Ako spusťiť HTML bez prehladávača?
Ako spusťiť HTML bez prehladávača?
Potreboval by som vedeť akým programom okrem prehladávača sa dá spustiť v off-line režime HTML stránka.
Potreboval by som tú stránku urobyť ako program.
Napríklad windows XP má HELP spravené pomocou HTML.
Tá stránka obsahuje:
HTML 4.1 (staršie tagy neobsahuje)
CSS
Javascript (obsahuje iba stučnenie a prefarbenie odkazov pri prejdení myšou)
Ak niekto viete ako sa robý HTML stránka ako program alebo aký program okrem prehladávača vie spustiť HTML stránku tak odpíšte.
Potreboval by som tú stránku urobyť ako program.
Napríklad windows XP má HELP spravené pomocou HTML.
Tá stránka obsahuje:
HTML 4.1 (staršie tagy neobsahuje)
CSS
Javascript (obsahuje iba stučnenie a prefarbenie odkazov pri prejdení myšou)
Ak niekto viete ako sa robý HTML stránka ako program alebo aký program okrem prehladávača vie spustiť HTML stránku tak odpíšte.
-
mastermind
VIP
mastermind napísal:vacsina vyspelych jazykov ma nejaky komponent na zobrazovanie html stranky
To je pekné, ale ja viem programovať iba v HTML a CSS a vo vyspelých jazikoch sa totálne nevyznám.
Vieš my niaký lahký vyspelý jazik doporučiť?
A niakú stránku kde sú k tomu jazyku príručky pre uplných začiatočníkov?
ako uz kdosi podotkol, preco to nerobit ako html? prehliadac ma 99% pocitacov, hlavne tie co maju windows kde to v podstate bezi na core explorera. takze s tym ziadny problem mat nebudes, akurat jedina interaktivita ktoru dosiahnes je za pomoci javascriptu a to uz je mierne umenie.
odporucam flash, su na to vhodne programy aj pre zaciatocnikov, dokonca su aj nastroje na kvalitne autoruny like demoshield a podobne.
opis za akym ucelom to potrebujes, mozno sa bude dat lepsie poradit
odporucam flash, su na to vhodne programy aj pre zaciatocnikov, dokonca su aj nastroje na kvalitne autoruny like demoshield a podobne.
opis za akym ucelom to potrebujes, mozno sa bude dat lepsie poradit
Potrebujem to tak, aby sa mi stránka načítala okamžiťe po jej spustení.lammer napísal:opis za akym ucelom to potrebujes, mozno sa bude dat lepsie poradit
Tú stránku budem využívať iba na mojom PC ako fotogalérie a zoznamy: hudby,filmov...atd...
Jednoducho povedané tú stránku chcem používať ako program na zoznamy a pripomienky.Ja viem že takých programov je veľa ale ja si chcem urobiť program podľa seba.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nakod, hod na web a pouzi Aktivnu Plochu (Active Desktop) vo windowsoch.Maniak napísal:Potrebujem to tak, aby sa mi stránka načítala okamžiťe po jej spustení.![]()
Tú stránku budem využívať iba na mojom PC ako fotogalérie a zoznamy: hudby,filmov...atd...
Jednoducho povedané tú stránku chcem používať ako program na zoznamy a pripomienky.Ja viem že takých programov je veľa ale ja si chcem urobiť program podľa seba.