Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 22 Okt 2017, 17:16



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 79 ]  1, 2, 3, 4  Ďalšia

Choď na stránku
.: Ako si vytvorit vlastny server na WoWa :.
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2006
Príspevky: 4
Karma: Level +2
Príspevok .: Ako si vytvorit vlastny server na WoWa :.
Pe tych ktorych ako mna chitila WoWmania a neradi platia mam odporucanie ako si spravit vlastny WoW server

WoWemu by wad
Requires Win XP SP 2
Wowemu je program ktory emuluje WoWa
Repacky suportuju verzie klienta 1.8.0-1.8.3

Instalacia
1.stiahnite si
a\Ramas repack
http://rapidshare.de/files/9140277/UWC_ ... 8.rar.html
http://rapidshare.de/files/9217362/upda ... 5.rar.html
b\Ones Wow pokial chcete hrat sami :cry:
http://rapidshare.de/files/10366342/oneWoW.rar.html
2.Rozbalte si repacky do adresara c:\Wowserverer alebo podobne
3.Spustite prilozeny Patch
4. otvorte wowemu.key
upravte servername=
upravte hostip=
ulozte
5.v startup.tcl si zmente xprate=1
spuste WoWQT z Toolsov a upravte questy a droprate
6.Spustite WoWemu.exe
7.Happy Wowing

Q:ako sa stanem GM??
A:Jedmoducho otvoris si Dbutil.exe alebo DbutilEX.exe a
zmenis Plevel 0-6
Q:Ako si ulozim svet
A:.save

Q:ako si nadsavim ??
A:.setlevel XX-(1-255)-LEVEL
.sethp -Live
.setcp -Talentsa points
.setxp -Experience

Q:ako si pridam veci??
A:1. otvorim si wow.allakham.com preto lebo odtialto su extrahovane
*.scp
2. vyhladam si item
3. kliknem na podrobnejsi pois
PRhttp://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=10620
4. napisem .add a cislo na koni riadku

Q:Nefunguju mi prikazi ??
A:Treba stlacit Enter prikaz Enter

Dalsie prikazi by mali byt v/Doc

WowwoW
Platforma WinXP SP2
1.Download WowwoW beta 0.1
http://wowwow.game-host.org/
2.Stiahnite a nainstalujte .NET Frameworks 1.1
3.Stiahnite a nainstalujte update 2.2
http://download.microsoft.com/download/ ... tnetfx.exe
4. NA http://wowwow.game-host.org/ najdete kompletny navod v anglictine

-------------------------Relog------------------------------

Rozhodol som sa po dlhom case a ziadostiach ludi napisat ako rozbehat server pre co mozno najnovsiu verziu hry

1.Najnovsia verzia hry je 1.11.2 pretoze programator co sa vyznal do komunikacneho kodu nas predcasne opustil stale sa pouziva odrb znamy uz od verzie 1.9.0. Trik spociva v odstraneni noveho komunikacneho kodu a nahradenia ho kodom verzii 1.8.0-1.8.2
z vlastnej skusenosti mozem povedat ze na wowstatus.com
je oznacenie na akej verzii server momentale bezi hacknuty server patch ktory je momentalne dostupny umoznuje hrat na vsetkych nizsich verziach az do 1.8.0
##Patch mozete stiahnut tu## http://rapidshare.de/files/25195038/Hac ... 11-1v2.exe
* tento patch je treba aplikovat na oreginalnu vrziu klienta od blizzardu program si bude ziadat vasu ip s ktorej hrate zadajte naozaj svoju ip pokial mate plavajucu nezadavajte nicalebo 0.0.0.0

2. Pre samovrahov ktory maju tendencie rozbehat svoj vlastny server mam odporucanie aby si stiahly .NET FRAMEWORKS 2.0 skuste najst googlom lebo linky sa casto menia alebo co mate origos windows stiahnite si neta z http://search.microsoft.com/results.asp ... FORM=QBME1 ale dajte pozor na verziu operacneho systemu

3.Podla danosti mylovaneho masterscript.scp je potrebna verzia windovsu XP na inom vam nepobezi emulatori sa mali tendenciu od verzie 1.8.0 rozbehnut iba na WIN XP SP2 pre 1.7.0 sa da rozbehnut aj na win98(sklamanie pre mna pri prechode na 1.8.0)

4.Nebudem uvadzat ziadne linky na stiahnutie repackov lebo tie sa menia prakticky neustale ako vinde nova verzia wowa preto vas radsej odkazem na dve skoro stale fora

http://team-cr.com -------> http://emupedia.com
http://www.uwc.evodev.org ------>uw-crew.com

-------Zatial to je vsetko pokial mate najaky dotaz piste na logomosvk@gmail.com-----

PS:ospravedlnujem sa za meskanie ale na starej emailovej schranke som nebol skoro polroka


05 Jan 2006, 23:08
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.10.2005
Príspevky: 101
Karma: Level +2
Príspevok 
ty vodo tak toto je goood....daj sem vsetko ci vis..das mi pls tvoje ICQ???


