ja som nieco googlil a dostal som sa na uzneviemake forum, kde mal jeden user userbar s domenou tohto fora. kedze mi to pripomenulo spoluziakovu prezivku, prisiel som sem a hned som sa regol
chodil som ku kamaratom a oni chodili na hojko potom ked som dostal net tak som sa tu zaregistroval a sa mi to zapacilo skoro kazdy den som tu ale to asi kazdy
Myslim ze z lamiek... bolo tam vela krat spomenute, tak som len tak skusil ze co to je zac. Po dvoch dnoch som sa regol a odvtedy som kazdodennym navstevnikom
neviem presne co ale viem ze som si nieco googlila do skoly a naslo mi vas....chodila som sem casto ale nezaregistrovala som sa....asi po mesiaci, dvoch som nazbierala odvahu a zaregistrovala som sa a odvtedy som tu medzi vami
uz si to presne ani nepametam ale viem ze som hladal nieco ohladom pc a v googli som nasiel hojko.. takze sa da povedat ze google ma priviedol na hojko ..
Este velmi davno... bol som na GetSo.net (hojkovi to urcite nieco hovori), kde admini spamovali sem (reklama). Vnimal som hojko este ako turbohackerlinux forum. A potom, minuly rok v maji som sa tu bohuzial zaregistroval a ako vidite podla toho stvorciferneho cisla pod avatarom ma to neomrzelo sem chodit.