr eletronika tam to nie je tak už neviem ale dakujem za rady nie som v tom zbehla a oni zase by boli radi hodia ažaž zdaleka a su tak na tom ze ani nemozu prist preto im radim cez internet a oni chcu mi zaplatit a ja neviem ako dakujem
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

alebo si zadaj do Google "webdesign" a vyskočí na teba miliarda ponúk, lebo v tejto oblasti je dnes presýtený trh...

//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 13:24)
...ale treba to normálne napísať a poradíme, lenže ja ani neviem za čo si zaplatila...ak teda máš stránku tak daj link, nech sa kukneme...
anabel
Zablokovaný
Zablokovaný

no a co dalej ja tu stranku mam http://vestenie-agaven.firemnastranka.sk/ a co dalej to mi poradila jedna kamoska tato je ta co mam neplatenu potom mam este jednu a som z toho blba
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...zaujímavá stránka, ale je tu viacero problémov. Prvý je ten, že tam nemáš nič o sebe, svojej práci, čo ponúkaš, cenník, kontakt atď. Máš tam iba texty, čo tam boli pôvodne. Tie treba odstrániť a nahradiť svojimi. To spravíš cez administráciu -> http://vestenie-agaven.firemnastranka.sk/admin/login/ - sem musíš vložiť svoje meno a heslo, ktoré si zadala pri registrácii a potom tie texty treba upraviť podľa seba. A problém číslo 2. je ten, že po 10 dňoch ti tú stránku zmažú (ak nezaplatíš). A tá druhá stránka čo? Za čo si zaplatila? Vieš čo si kúpila, za čo si zaplatila peniaze?

//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 13:34)
...a napíš odkiaľ si...
anabel
Zablokovaný
Zablokovaný

mne sa neda ani dostat na ten link v tej mojej zalozenej stranke pisu bol vam zaslany ale nic nemam tak sa mi neda tam nic robit mam len to co som vam napisala ach jaj aj im pisem zaslite spet napisu vase udaje su v databaze
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...tak sa na to vykašli. Aj tak hentaké stránky sú drahé a píšeš že máš aj inú stránku...tak daj link na tú...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

použi svoje astrálne schopnosti a tipni si ich
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

a ak neuhadnes sprav si woodoo babiku s podobou majitela toho servera a riadne ho dobodaj...
anabel
Zablokovaný
Zablokovaný

dakujem už to mam dik za pomoc ahojko zatial grim hlavne debe dakujem

//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 15:51)
este ze jeden iq sa tu medzi vami nasiel ach dik za rady ostane ani nehovorim inak ste v poriadku mozno by som dala radu da psychosa tym ostatnym za vase komentare citate sa a potom ze chcete aby vase forum bolo naj. naj s takym pristupom no neviem
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

anabel napísal:dakujem už to mam dik za pomoc ahojko zatial grim hlavne debe dakujem

//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 15:51)
este ze jeden iq sa tu medzi vami nasiel ach dik za rady ostane ani nehovorim inak ste v poriadku mozno by som dala radu da psychosa tym ostatnym za vase komentare citate sa a potom ze chcete aby vase forum bolo naj. naj s takym pristupom no neviem
Táákže síce toto čo napíšem je mimo tému ale už mi to nedá pokoj. Dostala si tu veľa rád, z toho najužitočnejšie rady, boli tie, ktoré si ignorovala. Nechápem prečo si všetci myslia, že stačí lusknúť prstami a stránky budú zarábať. Ako som z tvojich príspevkov vyrozumel, tak nepotrebuješ jednoduchú stránku ale prakticky webový informačný systém, ktorý sa určite nedá spraviť za pár sekúnd jednoducho a bez znalostí vývoja webových aplikácií. Čiže najlepšia rada akú si dostala bola tá, že máš niekomu zaplatiť, nech ti niečo také spraví. Ďalej vážne by si sa mala naučiť používať 2 základné interpunkčné znamienka (bodka "." a čiarka ","), pretože tvoje správy je nutné pomaly dekódovať a tipovať, čo si tým asi chcela povedať. Prečo sa čuduješ, že si ľudia z Teba robia srandu, keď nie si ochotná prijať rady, ktoré sú vzhľadom na nejasný popis problému najlepšie ? Nakoniec si však dostala aj radu ktorá ti vyhovuje, tak prečo máš blbé pripomienky na fórum ? A už vážne posledná vec ujasni si čo je pojem IQ. Evidentne v tom máš chaos. Pridávam odkaz na definíciu pojmu http://cs.wikipedia.org/wiki/IQ . Ktorýkoľvek užívateľ aj keď sa správa arogantne môže mať vyššie IQ ako ty. (a dovoľujem si tvrdiť že aj má) ...

