Ako to povedať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako to povedať

Príspevok od používateľa Arkaz »

mozu ale nemusia. a vo vacsine pripadov ani niesu. maju viac rozumu a preto vedia ze keby si zacali s takym nevyspelim mladikom ako si ty tak by si pokazili zivot takze uz len preto nato zabudni radsej
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Nemôžem si pomôcť, ale ako ťa vôbec napadne uvažovať nad niečím takým ako je vzťah so 42 ročnou ženou :?: :!: . Je mi úplne jedno či je vzdelaná, sexi alebo nvm čo, ale podľa mňa sú určité povedzme tomu morálne zásady. Neviem či chceš byť za každú cenu iný ako tvoji rovestníci, ale ver tomu že tadiaľto cesta určite nevedie... :wink: Ale to či to tak je musíš vedieť ty sám :o .Veď si zober len napríklad to, ako by si s ňou riešil "dospelácke" problémy, o ktorých nemáš ani páru...a to je len jedna z mnohých ďalších vecí. A to že baby v tvojom veku ti "neberú" je taká pič*vina ako voda f koši... :smt098 veď každá baba je iná...jedna pekná, druhá škaredá, tretia múdra, štvrtá vysoká,...atď...a ver tomu že sú aj také, ktoré spĺňajú všetky tvoje požiadavky...len to chce trochu hľadať. Chlape prežívaš najlepšie roky života tak nebuď cpt.kot či ako to píšeš a vzchop sa... :wink:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

cuteSTYLExx:Očividne si ešte nedostal výchovnú od 40tky?... :D Zbytočne si trápiš mozog blbosťami, aj tak to nemá žiadnu cenu. :smt006
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

no ludia dal som si tu namahu precitat vsetkych 6 stran ale vsade len odpovede nemas sancu 40 ka ma rozum.cutestyle je jasne ze nema sancu lebo je to este chlapcek ale neviem podla coho sudite ze si 35+ nikdy nezacne s 20kou.mozno to bude zniet ako chvala teraz ale sam som mal pomer s jednou 37ckou a pribrzdena teda nebola urcite.je mi jedno ci poviete ze som si to vymyslel atd len som vam chcel povedat ze to nieje nerealne a uz vobec nie v tejto dobe.poznam vela starsich zachovalych zien co priahnu po mladych lebo ich to pritahuje.a tusim ze aj misokgb obraba cca 35 :smt006
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

mulatt napísal:no ludia dal som si tu namahu precitat vsetkych 6 stran ale vsade len odpovede nemas sancu 40 ka ma rozum.cutestyle je jasne ze nema sancu lebo je to este chlapcek ale neviem podla coho sudite ze si 35+ nikdy nezacne s 20kou.mozno to bude zniet ako chvala teraz ale sam som mal pomer s jednou 37ckou a pribrzdena teda nebola urcite.je mi jedno ci poviete ze som si to vymyslel atd len som vam chcel povedat ze to nieje nerealne a uz vobec nie v tejto dobe.poznam vela starsich zachovalych zien co priahnu po mladych lebo ich to pritahuje.a tusim ze aj misokgb obraba cca 35 :smt006
bavíme sa o vzťahu a nie o pomere..., teda dúfam že pod slovom pomer rozumieme to isté :roll:
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

podla mna chcel flirt nie vztah :roll:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Old Dirty Bastard napísal:k tym pupuškovskym ženskym pupkom/gayom.. fakt to tak je, nevedno prečo.. ale baby sa na nich lepia.. pytal som sa jednej baby, tak vraj "lepšie im rozumeju a maju si s nimi stale čo povedať, pretože sa môžu baviť o mode, kozmetike a pododbne" :lol:
Ja by som tam videl nejakú analógiu k veku a známemu faktu, že stupídne XX-nástky priťahujú aj idioti s vytuzingovanou Š120, neónom, prípadne týpci s holou hlavou.

V určitom veku sú pokrivené hodnoty merajúce popularitu a určujúce poradie hodnôt. Takže títo vaši spolužíaci sú žiadaný preto, lebo si kydajú na tvár mastičky a kupujú handry - teda veci ktoré sú najdôležitejšie aj pre tie barbies. Vypelá (stačí inteligenčne) žena hľadá veci ako inteligenciu atď, takže už týchto trubirohov diskvalifikuje.
Napísať odpoveď