je rozdiel zabavat niekoho aby nebola nuda a robit zo seba mentalne retardovaneho cloveka, ktory nevie nic ine iba sa chvalit, do nebies vychvalovat ameriku a vsetko americke a kydat na slovensko a vsetko slovenske. O "desperadovskom" style zivota ani nehovoriac...nevermind napísal:Takto a po lopate "Haluz byt jednoducho musi" keby nebola tak uz to tu hovorim minimalne po 10 krat bola by tu bez neho nuda a hotovo
Ako som bol bezdomovcom v USA
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
-
fuCKYou
Medium Professional
Naco mi vesate desperadovsky styl zivota ked uz v niektorom inom topicu ste mi nechceli vysvetlit co to je?t0m4s3 napísal:je rozdiel zabavat niekoho aby nebola nuda a robit zo seba mentalne retardovaneho cloveka, ktory nevie nic ine iba sa chvalit, do nebies vychvalovat ameriku a vsetko americke a kydat na slovensko a vsetko slovenske. O "desperadovskom" style zivota ani nehovoriac...
-
fuCKYou
Medium Professional
Tak to je smutne ze ju zaprel, ja si ju neviem vyjavit ako vypadala a nepametam si na nu, ale inak vsetko ostatne si pametam detailne ale na rodicov nie bohuzial, ale aspom som ich nezaprel, to nikdy koli nejakej blbej realityshowsundevil napísal:desperado = najvacsi klamar Slovenska, zaprel matku, zaprel vsetko, vymyslel si svoj vlastny zivot a proste vsetko, len preto aby ho ludia mali v jednej reality show radi, ale zial prekukli ho a poslali prec
Znovu, nepíšeš k veci. Nechápem odkiaľ berieš tie písmenká, keď máš "vygumovaný mozog" - nemôžem inak reagovať, ale tie hlúposti od teba to sú fakt výplody chorého mozgu. Predstav si, že ja som nebol členom ŠTB, ani informátorom či ako sa to volá, ani nie som v žiadných zväzkoch, mám čisté svedomie, čisté ruky - nikomu som neublížil. Nemám s tým absolutne žiadne problémy. Nerobil som nikdy žiadneho priekupníka ani šmelinára na lodi ako tvôj priateľ. Nemal som nikdy žiadne privilégia - ani som ich nepotreboval. Nie som zaťažený minulosťou ako ty. Prestaň sa odbavovať na tých trhnutých témach, ktoré sem podsúvaš. Na demokraciu nenadávam, to si kde vyčítal? Demokracia je vláda ľudu, ale tá s tou tvojou demokraciou nemá nič spoločné.Les napísal:Ty to mas "rozhegane" v hlave. Je to zbytocne s tebou debatovat... bla, bla, bla, bla.....
-
fuCKYou
Medium Professional
Zeby z klavesnice, proste mas vela rokov ale v zivote si nic nezazil, napis mi na icq alebo na SS a poviem ti co som zazil ja lebo to uz nemienim vysvetlovat lebo niekto by mi napisal ze sa tim chvalim alebo co.stans napísal:Znovu, nepíšeš k veci. Nechápem odkiaľ berieš tie písmenká, keď máš "vygumovaný mozog"
Nie, toto si nepochopil... Les sem pride ako slováčisko co odisiel v spravny cas prec, uchytil sa v zahranici, na jednej strane sa tvari ako patriot, na strane druhej nadava na slovensko/slovakov/sposob ich zivota/vzdelanie,... proste na vsetko. Predlozis mu fakty o ubohosti USA, co sa tyka niektorych veci a on na teba vykidne vlecku hnoja socializmu, ze si bolsevik, tajny agent KSC,... Inokedy povie, ze miluje slovensko, stale sa sem rad vracia, vidi ake pokroky spravilo a o 2 posty dalej zopakuje to na zaciatku...nevermind napísal:Takze ja ked som z armenska a moja posledna spomienska na armenko je vojna tak sa to vo mne nezaprie ??? ze sa budem tlacit do kazdeho konfliktu alebo co?
To ako keby si ty prisiel do toho armenska o 30 rokov a zacal by si im nadavat aky su chudaci, ze nic ine nevedia, len viest vojnu, len strielat po sebe, nech sa zobudia,... Uz si to pochopil?
-
fuCKYou
Medium Professional
Ano uz som pochopil, ale v armswnku bola obcianska vojna, kto za to moze? armenci..ale pozeraj aku pokrok spravili a na akej urovni su teraz..a ja nemam najmensi dovod nadavat na armensko lebo to je moja rodna krajina ktora mi dala zivot popripade skoro zobrala ale za to nevinim krajinu ale ludi.a je normalne ze turecko sa este neciti velka krajina ale plati azerbajdzanu velke peniaze pre zabijanie armenov. to je mormalne ze turecko sa verejne priznava co robi a ktomu chce ist do EU...ony poviedia my chceme byt vecsia krajina tak preto davame zabijat nevynnych armenov...armensko pomahalo financne turecky v minulosti a teraz takyto podraz, to je normalne?Retsko napísal:Nie, toto si nepochopil... Les sem pride ako slováčisko co odisiel v spravny cas prec, uchytil sa v zahranici, na jednej strane sa tvari ako patriot, na strane druhej nadava na slovensko/slovakov/sposob ich zivota/vzdelanie,... proste na vsetko. Predlozis mu fakty o ubohosti USA, co sa tyka niektorych veci a on na teba vykidne vlecku hnoja socializmu, ze si bolsevik, tajny agent KSC,... Inokedy povie, ze miluje slovensko, stale sa sem rad vracia, vidi ake pokroky spravilo a o 2 posty dalej zopakuje to na zaciatku...
