Ako ste sa zoznámili?
Ach jaj.... začalo to jeden krásny deň ked som sa vracala z doucovania. Na chodbe stal Miško ( moj priatel) , este predtym vam chcem povedat ze on je moj sused.... vratim sa k teme... no a on sa rozpraval s dalsim susedom, sice neviem o com ale bolo mi to jedno... pozdravila som sa im ako vzdy ked ho stretnem. Lenze ked som vkrocila do bytu mamina mi povedala ze mam ist na chodbu,aby mi susedia pomohli zostavit pocitac, to ma byt ako na vianoce a my akoze o tom so sestrou neviem ,
pohoda tak som vysla na chodbu ved preco nie, samozrejme ze sme nekecali o tom aky chceme pocitac, aj ked ja som do toho vobec nerozumiem, ale to je jedno... rec bola uplne o inom... heh... no ako dni isli tak sme sa castejsie stretavali na chodbe a kecali ved ako susedia. Velmi sa mi pacil a este viac som po nom tuzila... jeho povaha, spravanie no proste vsetko. Strasne som MIska chcela ukazat mojej najlepsej kamaratke, ze co nanho povie a tak.... tak som ju zavolala k nam spat a vsetci sme kecali na chodbe moja sestra, zuzka (suseda) , Duso (sused) a samozrejme moj Misko a aj Janka moja naj kamoska. Superne sme kecali , no Janka spravila jeden tah ktory sa mne osobne nepacil. a to ze si odfotila miska, no ja som na nu pozerala ako ze dobre moja.... lenze misko o nicom nevedel, ani to ze sa mi paci proste nic. Vecer ked sme uz isli spat vravim janke ze preco ho odfotila .... ona mi na to povedala ze si myslela ze som nebola odvazna, ze som sa proste bala, vravim aha ... vsak pohoda.... toto bolo nic ... NO to som este netusila ze pride este nieco horsie....A fakt Janka je moja spoluziacka aby ste vedeli. PRisla som rano do skoly a pytala sa ma ci sa mi Misko paci a ci snim chcem mat nieeco viac... vravim jej ze ano ... proste ze hej.... fuuuuuuuu ale to bol gol vecer ked mi MIsko povedal ze dostal od Janky sms tp sme sedeli na chodbe kazdy veecer, ani on nechapal, vlastne nevedel co sa deje... tak mi precital tu spravu a tam stalo ze.... neviem to presne ako to bolo, skratim to... proste ze sa jej paci a tak.... ja som po precitani sms odisla domov a tam som sa dobre vyrevala a samozrejme aj zavolala janke ze ako mi to mohla spravit ked vedela ze ja ho chcem. vratila som spat na chodbu s vyrevanymi ocami a az vtedy pochopil ze ani ja ani Janka sme si z neho srandu nerobili ze obidve sme ho chceli. Neviem preco ale bola som si ista ze aj tak bude moj. Jeden krasny vecer sme ostali na chodbe iba my dvaja.... ach jaj bolo to krasne.... vtedy aj misko pocitil nieco co ja.... A SME SPOLU AZ DO DNES A JE TO KRASNYCH 15 MESIACOV .... MILUJEM HO VELMI A NEDAM HO ZA NIC.... je to POKLAD 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pekny pribeh aj ked troska mi tam smrdi pubertaenya77 napísal:Ach jaj.... začalo to jeden krásny deň ked som sa vracala z doucovania. Na chodbe stal Miško ( moj priatel) , este predtym vam chcem povedat ze on je moj sused.... vratim sa k teme... no a on sa rozpraval s dalsim susedom, sice neviem o com ale bolo mi to jedno... pozdravila som sa im ako vzdy ked ho stretnem. Lenze ked som vkrocila do bytu mamina mi povedala ze mam ist na chodbu,aby mi susedia pomohli zostavit pocitac, to ma byt ako na vianoce a my akoze o tom so sestrou neviem ,pohoda tak som vysla na chodbu ved preco nie, samozrejme ze sme nekecali o tom aky chceme pocitac, aj ked ja som do toho vobec nerozumiem, ale to je