Pre Vás ostatných sorry za off topic ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Musis pochopit, ze ona interpunkciu nemoze pouzivat. Proste pozrie na forum, potom na kolkarsku gulu a dostane sa do tranzu, kde uz len pise prud svojich myslienok :smt117
anabel
Zablokovaný
Zablokovaný

na ziadnom fore co som bola nereagovali na mna tak ako tuto u vas vzdy prisli asi 3 osby a pekne odpovedali a na pismo gramat. nereagovali lebo vedeli ze taka 45 rocna zena nema ,,ažaž skusenost .Potom zase to co su za odpovede tipni si jeden tu co citam pekne o vas napisal aky ste tak zhrnem je vas tu 500 a 400 vas su asi tak 15/16 rocny lebo taku odpoved neda asi 30 rocny covek stacilo ako napisala grim problem ona sam mi hodila link už tam nie je to je jasne admin. je sikovny ale preco zmazuje také veci a ako si tu u vas robi jeden reklamu hlasujet na milku cokoladu to tam necha ved aj iny chcu vyhrat tak zase to nechapem ale už som si domyslela vymazava co chce on a ko to vyhovuje im ale ako na citanie zaijimave aj ako niektory pisete ta vydno ze sem chodia aj nad 25/30 a nie 18 rocny a ich nazor , ako cloveka strapnit a nie mu pomoct prve co bolo hned dostanes ban to neviete nor. napisat chod na zaciatok stranky tam je toto a too zalozila si sa pod zlou temou dolu nizsie po temou ostatne su temy okolo pocitaca atd.. tam najdes odpoved ale ano vcera som sa tak roculila ze som dala iq ze ste tak pardon nie vsetci ako sem napisali niektory prvy radio ten kolko ma 20 asi ved take sprostosti asi moze napisat len on pouzi svoje astral. schopnosti ja ti napisem vrc to doho radia a vyjadruj sa slusne vydno asi do 22 isto nema nad 30 tak ako pisem iq maju vsetci to je jasne ale neberem spet nazor aky ku ne pristupovali moderator , hojko viem ked chcete strandovat preco zase vy nepozivate ako hahaha upsupsups, atd ano nepouzivat botku ciarku ako kedy vy mate ties svoje sproste komentare ale co už lepsie by ste sa hodili na stranku pokec tam sa to hodi ale nie hned prvemu novemu kto sem pride ???????

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 8:26)
gothar ano som na stranke inej ano presne oni vedia ja pozrem ich a hned musim pisat to co sa ukazalo bez nicoho aby som nezabudla ako nahke sa sustredim na pravopis atd... zabudnem nieco aj detail a potom je to o nicom a potom pisem co ukazuje a zse polozia otasku a ja to presne na co sa spyta tak zase pozrem a pisem najdite jednu co vesti cez pocitac na dialku a zdarma ani jedna až na mna

