Ako spravit hodiny?
Ako spravit hodiny?
Čaute, ako správne robiť hodiny? Myslím na snehu alebo ľade niekde na velkej prazdnej ploche(parkovisko,letisko atď.)Viem že niečo s ručnou ale podrobnosti neovládam. Poradte pls 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako spravit hodiny?
ale trt borový s ručnou...musíš mať náhon na zadné a potom stačí len vytočiť kolieska a dupnúť na plyn...môžeš ísť teraz machrovať pred pipkami, lebo to zvládne každý holohlavý debil...a nedávaj si pás, budeš vyzerať ozaj husto....asi tak husto jak puding...
...sorry nemohol som si odpustiť...
...neber to osobne...
...no a s ručnou spraviť také akože hodinky...to sa rozbehneš, vytočíš kolieska a zároveň pustíš plyn a stlačíš spojku, (ale vlastne ani nemusíš púšťať plyn, stačí keď stlačíš spojku, ale bude ti hučať motor) a zároveň zatiahnúť ručnú...je to dosť o hubu, ja som to skúšal...
...no a s ručnou spraviť také akože hodinky...to sa rozbehneš, vytočíš kolieska a zároveň pustíš plyn a stlačíš spojku, (ale vlastne ani nemusíš púšťať plyn, stačí keď stlačíš spojku, ale bude ti hučať motor) a zároveň zatiahnúť ručnú...je to dosť o hubu, ja som to skúšal...
staci raz skusit a budes vediet
stiahni si hru live for speed, dost realne sa tam da jazdit/smykat a mas tam aj parkovisko 
hodiny sa robia inak na aute s prednym nahonom a inak so zadnym..
hodiny sa robia inak na aute s prednym nahonom a inak so zadnym..
-
RATZINGER666
Darca
hned zo zaciatku: ak chces robit "hodiny" a nevies ani kde zacat, odporucam si na taketo veci pockat do buducej zimy, kym budes mat cosi odjazdene... aj na volnej ploche mozes narobit kopu skody, za to ti rucim...
dalej by som chcel od teba vediet, co su to vlastne tie hodiny, ci myslis klasicke donuty, alebo nieco ine... podla mna su hodiny to, (teraz to napisem ako kkt) ked dostanes smyk na ceste a vrti sa s tebou cele auto a nakoniec skoncis vo zvodidlach - tzn., ze hodiny mozes dostat v premavke iba necakane alebo ako by som to povedal...
jo a napis, aky mas nahon na aute, a ak nevies ani to, tak napis, ake mas auto, ufff, pridem do pekla...
//grim: donuty sa daju robit aj na predokolke, len je to trochu zlozitejsie ako na zadokolke...
Tu mas vysvetlene zaklady: v 3:25 zacina vysvetlenie toho, co asi potrebujes, na lade sa to da spravit aj na jednom mieste bez toho, aby si na spiatocke musel naberat rychlost.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
chces spravit hodiny ? ... to ti nebudem radit ako, lebo to bude navadzanie k samovrazde ... hodiny su totiz jav, kedy sa ti auto nekontrolovatelne roztoci okolo zvislej osi a nastavaju po hrubom prekroceni fyzikalnych hranic adhezie
...
najskor teda zisti sam co chces s autom spravit a hlavne na akom aute to chces spravit
najskor teda zisti sam co chces s autom spravit a hlavne na akom aute to chces spravit
-
RATZINGER666
Darca
gothar: pochybujem, ze je to to, co on chce spravit... kazdopadne henten navod s tiffom poznam a myslim, ze pre zaciatocnikov je velmi dobry
nord: presne taky isty pocit z toho mam aj ja, ze idem navadzat niekoho k tomu, aby robil vylomeniny a mohol by niekomu ublizit alebo sposobit skodu na majetku... rovnako sa zhodujem aj s tym tvojim opisom skutocnych "hodin", ako uz pisem vyssie...
nord: presne taky isty pocit z toho mam aj ja, ze idem navadzat niekoho k tomu, aby robil vylomeniny a mohol by niekomu ublizit alebo sposobit skodu na majetku... rovnako sa zhodujem aj s tym tvojim opisom skutocnych "hodin", ako uz pisem vyssie...
