Takze ked sa do toho nevyznas tak radsej nic nerob...
Precitaj si nejake clanky o taktovani na internete to ti pomoze viac ako my tu...
BTW:To ze ma Celeron za menom D neznamena ze je dvojjadrovy ked o tom nic nevies tak tu nemudruj jasne?Celeron je do kancelarie,a na aplikacie.Na upravu videa a hry atd. to rozhodne dobry procesor nieje...je to procesor pre kancelariu...
pishta napísal:
Na upravu videa a hry atd. to rozhodne dobry procesor nieje...je to procesor pre kancelariu...
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=2
Hej? Prekompilovanie dvojvrstveho DVD filmu mam za 20 minut. Socket 775 bude zit aj dalej, o 3 - 4 roky vyhodim pomaly procak a dam tam najlepsi dvojjadrovy, ktory bude doska podporovat. Kludne vysvetli, ci sa da podobny postup zvolit pri alternative AMD.
duves napísal:http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=2
Hej? Prekompilovanie dvojvrstveho DVD filmu mam za 20 minut. Socket 775 bude zit aj dalej, o 3 - 4 roky vyhodim pomaly procak a dam tam najlepsi dvojjadrovy, ktory bude doska podporovat. Kludne vysvetli, ci sa da podobny postup zvolit pri alternative AMD.
No schvalne jaky mas chipset?
O 3-4 roky das do svojej dosky akurat tak P4 ktora bude vtedy stat tak 600sk max,z bazaru
Ja mam totiz 965p a C2D a dobre viem ze zase o rok a pol maximalne budem menit procak a dobre viem ze budem muset vymenit aj dosku
pishta napísal:No schvalne jaky mas chipset?
O 3-4 roky das do svojej dosky akurat tak P4 ktora bude vtedy stat tak 600sk max,z bazaru
Ja mam totiz 965p a C2D a dobre viem ze zase o rok a pol maximalne budem menit procak a dobre viem ze budem muset vymenit aj Dosku
Takze v manuale na strane 3-21 „Zakladne menu“ sa venuju taktovaniu CPU a zvlast funkcia „CPU dynamic Overclocking“ podla mna by mala byt povolena (ENABLE) pri pretaktovavani, nakolko doska si sama upravi parametre ostatnych komponentov vratane Vcore napetia.
Adjust CPU FSB Frekv.:pre Celerona zdvihni FSB zo 133 na 150 a potom skusaj viac.
S casovanim pameti neporadim, nastav parameter „Adjust DDR Memory Fr.“ na AUTO.