Ako spravit s vlasnteho PC web-server ????
-
Gizmoo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako spravit s vlasnteho PC web-server ????
Zdravim.
Ospravedlnujem sa, ak je uz podobna tema vytvorena, ale potreboval by som zistit dake presnejsie informacie, ci je mozne aby som si so svojho PC spravil server na ktorom by som mal vytvorenu webovu stranku a e-mailovy server. No aby ste chapali co by som chcel, tak mam zaujem vytvorit si vlastnu www stranku, konkretne stranku firmy na predaj a servis pocitacov, spolu s e-shopom, a rovnako emailovy server, aby som mohol mat vlastny mail "xxx@(nazovfirmy).sk" ... poviem to uuplne polopate, neviem ohladom webserverov, a to ako zalozit vlastnu stranku nic, ale chcel by som mat vlastny server na ktory by mali pristup vsetci ludia cez klasicku www stranku, ktoru si mozem lubovolne upravovat a ponukat tam rozne ovladace na komponenty, notebooky (napriklad pre ulahcenie stahovania driverov pre zakaznikov) tym padom s vacsou kapacitou. Lebo pozeral som ponuky webserverov, za smiesnu sumu, rocne 8eur, ale napriklad s kapacitou 1GB, kde ja by som potreboval ovela viac..PC mam dobry, porobeny, pripojenie na net mam Fibernet 40mb download/4mb upload ... ak by ste mi to niekto vedeli tak strucne vysvetlit, popripade mi doporucit niekake odkazy na ktorych sa docitam viac.. Sorry ak to budete povazovat za spam .. Ale za akukolvek radu budem vdacny.. Vdaka..
Ospravedlnujem sa, ak je uz podobna tema vytvorena, ale potreboval by som zistit dake presnejsie informacie, ci je mozne aby som si so svojho PC spravil server na ktorom by som mal vytvorenu webovu stranku a e-mailovy server. No aby ste chapali co by som chcel, tak mam zaujem vytvorit si vlastnu www stranku, konkretne stranku firmy na predaj a servis pocitacov, spolu s e-shopom, a rovnako emailovy server, aby som mohol mat vlastny mail "xxx@(nazovfirmy).sk" ... poviem to uuplne polopate, neviem ohladom webserverov, a to ako zalozit vlastnu stranku nic, ale chcel by som mat vlastny server na ktory by mali pristup vsetci ludia cez klasicku www stranku, ktoru si mozem lubovolne upravovat a ponukat tam rozne ovladace na komponenty, notebooky (napriklad pre ulahcenie stahovania driverov pre zakaznikov) tym padom s vacsou kapacitou. Lebo pozeral som ponuky webserverov, za smiesnu sumu, rocne 8eur, ale napriklad s kapacitou 1GB, kde ja by som potreboval ovela viac..PC mam dobry, porobeny, pripojenie na net mam Fibernet 40mb download/4mb upload ... ak by ste mi to niekto vedeli tak strucne vysvetlit, popripade mi doporucit niekake odkazy na ktorych sa docitam viac.. Sorry ak to budete povazovat za spam .. Ale za akukolvek radu budem vdacny.. Vdaka..
-
Pigesko
King
skus EasyPHP
je to velmi jednoduchy ale kvalitny program.
navod: http://www.phpbb3.sk/forum/viewtopic.php?f=8&t=203
ps: ja, antitalent na webove stranky som to zvladol za par sekund
(aj nainstalovanie red. systemu) 
navod: http://www.phpbb3.sk/forum/viewtopic.php?f=8&t=203
ps: ja, antitalent na webove stranky som to zvladol za par sekund
-
Gizmoo
Medium Star
no ja mam pc zapnuty stale cize mne to nevadi.. mam ho dobre chladeny a odzvucneny, a pouzivam ho ako server domacej siete aby sa nam mohol hocikto u mna doma napojit a pouzivat subory tam.. mam tam aj zdielany tv tuner aby som mohol hocikde po byte a aj u frajerky kedze mam vsesmerovu antenu na okne pozerat telku a tak.. no dik idem sa hrat..
-
Gizmoo
Medium Star
Mam Pinnacle DVBT 72e ultimate USB ...hojko napísal:Gizmoo: Aky mas TV tuner, akym sposob to zdielas a ako to funguje???
a po nainstalovani TV Center programu, sa objavi vo verejnych priecinkoch program DistantTV.. s pc ktory je na sieti, si otvoris verejne zdielane priecinky, a nainstalujes si tento program do pc, a na ploche sa ti vytvori ikona DistanTView alebo nieco podobne.. a ked to spustis vyberes si server ktory signal vysiela, vacsinou je to nazov PC na ktorom je tuner.. potom si nastavis kvalitu, podla pripojenia a pozeras.. mensia nevyhoda je v tom ze na vsetkych pc ktore zdielaju tv musi ist stale rovnaky program.. ale je to sranda..
-
hojko
Site Admin
Gizmoo: Aha, cize ti bezi PC s pripojenym tunerom a zdiela sa po sieti. Ako je to ale s kvalitou, ked to divas od frajerky, lebo predpokladam, ze ak tam mas pouzity bezny router 802.11b/g, tak ti to da prenos tych maximalne 11mbit alebo len 5,5mbit, co je potom nieco malo pod 0,7MB/s..., aky je vsak realny datovy prenos pri pozerani po sieti???
-
Gizmoo
Medium Star
No je to na vzdialenost cca 200m vzdusnou ciarou.. Mam 802.11N-kovy router.. rychlost pripojenia je cca 8-11Mb/s ... ked si nastavim High kvalitu, nie maximum, tak ide rozlisenie 512x384 uuplne plynule.. ked som doma, cize vo vzdialenosti cca 50m od routeru to ide na maximum kvalite a tam je rozlisenie 720x576 ide kraasne..