07 Jan 2006, 16:17
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.10.2005
Príspevky: 101
Karma: Level +2
Príspevok 
//LINX//
1.ADD-ONS -tito addonsi si nakpcite do adresara /interface vdaka nim
vam bude na cracku fugovat posta (Wowemu)
http://rapidshare.de/files/10540680/riv ... s.zip.html
2.WoWQT 3.1 vylepsena veryia QT ako v REPACKOCH
http://rapidshare.de/files/10051401/WoW ... d.zip.html
3.Say WoW utilitka na yvisenie drop ratu urcena pre Wowemu
http://rapidshare.de/files/7380053/SayWoW.exe.html
4.Tool pack(Basic pack of tools for Wowemu and WowwoW)
.:INDEX:.
1. Character Info
2. WoW Control Panel
3. Convert Shots
4. Creature Spawner
5. CSV to DBC
6. DBC_Tool
7. DBC converter
8. DbcEditor
9. Decorus.WoWGMTool
10. Deuanilor_v1_12
11. GM_Travel_Maker
12. Item_Maker
13. Jammer's Tools
14. Launcher_2.3_WDDG
15. Loottemplate Editor
16. MapTool
17. MobDesignTool_v4[1].0
18. MyWarcraftStudio
19. QDB_0.4.5
20. QDB Manager 1.2.1
21. QE 0.6.5 - iRPG Quest Editor
22. Repair 1.3
23. ServerInfo
24. SpawnTool
25. TransMerge
26. W@WEmu data converter
27. WadEditor
28. WoW_Control_2.1
29. WoWCartographe_105
30. WoWModelView-0.4
31. WOWOrganizerUnlocked
32. WoWscpMerger_v1.2.0.0_Beta
33. WoW Translation Exe
http://files.filefront.com/DeKaDeNcE__T ... einfo.html


08 Jan 2006, 11:57
Profil  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.12.2005
Príspevky: 21
Bydlisko: BRATISLAVA
Karma: Neutrál
Príspevok 
pls mozem sa daco opytat???da sa tento server rozficat aj cez DSL net??? :? :? bo nefiem ci ano..a ak ano tak skade zistim realm.wtf IP??? :?
pls poradte mi dik....a hlavne ci sa da roficat server aj cez DSL internet/......


30 Jan 2006, 16:49
Profil  ICQ  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.9.2005
Príspevky: 54
Karma: Level +1
Príspevok er
Caute ja som si vsetko nastavil spustim server spustim hru a ked sa chcem lognut tak nepise ze nemozem a ked sa pozrem do windows tak server sa uz vypol. Moze to byt tym ze mam hru vo verzii 1.8.


17 Feb 2006, 7:55
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.11.2005
Príspevky: 1796
Bydlisko: BA
Karma: Level +3
Príspevok 
please pomozte mi....ked spustim WoWemu.exe tak to vypise vela blbosti a dalej ? jak mam hrat na to serveri ?


18 Feb 2006, 16:15
Profil  ICQ  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.11.2005
Príspevky: 1796
Bydlisko: BA
Karma: Level +3
Príspevok 
ked sa niekto pripoji na server v tom momente padne...
v error logu je toto:

WoWEmu v0.4735.1.9 win2k/win2k3/winxp console release

Threads:
thread: 0x754 main
thread: 0xBCC HS
thread: 0x9E0 RS
thread: 0xAFC WS
thread: 0xE50 WS0
thread: 0xE18 RS1
thread: 0xC18 WS1
thread: 0x380 WS2
thread: 0xE80 RS0
thread: 0xEA8 RS2
thread: 0x9BC RS3
thread: 0xC80 WS3
thread: 0xE14 HS0
thread: 0xD04 HS1
current thread: 0xD04


18 Feb 2006, 23:45
Profil  ICQ  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.5.2004
Príspevky: 102
Karma: Level +1
Príspevok Re: er
Fidelcs píše:
Caute ja som si vsetko nastavil spustim server spustim hru a ked sa chcem lognut tak nepise ze nemozem a ked sa pozrem do windows tak server sa uz vypol. Moze to byt tym ze mam hru vo verzii 1.8.
Ak mas nainstalovany NOD32 alebo nejaky antivir tak ho zatvor a skus spustit server, mne to robilo tiez.
Najnovsi ramas repack
The Repack 16.02 -
http://rapidshare.de/files/13418042/UWC ... 2.rar.html
Update 18.02
http://rapidshare.de/files/13506301/Rep ... 2.rar.html
Client Addons V1.76c (18.02):
http://www.uploading.com/get.php?get=7TQD5E5K
1. Read The : First.Run.txt File Included In The wowemu Folder for more info !
2.Extract The rar file
3.Configer Your wowemu.key file with your Ip & Server name
4. Extract Your Maps Using The Batch Creator in the maps Folder
5. Run Your Server Using SBRAutoStart.exe (Restarter & HT Support) Thx To SilverBait
IMPORTANT !! After first Run of the server , use these commands 1 time ::
.create_auctiondb
.create_maildb
.create_buybackdb

