Ako ten net moze ist???

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
pH66
Novice
Novice

Ako ten net moze ist???

Príspevok od používateľa pH66 »

Mno celkom kuriozna vec ktoru nechapem ... sietovy kabel vytiahnuty a net ide... jedina siet pripojena je na t-comacky router ... a on ide ... dpc neviete pls jak je to mozne ??
Prílohy
sietove pripojenia
sietove pripojenia
sietovy kabel
sietovy kabel
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pokial je router zapnuty, spravne nastaveny a mas vytvorenu siet medzi PC a routerom, tak preco by ten net nemal ist? :o
Brian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Brian »

t0m4s3 napísal:Pokial je router zapnuty, spravne nastaveny a mas vytvorenu siet medzi PC a routerom, tak preco by ten net nemal ist? :o
No dobre ale tak tomuto nechapem ani ja... ako je mozne ze je na nete, volam s nim cez skype a on nema ani wifi ani žiadny bezdrotový signal ani zapojeny kabel a ide mu net? A hlavne...ako je možne že sa dostal do tohto stavu a ani absolutne netusi ako?? :D :D Odkial ťahá signál?
Sak akože dobre.. má vytvorenu siet medzi pc a routerom... čiže logicky mu može spolupracovať pc a router ako dve zariadenia ale ako to ze je pripojený na internet? Ved to je to iste ako keby som mal zosietované dva kompi.. Lan siet medzi nimi ide to je jasne ale na net sa predsa nepripojim tak ako je hento možne? :roll: :roll:
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako ten net moze ist???

Príspevok od používateľa mathev »

pH66 napísal:Mno celkom kuriozna vec ktoru nechapem ... sietovy kabel vytiahnuty a net ide... jedina siet pripojena je na t-comacky router ... a on ide ... dpc neviete pls jak je to mozne ??
takze nechapem kde je problem ked je clovek pripojeny na router T comu a ide mu internet.... aj na tom obrazku je napisane ze sietove pripojenie je pripojene takze to ze mu ide internet je predsa v poriadku ...
skus odpojit telefonu snuru z routeru a uvidis co to spravi....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A co ked si z vas iba robi srandu?
Brian
Expert
Expert

Re: Ako ten net moze ist???

mathev napísal:takze nechapem kde je problem ked je clovek pripojeny na router T comu a ide mu internet.... aj na tom obrazku je napisane ze sietove pripojenie je pripojene takze to ze mu ide internet je predsa v poriadku ...
skus odpojit telefonu snuru z routeru a uvidis co to spravi....
Ano tak by to bolo v poriadku.. lenze on odpojil tu telefonnu šnuru čo ide z routera do pripojky v stene a stale mu to išlo, chapeš? :lol: :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ak si z nas naozaj nerobis prdel, tak by som to tipoval na cache pamat prehliadaca + neschopnost kamarata poriadne otestovat "funkcnost" netu.
Brian
Expert
Expert

t0m4s3 napísal:Ak si z nas naozaj nerobis prdel, tak by som to tipoval na cache pamat prehliadaca + neschopnost kamarata poriadne otestovat "funkcnost" netu.
Jj asi to bude nieco take.. a nerobim si prdel preco by som mal...len mi to prislo dosť zaujimavé... :?
Napísať odpoveď