Mam 20 rokov a som momentalne v zahranici. V minulom roku som mal zhruba 3 aj cosi mesiaca priatelku mala 18 (teraz uz 19). S nou to bolo ine ako s ostatnymi, neviem presne opisat v com ale citil som sa s nou inac. Medzi nami bol zamilovany vztah, no ona vedela, ze odchadzam prec a aj tak sme sa dali do kopy. Vsetko bolo OK a prisliel maturitny tyzden a nevideli sme sa dlhsie a ked sme sa stretli, tak som videl na nej, ze neni taka ako predtym. Jej priatelia boli uz ako moji, travil som s nou skoro vsetko moj volny cas. No ona potom mala inu naladu a ledva mi dala pusu. Nejak po 2 tyzdnoch sme sa rozisli. No skor ona so mnou. Na jednej strane som to cakal a na druhej ma to zaskocilo, ze sa to skoncilo tak nahle a z nenazdania. Najskor ma to zobralo dost, ale potom som sa nejak dal do kopy a bol som OK. Ked sme boli spolu, tak mi povedala, ze neverila na lasku ale ja som ju presvedcil, ze je a ze je krasna. Neviem, co som si myslel, ze sa moze stat bo sme vedeli, ze idem prec. Myslel som si, ze sa to nejak vyriesi. Nevedel som sice ako ale dufal som v to. Ostali sme priatelia. Ked som prec tak si piseme cez pokec, teda momentalne uz ani nie moc. Teraz som dlhsiu dobu prec to je nejakych 8 mesiacov a myslim na par veci. Na nu, ze ako som mohol nieco zmenit, aby som bol s nou alebo ci by bolo mozne, ked sa vratim, ci by sme mohli byt stale spolu. V to druhe neverim ani moc, lebo vidiet, ze sa o mna moc nezaujima. Dalsia vec alebo skor osoba, je kamosova sestra. Ten kamos je tu so mnou. Viem ze ona ma chcela, ale ja som vtedy o nej ani moc nevedel, ani ju nepoznal. Casom sme sa spoznali, ale akosi mi netrklo do hlavy, ze ma chce. Na mojej stuzkovej som to uz zbadal. Osmelil som sa o nejaky ten piatok jej nejak naznacit, ze sa mi lubi a ze by som s nou chcel byt. No nakoniec sa ukazalo, ze ma uz bere viac ako kamarata a nie ze by mohlo byt nieco viac medzi nami. No teraz, ked som tu, tak patri medzi par ludmi, ktory sa o mna zaujimaju. Ktory na mna bez urazky neseru. Je pravda, ze som prec ale trochu je vidiet ze zas je to aspon z mojho pohladu ine ako kamaratstvo. Teda aspon myslim. Neviem, ci ma priatela alebo nie. V blizkej buducnosti by mala prist pracovat "blizko" nas. Proste zaujima ma aj ona, lebo sa dobre pozname a vieme vela veci o sebe. Na slovensko sa nechystam prist zas na stalo menej ako za rok aj cosi.
Prosim poradte co by som mal spravit. Ci skusit stastie, ci ani to nepomoze, ci pockat .... neviem ja veru ... meslim na vsetko co sa okolo mna deje ... ale jedno viem isto, ze nechcem byt sam, bo samemu je v zahranici tazko ... ked ste doma, tam mate priatelov a rodinu a ked ste prec, tak tu nemate nikoho ... pls help