jedno... rec bola uplne o inom... heh... no ako dni isli tak sme sa castejsie stretavali na chodbe a kecali ved ako susedia. Velmi sa mi pacil a este viac som po nom tuzila... jeho povaha, spravanie no proste vsetko. Strasne som MIska chcela ukazat mojej najlepsej kamaratke, ze co nanho povie a tak.... tak som ju zavolala k nam spat a vsetci sme kecali na chodbe moja sestra, zuzka (suseda) , Duso (sused) a samozrejme moj Misko a aj Janka moja naj kamoska. Superne sme kecali , no Janka spravila jeden tah ktory sa mne osobne nepacil. a to ze si odfotila miska, no ja som na nu pozerala ako ze dobre moja.... lenze misko o nicom nevedel, ani to ze sa mi paci proste nic. Vecer ked sme uz isli spat vravim janke ze preco ho odfotila .... ona mi na to povedala ze si myslela ze som nebola odvazna, ze som sa proste bala, vravim aha ... vsak pohoda.... toto bolo nic ... NO to som este netusila ze pride este nieco horsie....A fakt Janka je moja spoluziacka aby ste vedeli. PRisla som rano do skoly a pytala sa ma ci sa mi Misko paci a ci snim chcem mat nieeco viac... vravim jej ze ano ... proste ze hej.... fuuuuuuuu ale to bol gol vecer ked mi MIsko povedal ze dostal od Janky sms tp sme sedeli na chodbe kazdy veecer, ani on nechapal, vlastne nevedel co sa deje... tak mi precital tu spravu a tam stalo ze.... neviem to presne ako to bolo, skratim to... proste ze sa jej paci a tak.... ja som po precitani sms odisla domov a tam som sa dobre vyrevala a samozrejme aj zavolala janke ze ako mi to mohla spravit ked vedela ze ja ho chcem. vratila som spat na chodbu s vyrevanymi ocami a az vtedy pochopil ze ani ja ani Janka sme si z neho srandu nerobili ze obidve sme ho chceli. Neviem preco ale bola som si ista ze aj tak bude moj. Jeden krasny vecer sme ostali na chodbe iba my dvaja.... ach jaj bolo to krasne.... vtedy aj misko pocitil nieco co ja.... A SME SPOLU AZ DO DNES A JE TO KRASNYCH 15 MESIACOV .... MILUJEM HO VELMI A NEDAM HO ZA NIC.... je to POKLAD
Ako ste sa zoznámili?
s mojim milacikom sa uz poznam velmi dlho asi uz od malicka....sem tam sme chodievali spolu von ked som bola pri sesterke..lebo on byval tam kde ona...az raz to doslo tak ze ma zavolal na disku aj s mojou kamoskou....vobec som netusila ze o co ide tak som nevahala a prijala to...tancovali sme az ma zavolal vonku ze sa chce so mnou porozpravat ja som vobec nic netusila....vonku sme sa rozpravali o vselicom moznom...uz mi to troska aj dochadzalo ze o co ide ale ja som sa toho bala a volala ho naspät dnu....lenze po hodinke musel ist uz domov tak ma volal pred vchod...a zacal ze nevie ze ako mi to ma povedat a ze ci mi to ma vobec povedat....vtedy mi uz bolo dost jasne ze o co ide...tak som mu na to povedala ze len povec ze to je v pohode...tak nejako to z neho potom vyletele ze ma lubi a pobozkal ma....ale ja som sa odtiahla a povedala ze nie nemozem....on len smutno pozrel a odisiel a povedal mi ze mi este napisem sms a ze mam o tom dobre porozmyslat...rozmyslala som ako som len vedela...nemala som nic proti nemu je to velmi zlaty chalan..len bol v tom hacik chodil s mojou sesterkou a ja som si mysela ze si zo mna robi dobry den....tak som mu napisala sms ze ja ho nechcem sklamat tak ako ona....on samozrejme odpisal a zvrtlo sa to potom tak ze to skusime a sme spolu uz pol roka...velmi ho milujem a nelutujem ze som to skusila..i ked neviem ze ako dlho nam to este vydrzi.....
