Ako simulovať zápal hrdla
Ako simulovať zápal hrdla
Pls neviete ako by sa dal simulovať zápal hrdla. Myslím tým čo si treba dať aby hrdlo bolo červené. Viem že moja spolužiačka raz na to použila istý sprej no jeho meno som zabudol.
Pls nutne to potrebujem ak nedostanem ospravedlnenku tak s 3. dňovým festivalom sa môžem rozlúčiť
Pls nutne to potrebujem ak nedostanem ospravedlnenku tak s 3. dňovým festivalom sa môžem rozlúčiť
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako simulovať zápal hrdla
Chcel som ti napisat nieco na styl "napi sa kyseliny", ale bojim sa, ze to fakt spravis...
-
audiotrack
VIP
nahltaj sa snehu
-
Janio
Zablokovaný
Jj ja len doplním audia, že najlepšie sa ten zápal chytá zo žltého snehu...
Tak vyskúšaj... 
Inak nebolo hy jednoduchšie zbehnúť za rodičmi - sfalšovať, alebo sa úplne na školu vysrať a jeden deň hore dele ?
Inak nebolo hy jednoduchšie zbehnúť za rodičmi - sfalšovať, alebo sa úplne na školu vysrať a jeden deň hore dele ?
-
mirak2
Hardcore addict
chod do skoly a nauc sa pouzivat ciarky...festival bude aj o rok, pripadne aj ked budes po skole.
Pokiaľ sú 3 dni málo, prejdi sa po hociktorej osade, radi dožičia viac. Ale nie bezplatne.
-
weroro
Flash coder
Tak ako píše Janio. Keď už chceš blicovať, tak nech to má úroveň. Oskenovaná pečiatka, mierne úpravy vo photoshope, staršia kamarátka alebo kamarát (ktorý pekne píše) napíše ospravedlnenku na papierik s predtlačenou pečiatkou a nakoniec to už iba podpísať. 
na pripady podobneho typu som za mojich skolskych cias pouzival pol litra brutalne studeneho mlieka, ktore som vypil na ex. jedina chyba je to ze hrdlo ta bude skutocne boliet, ale z toho sa vylizes za den s obycajnymi kvapkami od kasla
este trocho hereckeho umenia a na tyzden mas od skoly pokoj
este trocho hereckeho umenia a na tyzden mas od skoly pokoj
-
audiotrack
VIP
na týždeň ho doktor nevypíše iba pre zápal hrdla, takže by musel tú ospravedlnenku tak či tak falšovať, a tým pádom nemá zmysel ničiť si hrdlo
-
moosha
Darca
Audio, doktory pre deti a dorast ta dnes vypisu uz ked im medzi dverami povies ze "ma boli bruško" - na tyzden. Im je to uuuuplne, ale uuuuuuuuplne jedno 
ved pisem ze este kusok herectva
zapalene hrdlo, boli ma hlava, trocha zakasles, pri pocuvani prifilmujes stazene dychanie....
moja diagnoza bola vzdy nabeh na chripku, anginu a co ja viem co este...hlavne bolo ze doktorka ma vypisala na tyzden
viem bolo to nezodpovedne z mojej strany ale no co mladost, pochabost
moja diagnoza bola vzdy nabeh na chripku, anginu a co ja viem co este...hlavne bolo ze doktorka ma vypisala na tyzden
viem bolo to nezodpovedne z mojej strany ale no co mladost, pochabost
-
mirak2
Hardcore addict
moosha ma zial pravdu, brat je takto kazdomesacnym navstevnikom lekarky a realne bol chory za posledne roky asi 3krat
A prečo si si vybral práve hrdlo? Neviem, ale nemôže ťa do 3 dní ospravedlniť aj rodič?
Ach jaj to boli časy
Ja som sa v zásade ospravedlňoval sám
a ja to aj tak poviem, tak si skončil 
-
typek61
Darca
mna vzdy vypisala na tyzden niekedy aj viac
ale to som mal vzdy zapalene hrdlo neznasam tie casy 
Povedz doktorke na rovinu, alebo u doktorky zasimuluj - že ti je hento a hento a hento a základ je povedať, že včera večer si mal 38 stupňov teplotu, ale dnes ráno si si nemeral. Nahoď utrápený ksicht, posmrkávaj, pokašliavaj..na 3 dni byt o malo stačiť.
To je fajn no problém je v tom že ja som na povinnej mesašnej praxy na kt musím dojsž aj keby ma prešiel autobus. Toto musí ísť cez pohotovosť bo doktorku nestíham.
A falošná ospravedlnenka. To môžem snívať.Na Mesačnej praxi nás má zástupca školy a on je pekná sekera.
Nehovoriac o tom že kým by som sa dotrepal k doktorké tak už bude dávno preč.
A ludia jedná sa o novarock lístok ma vyšiel na 136€
A falošná ospravedlnenka. To môžem snívať.Na Mesačnej praxi nás má zástupca školy a on je pekná sekera.
Nehovoriac o tom že kým by som sa dotrepal k doktorké tak už bude dávno preč.
A ludia jedná sa o novarock lístok ma vyšiel na 136€
no moj spolužiak si ráno cestou k doktorke zapálil cigu a potom dal žuvačku a bol týždeň doma
ale zasa záleží od doktorky...
hej ale ja to budem musieť riešiť cez pohotovost. vseubecnu nestihammatoa napísal:no moj spolužiak si ráno cestou k doktorke zapálil cigu a potom dal žuvačku a bol týždeň domaale zasa záleží od doktorky...