To ako keby si ty prisiel do toho armenska o 30 rokov a zacal by si im nadavat aky su chudaci, ze nic ine nevedia, len viest vojnu, len strielat po sebe, nech sa zobudia,... Uz si to pochopil?
Ok, uz by si mohol s tym prestat. Ja som tu pisal o Lesovi a jeho postoju k Slovensku, ze nema vlastny nazor, resp. ho meni ako sa mu zachce a ty tu pises o turecku co plati azerbajdzanu...nevermind napísal:Ano uz som pochopil, ale v armswnku bola obcianska vojna, kto za to moze? armenci..ale pozeraj aku pokrok spravili a na akej urovni su teraz..a ja nemam najmensi dovod nadavat na armensko lebo to je moja rodna krajina ktora mi dala zivot popripade skoro zobrala ale za to nevinim krajinu ale ludi.a je normalne ze turecko sa este neciti velka krajina ale plati azerbajdzanu velke peniaze pre zabijanie armenov. to je mormalne ze turecko sa verejne priznava co robi a ktomu chce ist do EU...ony poviedia my chceme byt vecsia krajina tak preto davame zabijat nevynnych armenov...armensko pomahalo financne turecky v minulosti a teraz takyto podraz, to je normalne?
-
fuCKYou
Medium Professional
Ja ti len vravim nazorny priklad ty ......Retsko napísal:Ok, uz by si mohol s tym prestat. Ja som tu pisal o Lesovi a jeho postoju k Slovensku, ze nema vlastny nazor, resp. ho meni ako sa mu zachce a ty tu pises o turecku co plati azerbajdzanu...
chlapče, akýsi ostrý - nezdá sa ti? Mám pocit, že si mentálne nedorástol na to, aby si tu mohol zmysluplne debatovať. Skús si po sebe pričítať svoje odpovede na tomto fóre. Sú to v prevažne jedna, max. dve vety, ktoré sa vo väčšine prípadov ani netýkajú témy. Až to hraniči so spamom.V tvojom záujem ti odporúčam aspoň rok príspevky iba čítať a rozmýšlať o nich, ale v žiadnom prípade na ne nereagovať. Veľmi ti to pomôže - dozvieš sa niečo o problémoch Slovenska, doučíš sa slovenčinu, rozpoznáš jemne nuansy jazyka, ale hlavne naučíš sa porozumieť textu, ktorý čítaš, alebo píšeš. Vydrž. Držím ti palce.nevermind napísal:ty si mimo cely zivot, si ako v roky 1800 ked obycajny prosty ludia skoro nevedeli ze tu ide o cely svet a ie len o slovensko.
-
fuCKYou
Medium Professional
MM super, takze za rok sa tu uvidime ak to tu este bude existovat zatedy peacestans napísal:chlapče, akýsi ostrý - nezdá sa ti? Mám pocit, že si mentálne nedorástol na to, aby si tu mohol zmysluplne debatovať. Skús si po sebe pričítať svoje odpovede na tomto fóre. Sú to v prevažne jedna, max. dve vety, ktoré sa vo väčšine prípadov ani netýkajú témy. Až to hraniči so spamom.V tvojom záujem ti odporúčam aspoň rok príspevky iba čítať a rozmýšlať o nich, ale v žiadnom prípade na ne nereagovať. Veľmi ti to pomôže - dozvieš sa niečo o problémoch Slovenska, doučíš sa slovenčinu, rozpoznáš jemne nuansy jazyka, ale hlavne naučíš sa porozumieť textu, ktorý čítaš, alebo píšeš. Vydrž. Držím ti palce.
Les: maj sa tu dobre
Capone_SVK: maj nervy na toho Ratska
stans: aspom raz dodrz slovo (urazka mojej slovenciny)
Ratsko: si trapas uvedom sa (ja uz to robim)
-
t0m4s3
Admin
zaujimave ako ides sam proti sebe. Povies aby sme neurazali inych a sebe nastavili zrkadlo a ty presne toto nerobis tiez. Nieco ako Les ked kyda na Slovakov, tak zaroven kyda sam na seba - to mu ale asi nedochadzanevermind napísal:MM super, takze za rok sa tu uvidime ak to tu este bude existovat zatedy peace
Les: maj sa tu dobre
Capone_SVK: maj nervy na toho Ratska
stans: aspom raz dodrz slovo (urazka mojej slovenciny)
Ratsko: si trapas uvedom sa (ja uz to robim)
-
fuCKYou
Medium Professional
Ale vravi pravdu ako je to zo slovenskom a ako som sa o tom presvedcil dnes od vas, cest vinimkamt0m4s3 napísal:zaujimave ako ides sam proti sebe. Povies aby sme neurazali inych a sebe nastavili zrkadlo a ty presne toto nerobis tiez. Nieco ako Les ked kyda na Slovakov, tak zaroven kyda sam na seba - to mu ale asi nedochadza
-
osiris/cannabis
Medium Expert