Zdravim mám problem s svojim wifi routrom
Mám internet od t-comu k tomu pouzivam router microcom AD 2656 a k tomuto routru by som chcel pripojit wifi router ktory mám belkin f5d7230-4 len mám problem ked ich prepojím medzi sebou neviem sa pripojiť na to wifi zobrazit mi ho zobrazi na pc ale nepripojim sa popripade ma po pripojeni odpoji a zase pripoji wifi router som resetol do povodných nastavení a prepísal som tam MAC adresu WAN na tu istu co mam v tom microcome neviem ci som to spravil spravne vie mi niekdo poomct ako rozchodit tento moj wifi router
dakujem
Ako spojazdniť Wifi
otvor si v novom okne ako ked ides na nejaku web stranku tka namiesto www. ... napis 192.168.1.1 bude ta pytat meno a heslo ja mam t-com mna nepitalo ,kamarat ma tez t-com jeho pytalo ak ta budde pytat napis meno: User a eslo: User ak nepojde tak to musis mat niekde v zmluve ked sa dostanes na hl stranku nastaveni tvojho internetu tka chod do Bezdrotova LAN --- Hlavne nastavenia --- akttivuj (Aktivovat bezdrotovu LAN) --- Mod : Zmiesany 11 b + 11 g Kanal 6 2437 Mhz a SCID mas nazov kao sa wifi ma volat a malo by to frcat