Ako susit vlasy?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ehm, ak máš záujem o vlasovú kúru, tak tie trvajú cca 15-20 minút a vlasy sú po nich jemné a oddýchnuté :) Špeciálne na to určené prostriedky treba aplikovať na jemne uterákom osušené vlasy.

Toľko moja dnešná kadernícka poradňa :)
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Ach, tie vlasaté trampoty. :lol: Veľmi dobre viem, čo to je. Mám dlhé vlasy, a stoja na každú stranu (nie sú ani rovné, ani kučeravé). Aby boli pekne rovné, suším si ich pomocou hrebeňa, t. j. češeš si vlasy a zároveň sušíš. :D Aby som ich nemala "pricucnuté" k hlave, túto metódu robím v predklone. :wink:
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

fizz napísal:Ja som si kupila zehlicku...
Žehličku mám aj ja. Ale keď si vyžehlím vlasy, sú síce rovné, ale stratia objem, lebo ich mám veľmi jemné. :roll:
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

ja si vlasy umyjem,vyzmykam, dam do turbana, po pol hodine si ho dam dole a na lavej strane hlavy su zachlpene :evil: sakris, potom si ich vzdy vysucham , lebo uterak tu vlhkost tak dobre nenasaje ;) ale nerozcesavam, lebo ked su vlasy mokre su najzranitelnejsie a necham volne vyschnut... vlasy mam poskodene od niektorych stoliciek do ktorych sa mi zamotaju vlasy :? inak by boli ok
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

sak ja to robim normal tak ze si ich utreim uterakom precesem vysusim fenom a tak nemaju ani velky objem
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Hm ja mam vlasy dlhe asi 20 cm a mierne sa mi krutiam, hlavne konce. Robim to tak ze vlasy umyjem, zacesem do zadu, a hodim do gumky. Kedeze hlavu vacsinou zmyvam vecer pred spanim tak si s tym lahnem k telke a ked sa rano zobudim len dam gumku dole...par x precesem a je to.. sice sa trochu krutia tie konce ale nic hrozne 8)
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Haslerka napísal:ja si vlasy umyjem,vyzmykam, dam do turbana, po pol hodine si ho dam dole a na lavej strane hlavy su zachlpene :evil: sakris, potom si ich vzdy vysucham , lebo uterak tu vlhkost tak dobre nenasaje ;) ale nerozcesavam, lebo ked su vlasy mokre su najzranitelnejsie a necham volne vyschnut... vlasy mam poskodene od niektorych stoliciek do ktorych sa mi zamotaju vlasy :? inak by boli ok
Potiaľ rovnako. Vzhľadom na to že kým uschnú 60 cm vlasy možno už aj dlhšie, si ich umývam len večer a celú noc schnú prehodené cez vankúš... Inak ani ja nerozčesávam tie vlasy kým sú mokré, u mňa úplne zbytočná vec aj tak sa musím učesať ešte dvakrát aby to aspoň vyzeralo že viem čo je hrebeň. A keď si vlasy vyžehlím vonku nesmie byť vlhko lebo v tom prípade celá tá námaha bola úplne zbytočná...
Haslerka
Light Star
Light Star

no ja si ich nemozem na noc umyt a potom take nechat na vankusi,ked som bola mala mi rodicia vraveli, ze z toho mozem postat nejaky zapal, tak doteraz to mam v hlave nejak zakodovane a ked mi to tak nahodou vyjde vzdy mam rano taky blby pocit...minimalne z toho ze sa mi to zle preschlo :?
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

- je fajn rozčesať vlasy aj pred umývaním. Dlhšie vlasy sa doporučuje v suchom stave česať kefou, mokré klasickým hrebeňom. Pokiaľ máš vlasy stužené gélom alebo sú silne nalakované, nie je dobré ich rozčesávať za každú cenu.
- nech sa akokoľvek veľmi ponáhľaš, nezačni si hneď fúkať vlasy fénom zapnutým na maximum.Lepšie je vlasy zabaliť do uteráka, ktorý z nich odsaje čo najviac vlahy a až takmer polosuché ich potom fénovať - výsledok bude rýchlejší, účes bude mať prirodzenejší vzhľad a vlasy budú menej stresované (nebudú sa tak veľmi lámať a štiepiť)
- aby si nechodil po svete ako Kuko, tak môžeš na konečnú úpravu použiť trošku gélu, prípadne ešte predtým použiť penové tužidlo
Haslerka
Light Star
Light Star