-
Grim
Darca
...aha áno, klasické hodiny sa dajú spraviť na šmykľavej ploche (na normálnom asfalte je to skoro nemožné podľa mňa) a to tak že začneš točiť volantom rýchlo doprava a doľava, až ťa začne nekontrolovateľne točiť...ale najskôr sa nauč, ako sa zo šmyku dostať, až potom ako sa do neho dostať...
ak tak, skus si iba drift, otocenie o 180 stupnov...
len na velkom priestranstve a staci na snehu aj malicka rychlost..
len na velkom priestranstve a staci na snehu aj malicka rychlost..
-
RATZINGER666
Darca
grim: ak reagujes na mna, ja hovorim o klasickych donutoch... cize predne kolesa su vnutri a vonkajsie opisuju kruznicu... ale na mierne vacsom polomeri ako pri rwd...
plusminus: no tazko mu radit, ked nevieme co chce robit a nevieme, ake ma auto...
plusminus: no tazko mu radit, ked nevieme co chce robit a nevieme, ake ma auto...
-
Grim
Darca
...tak aspoň napíš, ako sa robia tie donuty (heh, prvý raz počujem to slovo v takejto súvislosti
) na predkolke...
-
RATZINGER666
Darca
fuu, ako by som ti to opisal... proste kombinacia rucka a plyn, ako pri 180, plus trhane pustanie plynu a rychle zdupavanie... a diferak v dobrom stave 
tu mas aspon videjko
// resp. pre zacinajucich mozem este odporucit reverse donut, co je vlastne obrateny donut, kedy su zadne kolesa vnutri a predne sa tocia okolo nich, ale to je tiez len taka zbytocna frajerina... zatiahnes rucku, kopnes spiatocku, vymotas a plny kotel... a tocis sa ako kkt a ludia sa ti smeju
tu mas aspon videjko
// resp. pre zacinajucich mozem este odporucit reverse donut, co je vlastne obrateny donut, kedy su zadne kolesa vnutri a predne sa tocia okolo nich, ale to je tiez len taka zbytocna frajerina... zatiahnes rucku, kopnes spiatocku, vymotas a plny kotel... a tocis sa ako kkt a ludia sa ti smeju
-
Suffel
Guru
ale
.. no tak mozete skusit aj nieco taketo: http://www.youtube.com/watch?v=xUshS0l1dRA to by mali ludia shou
.. ale musim sa priznat ze po takom kusku by som vracal asi 10min vkuse
...
-
RATZINGER666
Darca
clovece, tak to musi byt dobry stroj... boh vie, co vsetko tam ma nalozene...
-
Point
Professional
pozeram na tu 205kua stale sa mi nieco nezdalo.. az potom kukam a ona je este viac skratena
.. uplna motokara 
hej, a všimli ste si tiež tej prázdnej zadnej pneumatiky? To sa mu to točí bez gripu. Títo maníci to vymysleli ešte lepšie, na zadné kolesá nahodili bedničky od chleba tuším ...
-
Kibo
Hardcore addict
Ako spraviť hodiny? To je jednoduché, stačí mať rozbitý podvozok, zodraté gumy, ideálne vlhkú vozovku, pud sebazáchovy nechať doma a do zákruty vletieť aspoň 180km/h
To ostatné príde tak viac menej samo 
Na to, aby si sa s ručnou utrhol do hodín by si musel mať nabratú dostatočnú rýchlosť ak by si išiel nasucho, na snehu či na mokro to je jednoduché. Ja osobne by som auto rozhúpal ako pri škandinávskom šmyku, akurát by som to nekorigoval do slajdu, ale by som tomu nechal voľný priebeh. Na snehu postačí ručná brzda a volant
Na to, aby si sa s ručnou utrhol do hodín by si musel mať nabratú dostatočnú rýchlosť ak by si išiel nasucho, na snehu či na mokro to je jednoduché. Ja osobne by som auto rozhúpal ako pri škandinávskom šmyku, akurát by som to nekorigoval do slajdu, ale by som tomu nechal voľný priebeh. Na snehu postačí ručná brzda a volant
-
Grim
Darca
...ja som dnes driftoval do zákrut aj bez ručnej...na takom snehu to driftuje aj samé...to isté s parkovaním - zaparkoval som driftom, susedovi skoro lopata padla z rúk jak pozeral 
-
RATZINGER666
Darca
kibo:
presne tak, akurat on tym asi vazne myslel nieco ine, nuz, ale ked sa neozyva, tazko mu poradime, ako si rozflakat auto 
grim: milujem jazdy po meste v zime s nonstop zatiahnutou ruckou
grim: milujem jazdy po meste v zime s nonstop zatiahnutou ruckou