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 8:45)
ano prepacte ja som nechcela urazit ale pridem nova moderator nazor taky ako na 18/25 rocneho muza tipni si atd .. Chod mi s tym do radia alebo pokecu tam sa chodite s vasim nazorom najlepsie a hned mne ze date ban admin . to problem chodte na zaciatok po pravej strane mate temy je tam tema ostatne podte dolu a tam su temy podobnej vasej ohladom pocitaca atd... ale ties ma zhodit urazat a kao vestis atd... ved som sa len pistala dakujem grim ano to ten lin hned zmazete otaska a co ten link co si tu robi reklamu ten na tu temu pomoc cokolada milka podla mna to ties tu nema co robit ked sa ohanate pravidlami tak teda hlasujet aj za mna ako napr... dam sa do sutaze o vuhru nap. nejakeho kremu budete hlasovat a nechas mi tam link.. admin... no dobre ospraved. sa tym ostatok 400 ludom ale tym co hned hucali vyhadzovali a mani sproste komentare nie asi take cosi nenapise 30 rocny clovek ak chcete srandovat dobre mna tu zhadzujete za to ze ,, botka , ciarka atd... dore tak lepsie by som to zobrala keby ste tam mali hej huhuhu kuku kuk ,,, si v zlej teme ale nevadi chod na inu temu ja som ani nevedela ze sa to da opravit na inych strankach to robi admin. pokial nepoviem on mi moj prispevok nezmaze ak raz odoslem je to tam aj s chybou ale preto už pisem pardon nie je gramatika moj pbor ani pravopis te tu aby ste pomahali radili kecali ale co ako ste tu aby ste hanili posmievali urazali,prepacte dobre nie som naj, naj v pisani a co som clovek vy viete napr. zehlit,malovat natierat devre radiator, vrtat nie isto nie niektory ani len vrtat nevedia len sediet za pocitacom a nadavat podcenovat , urazat to vam ide tak zato vam dava +++ ano super piste lebo mate kurz,,, dobre aj skolovany ved kktory admin. by pisal zle nie na hanbu ale nie som administr. ani nic podobne ani progranator som zena clovek tak sa vymen pod a vysivaj mi tu krasny obras potom ja ti tu budem hovori aha on to nevie ????? a k tomu vesteniu ano ako tak ze ja pozeram a hned pisem lebo ak napisem alebo zabudnem je to ine zle a pojde ten clovek zlou cestou preto ja pozrem a pisem nesustredim sa na pisanie ale na to hlavne co mi ostalo v hlave až potom viem mam chyby a už som v tom aj naucena aj s preklepom a ked nevedia tak sa opravim a poviem par don malo to takto lebo nechapu ako a kde to bude stretnutie a td... a naucili sa na mna a nevadi im to beru ma už vyse roka tak aka som a su radi lebo tu nie je anio jeden co vesti kilometre od vas a vzivote vas nevydel a povie opise vas na 80 percet dobre a potom aj napise ano stalo sa to ma pravdu neklame ano mam dve deti atd...to vsetko co som chcela napisat a pardon za chyby co tam najdete ty co su normalny a ludia a nie namysleny a arogantby posmievaci atd,,, si precitaju a pochopia posadim sem 8 rocne dieta a vie co som pisala a s chybou to precita a vie co tam malo byt napisane tak sa tak nerobte ako keby vy ste boli naj. naj dokonalejsi.......

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 8:54)
moderator nezabudni kometovat moje chyby ved asi nato si tu aby si komentoval atd... tak pisem už nemusis pisat mam ich tam...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...už som to vylúštil :) ...inak nenapísala si mi, z akého si mesta...a teraz by som chcel aby si aj mne niečo vyveštila...napr. ako vyzerám. Som zvedavý, či naozaj máš také schopnosti o akých píšeš, pretože keď nie, nemá zmysel ti daľej radiť v tom aby si "veštila" ľuďom na diaľku. Nechcem mať záujem na niečom, čo nieje pre ľudí prínosom.

//kým mi nevyveštíš, nemám sa s tebou daľej o čom baviť, potrebujem dôkaz solventnosti :smt006
anabel
Zablokovaný
Zablokovaný

no fajn tak rovno mozete prejst zase ku mne ze ved ja som tu hladala pomoc zaregistr. som sa nebudem chodit hore dolu som http:/sk nesuvisiace zo dravym vestenie hej admin.. mas tu pracu ty rad mazes link

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 9:59)
nie nemusim ako pises oni to chu a denne ich tam mam ažaž a to som dala 20.000 aj viac prispevkov zmazat lebo denne sme zaplnili 200 prispevkov a vypocitaj si krat rok som tam ...neboj nebudes mat mat ty z toho nic ale oni a ja preto som tam a zdarma tak ako sa mi da a ako mamvolny cas a este si aj vyberam koho spravym a koho nie neboj rypacov vyhadzujeme hodim link a admim da ban alebo zmaze

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 10:02)
ty pomohol hodil si link a ja som to pochopila s tym robia proogramator atd tak sa rozhodujem este ako to ci konplet alebo jednoduchu alebo ziadnu a budu chodit zamnou ale ja rodinu tak neberiem k sebe už len takto na dialku preto som chcela stranku nechem aby deti pocitovali zasah do sukromia

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 10:13)
grim už robim aj bez tvojho povolenia prepas ale vyhru si odniesol hojko on mal zdrama a ani mi nepomohol co už vybavte si to medzi sebou on mal vestenie a nic nepomohol ty pomohol

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 10:16)
p.b
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

šlahni si na stránku support cez paypal a je to. Aj keď pochybujem že Ti niekto dá za Tvoje rady prachy, ale budiš. Musela by si mať trochu iné vystupovanie, viac na úrovni...
Zamknuté