Pantinela napísal:-
- nech sa akokoľvek veľmi ponáhľaš, nezačni si hneď fúkať vlasy fénom zapnutým na maximum.Lepšie je vlasy zabaliť do uteráka, ktorý z nich odsaje čo najviac vlahy a až takmer polosuché ich potom fénovať - výsledok bude rýchlejší, účes bude mať prirodzenejší vzhľad a vlasy budú menej stresované (nebudú sa tak veľmi lámať a štiepiť)
ja mam vlasy dlhe 35cm a keby mam cakat kym sa v uteraku vyschnu do polosucha tak cakam hodinu, co pri velmi-ponahlani je dost neprakticke :? ---vlasy si fenujem len ked sa ponahlam a myslim, ze to tak robi vacsina ludi, ktori idealny tvar vlasov dostanu aj bez fenovania
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

kedysi existovali take feny,hlavne v kadernictvach,ze si si tam sadol a celu hlavu si mal v tom fene .
nejaky som ukoristil,ked sa rozpadol komunal :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja osobne ich nechám vyschnúť. Po osprchovaní si vlasy zabalím do uteráku, počkám 5-7 min (príklad) a potom si ich voľne rozpustím. Nedávam do gumky. Proste sedie pol hod na zadku a čakať. Keď viem že kcem niekam ísť, umyjem sa skôr :roll: Aspoň vlasy

taurus666. Kedysi? lol. Ty máš doma v kúpelni ten veľký fén so stoličkou?

btw ja si vlasy nefénujem.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

taurus666 napísal:kedysi existovali take feny,hlavne v kadernictvach,ze si si tam sadol a celu hlavu si mal v tom fene .
nejaky som ukoristil,ked sa rozpadol komunal :D
To mas vazne tu ozrutu v kupelni? To si mozes aj trvalu doma robit.lol Posli foto pre tu srandu :D

Ja susim fenom, len ked sa ponahlam a to len vlaznym vzduchom, nikdy nie horucim. Aj ked u chlapov, si myslim, ze to az taku skodu nerobi, lebo vlasy aj nechty maju od prirody pevnejsie a odolnejsie, ako my.
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

pryja napísal:To mas vazne tu ozrutu v kupelni? To si mozes aj trvalu doma robit.lol Posli foto pre tu srandu :D

Ja susim fenom, len ked sa ponahlam a to len vlaznym vzduchom, nikdy nie horucim. Aj ked u chlapov, si myslim, ze to az taku skodu nerobi, lebo vlasy aj nechty maju od prirody pevnejsie a odolnejsie, ako my.
no nemam to v kupelni,mal som to doma na povali,ale uz som to asi aj vyhodil :D
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

najlepsie,ked pockas,kym ti sami vyschnu..
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

segenica napísal:najlepsie,ked pockas,kym ti sami vyschnu..
no a potom rozcesavaj jauvajs to dakedy zabere aj pol hodinu rozcesat nic prijemneho...
lucianka
Novice
Novice

Re: Ako susit vlasy?

Príspevok od používateľa lucianka »

tha ja no tak poviem bolo 19:00 a o 21:00 som mala ist von tak som zistila zee mam mokre vlasy ja ich mam dlhe cez 40 cm a mam problem ich vysusit :cry: ja susim ich tak ze vyutieram ich s uterakom potom si ich vysusim s fenom a nakoniec dam to turbanu .... a ja susim vlasy 1h a pol .... a potom mam taky objem vlasov ... :sneaky: noo zle sa pozera...
Merco_
Professional
Professional

Re: Ako susit vlasy?

Príspevok od používateľa Merco_ »

lucianka napísal:tha ja no tak poviem bolo 19:00 a o 21:00 som mala ist von tak som zistila zee mam mokre vlasy ja ich mam dlhe cez 40 cm a mam problem ich vysusit :cry: ja susim ich tak ze vyutieram ich s uterakom potom si ich vysusim s fenom a nakoniec dam to turbanu .... a ja susim vlasy 1h a pol .... a potom mam taky objem vlasov ... :sneaky: noo zle sa pozera...
daj fotku a poviem ti či je to hrozné :)

ja suším dvoma uterákmi a potom rozčesávam ( polovica vlasov dolu ) ale tak čo už mám strach že suché by sm ich nerozčesal (mierne brčkavé mám po plecia )
Napísať odpoveď