pls, help
Ako si zalozim ucet na Moneybookers?
Ako si zalozim ucet na Moneybookers?
hojky, chcel by som zacat stavkovat cez betfair.com, no na ich ucet by som vkladal peniaze cez Monyebookers, vraj to je najlacnejsie, ale netusim ako si mam zalozit ucet, resp. vlozit peniaze na ten Moneybookers ucet 
pls, help
pls, help
re
tu mas navod
http://moneybookers.sk/
http://moneybookers.sk/
re
ja to robim normalne cez e-banking, moneybookers ma klasicky ucet v HVB banka Slovensko (uz sa asi vola inak). cize je to klasicky prevod na slovensku medzi dvoma bankami. pri posielani si davaj velky pozor, pretoze ked si zalozis ucet na mb mas pridelene svoje ID ktore uvedies ako variabilny symbol. podla toho ti oni pridelia peniaze. cize ked sa tam zaregistrujes, maju cesku podporu, das hore vlozit peniaze a tam ti napise cislo uctu + tvoje pridelene ID.
POZOR aby udaje ktore pouzijes v registracii boli pravdive a ucet z ktoreho posielas peniaze na to iste meno ! ! ! pri vybere penazi pyta datum narodenia, ktory si zadal. niekedy pytaju aj oskenovany obciansky preukaz.
POZOR aby udaje ktore pouzijes v registracii boli pravdive a ucet z ktoreho posielas peniaze na to iste meno ! ! ! pri vybere penazi pyta datum narodenia, ktory si zadal. niekedy pytaju aj oskenovany obciansky preukaz.
mohli by ste mi prosim poradit ako to mam vyplnit? som zz toho jelen 
co mam dat na meno a adresa prijemcu
a co na Nazov a adresa banky prijemcu?
tu je uakzka z CSOB uctu, no nechapem tomu velmi

na moneybookers pisali, ze to treba poslat z mojho uctu na
HVB Bank Slovakia
Číslo účtu:1428014002
kód banky :8080
VS: xxxxxxx (vaše ID) priradené po registrácií
ale netusim, kde to vyplnit
pls, help
co mam dat na meno a adresa prijemcu