Officialne forum emulatora> http://uw-crew.com


26 Feb 2006, 18:55
Profil  ICQ  WWW
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.5.2005
Príspevky: 73
Karma: Level +1
Príspevok 
nieje novsi emulator ako 1.8.0-1.8.3 ???
ak bude tak puslite


11 Mar 2006, 21:40
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.9.2005
Príspevky: 7
Karma: Level +1
Príspevok hydrant
no fasa vsedko funguje dikes za navod mam wow emu 0.4735.1.9 plne funkcne questy trenery obchodnici atd ... parda


20 Mar 2006, 8:11
Profil  ICQ  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.5.2005
Príspevky: 73
Karma: Level +1
Príspevok Re: hydrant
hydrant píše:
no fasa vsedko funguje dikes za navod mam wow emu 0.4735.1.9 plne funkcne questy trenery obchodnici atd ... parda

-uplne funguju tak to si strasne prehnal minimalne este 1/5 nejde :?


21 Mar 2006, 19:13
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.9.2005
Príspevky: 7
Karma: Level +1
Príspevok mne ide
ja mam sovoj vlastny pozliepany dokopy asi zo 4 repackov


22 Mar 2006, 12:04
Profil  ICQ  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.4.2006
Príspevky: 6
Karma: Neutrál
Príspevok 
ludia a kde sa vytvara account?


02 Apr 2006, 10:17
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.4.2006
Príspevky: 6
Karma: Neutrál
Príspevok 
uz som to nejak spravil ale kdyz se chci dat ako GM tak jak to pse tam hore tak jak du spustit ten DBUtilex tak vyhodi chybu ze Cant find players.save co s ti?


02 Apr 2006, 10:45
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.2.2006
Príspevky: 104
Karma: Level +2
Príspevok 
mno mam jeden dotaz .. na tomto emu nejde vacsina dungov je to emu alebo sa to da nejak opravit ?


03 Apr 2006, 9:23
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.4.2006
Príspevky: 6
Karma: Neutrál
Príspevok Help
:( hey nevie tu niekto dat link na dobry wow emu pre patch 1.9.4 alebo ked ho ma doma tak nech mi tu napise a ja mu dam email za rychlu odpoved vopred dakujem.[b] :o


03 Apr 2006, 22:26
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.5.2005
Príspevky: 70
Bydlisko: Prievidza
Karma: Level +2
Príspevok 
nema volakdo emulator na patch 1.10?


06 Apr 2006, 15:12
Profil  WWW
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.5.2004
Príspevky: 102
Karma: Level +1
Príspevok 
Na spojazdnenie 1.10 potrebujes >
.NET FRAMEWORK 2.0
http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=59560
UWC1.3.0 REPACK
http://rapidshare.de/files/16498217/UWC1.3.0.rar.html
Upgrade from 1.3.0/1.3.1/1.3.2/1.3.3 to 1.3.4
PATCH TO 1.3.4 - PUT IN WOWEMU ROOT FOLDER
http://www.uploadtemple.com/view.php/1143421574.rar
UWC1.3.0 Client Addons v1.1
http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=59691
A tento patch:
http://rapidshare.de/files/16736575/110 ... 2.ace.html


07 Apr 2006, 21:48
Profil  ICQ  WWW
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2006
Príspevky: 4
Karma: Level +2
Príspevok RE: I am back
Kedze z casoveho dovodu som tuto temu dlhsie neupgratoval a nestaral s a no dnes ju trocha upravim a pridam tieto veci

## UWC-REPACK ##
## Update na engb 1.9.2 a hack patch na tuto ver pre najnovsiu ver
wowemu


09 Apr 2006, 19:01
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2006
Príspevky: 4
Karma: Level +2
Príspevok 
Shokar píše:
pls mozem sa daco opytat???da sa tento server rozficat aj cez DSL net??? :? :? bo nefiem ci ano..a ak ano tak skade zistim realm.wtf IP??? :?
pls poradte mi dik....a hlavne ci sa da roficat server aj cez DSL internet/......


nie cez dsla ak mas bednu s modemo vonka sa to neda
realm zistis napriklad na
http://www.my-ip.org


09 Apr 2006, 19:03
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 79 ]  1, 2, 3, 4  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.153s | 12 Queries | GZIP : On ]