-
Piti
Expert
Ja som svoju "zivotnu lasku" prvy krat spoznal pred dvoma rokmi na Majalese...to bola este holka mojho dobreho kamarata....prve slova co som od nej pocul boli smerovane na neho: "chcem pivo" 
No a potom sme sa videli len par krat....neskor sme sa nasli na pokeci...potom ICQ, a stali sme sa najlepsimi kamaratmi....(vtedy som mal este aj ja holku)
Po zdrcujucom rozhode s tou holkou mi povedala ze mi dohodi jej naj.kamaratku...ale ked som isiel po jej kamaratke...tak to posobilo skor na nu (Lenku) ... potom mi dala jasne najavo ze ma lubi ... zapracovalo aj to ze bola holka mojho kamarata (dobreho kamarata) no a tak som si ju drzal od tela...ale stale sme boli najlepsi kamarati...nemal som problem jej cokolvek povedat a tak...
a raz....proste neviem co mi to preplo...som ju k sebe zavolal ze tak pokecame a tak...a spravil som jej masaz....vtedy to fataaaaaalne iskrilo...
a na dalsi den prisla zas...a to spravila ona mne (potvorka vedela ze som fatalne stegliva osoba) tak ma posteklila....no a potom padol prvy bozk....
(niesom na to hrdy, chodila s mojim dobrym kamaratom s ktorym sa uz tak nebavim ako kedysi...
)
Chodili sme spolu rok....krasny rok.... bol som neskutocne zamilovany a aj ona do mna...posledne mesiace som uvazoval aj o tom ze ju poziadam o ruku...
....mozno som bol sentimentalny.....
...2x ma podje*ala s byvalym na konci vztahu... a zklamala ma viac nez ktokolvek
ale aj cez to vsetko sme ostali kamarati...ale trvalo to strasne dlho...
No a teraz mam uplne super prietatelku, a poznal som ju na Pokeci.....heh...laska cez internet... ete pred tym nez mi odletela do USA za studiom na rok sme sa stretli a boli sme par dni spolu...a prezili si taky menzi "romanik" no a teraz ked mi priletela s5 na slovensko
)) tak sme spolu...a som neskutocne stastny
Dony
No a potom sme sa videli len par krat....neskor sme sa nasli na pokeci...potom ICQ, a stali sme sa najlepsimi kamaratmi....(vtedy som mal este aj ja holku)
Po zdrcujucom rozhode s tou holkou mi povedala ze mi dohodi jej naj.kamaratku...ale ked som isiel po jej kamaratke...tak to posobilo skor na nu (Lenku) ... potom mi dala jasne najavo ze ma lubi ... zapracovalo aj to ze bola holka mojho kamarata (dobreho kamarata) no a tak som si ju drzal od tela...ale stale sme boli najlepsi kamarati...nemal som problem jej cokolvek povedat a tak...
a raz....proste neviem co mi to preplo...som ju k sebe zavolal ze tak pokecame a tak...a spravil som jej masaz....vtedy to fataaaaaalne iskrilo...
a na dalsi den prisla zas...a to spravila ona mne (potvorka vedela ze som fatalne stegliva osoba) tak ma posteklila....no a potom padol prvy bozk....
(niesom na to hrdy, chodila s mojim dobrym kamaratom s ktorym sa uz tak nebavim ako kedysi...
Chodili sme spolu rok....krasny rok.... bol som neskutocne zamilovany a aj ona do mna...posledne mesiace som uvazoval aj o tom ze ju poziadam o ruku...
....mozno som bol sentimentalny.....
...2x ma podje*ala s byvalym na konci vztahu... a zklamala ma viac nez ktokolvek
ale aj cez to vsetko sme ostali kamarati...ale trvalo to strasne dlho...
No a teraz mam uplne super prietatelku, a poznal som ju na Pokeci.....heh...laska cez internet... ete pred tym nez mi odletela do USA za studiom na rok sme sa stretli a boli sme par dni spolu...a prezili si taky menzi "romanik" no a teraz ked mi priletela s5 na slovensko
-
Janko Hraško
Amateur
noooooo, tak táto téma sa mi páči
Ako som sa zoznámila so svojou láskou
Tak trošku sme sa poznali zo základky, ale ja som si myslela, že on ani nevie, že ja existujem... Ale vedel
No každopádne... páčil sa polke triedy, len mne akosi nie... Veď ako sa mi mohol páčiť niekto, koho ani nepoznám
Prišla stredná škola a stretli sme sa v jednej triede... Začiatky... Rozhovory hlavne o hudbe, nových albumoch, či koncertoch... A postupom času sa z Reli.c stal najlepší kamarát akého som kedy mala
joooooooj, som bola šťastnová... Čas plynul... a spoločné večery sa začali meniť... prvé nežné dotyky, pohladenia... No s nimi i neistota (hlavne moja, hanbovam
) ako to bude vyzerať. Každý deň spolu v triede, spolužiaci, profesori... A samé čo ak, ak, ak....??? Ale pocit, že s ním je život o 100% krajší, spôsobil odpoveď: NO A ČO??!!! A tak sa Reli.c s Jankom Hraškom dali dokopy
A sú spolu šťastnovi už 6 mesiačik 
Ako som sa zoznámila so svojou láskou
Tak trošku sme sa poznali zo základky, ale ja som si myslela, že on ani nevie, že ja existujem... Ale vedel
Prišla stredná škola a stretli sme sa v jednej triede... Začiatky... Rozhovory hlavne o hudbe, nových albumoch, či koncertoch... A postupom času sa z Reli.c stal najlepší kamarát akého som kedy mala
-
DonLuca
Medium Star
Takže ja a moja láska sme sa zoznámili tak obyčajne (cez pokec), ale aj tak to bolo pre mňa neobyčajné zoznámenie
Ten môj zlatý anjelik si ma len tak našiel na internete a napísalo mi. Nemala ani foto, ale aj napriek tomu som jej odpísal. A teraz viem, že to bola najlepšia vec v mojom živote, ktorú som spravil
A teraz nám už plynie 7. mesiačik
MILUJEM ŤA boooooboo moje

Edit// Pre zaujemcu, sme od seba 45 km
Ten môj zlatý anjelik si ma len tak našiel na internete a napísalo mi. Nemala ani foto, ale aj napriek tomu som jej odpísal. A teraz viem, že to bola najlepšia vec v mojom živote, ktorú som spravil
A teraz nám už plynie 7. mesiačik
MILUJEM ŤA boooooboo moje
Edit// Pre zaujemcu, sme od seba 45 km
..ja som to mala na zaciatku mojho vztahu tazke, pacil sa mi totiz kamarat mojho priatela... a problem bol, ze bol aj mojim dobrym znamym, mala som z toho obavu, pretoze cim viac som bola v jeho pritomnosti, tym viac som k nemu citila viac nez len priatelsku naklonnost
nakoniec nam osud prekrizil cesty, uz nie je len kamaratom, je mojou velkou laskou.
nakoniec nam osud prekrizil cesty, uz nie je len kamaratom, je mojou velkou laskou.
V mojom prípade je to rovnakéHipollita napísal:My sme sa zoznamili cez pokec....potom sme si pisali na icq a dohodli stretko a taak...potom uz to islo jedno s druhym a uz sme spolu rôčik:))
Edit// Pre zaujemcu, sme od seba 120 km
Nadherna tema
.ale podelim sa,kupil som si novu motorku (teda jazdenu Hondu RR900) bola nadherna ( ta motorka) a pred jednym neuvedenym Hypermarketom do mna nacuvala na aute,ja som spadol a ona dosla ku men ci sa mi neico nestalo a ja ze nei vsetko je v pohode,pozrel aom na motorku,ta bola len trochu oskreta pozrela na mna,pousmiala sa na mna,a ze vsetko zaplati a ja ze nie ze staci zaplatit mi kavu a ona ze jasne,jasne sli sme,ptom sme sa stretli znovu a znovu a az sme boli spolu..a Hondicku mam pekne pred domom,svokrovcov a chodi na nej svagor do skoly..

-
ffnatic
Medium Expert
no s moju poslednou babou sme sa poznali už z videnia z tréningov zo športovej haly(oni trenuju na jednej polke a my na druhej,ale spoznali sme sa bližšie až ked mi napísala na pokeci(potom mi dala icq a pisali sme strašne dlho každý den)potom sme sa stretli:)a pokračovalo to dalej v pohode len tam bol jeden problém jej byvaly!!!
nakoniec ma preto aj nechala,lebo že ho stále ľubi:(
tak som ostal sam........
nakoniec ma preto aj nechala,lebo že ho stále ľubi:(
tak som ostal sam........