Ako to prekonat a ist dalej.ako zabudnut?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

tak tu telenovelu zamknime co? :wink:
//tak ništ :cry:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mi-chau napísal:tak tu telenovelu zamknime co? :wink:
mi-chau nebud egoista :) tato tema ma sluzit pre vsetkych...jej nazov je vseobecny a netika sa len mna... zakladal som ju aj s toho dovodu ze nas tu je a aj bude viac..takych co to potrebuju alebo potrebovat budu
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

POdla mna dobra tema ........ i ked ako zabudnut ?ako ist dalej ?......... ja neviem mne by sa to tiez trochu zislo ale na to niet odpoved ono to chce asi len cas mozno novu znamost :P ..je to dost individualne a zalezi aj na tom ako vazne to bolo ako to skoncilo a ja neviem co vsetko.......a uplne asi clovek nazabudne nikdy len to uz proste nebude cerstve a uz ho to tak nebude trapit .........
mi-chau
Darca
Darca

V podltate sa zabudnut ani neda, a tato tema je tu na to aby si tu kazdy kto chce zabudnut vylial svoje srdce...
slavo120
Professional
Professional

mi-chau napísal:V podltate sa zabudnut ani neda, a tato tema je tu na to aby si tu kazdy kto chce zabudnut vylial svoje srdce...
ale to obcas pomoze ked sa clovek moze vyrozpravat (respektive vypisat :D ) ked vie ze aj iny maju taky problem hmm podla mna dobra tema :)
mi-chau
Darca
Darca

netvrdim ze zla... :roll:
slavo120
Professional
Professional

mi-chau napísal:netvrdim ze zla... :roll:
ja som nepovedal ze si povedal ze je to zla tema ....... ale ze podla mna je dobra :)
mi-chau
Darca
Darca

ale spamujeme... :wink:
- modi neberte to osobne
akafuka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa akafuka »

Thnx mi-chau za upozornenie a link na diskusiu... mal som nieco rozpisane no ked som si toto vsetko precital... upokojil som sa... fakt ked clovek vidi, ze nieje jedinym v onej situaci, pomoze mu to.

btw.. ked babu milujes no ona ta ma rada len ako kamarata. chces sa jej zbavit aby si na nu nemyslel, no nejde to a na druhej strane, ani ona ti to nechce dovolit... ako by ste to riesili? (ma priatela)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

akafuka napísal:Thnx mi-chau za upozornenie a link na diskusiu... mal som nieco rozpisane no ked som si toto vsetko precital... upokojil som sa... fakt ked clovek vidi, ze nieje jedinym v onej situaci, pomoze mu to.

btw.. ked babu milujes no ona ta ma rada len ako kamarata. chces sa jej zbavit aby si na nu nemyslel, no nejde to a na druhej strane, ani ona ti to nechce dovolit... ako by ste to riesili? (ma priatela)
ja sa snažím kašlať na to..
rada znie - zabudni a nechaj to tak..alebo začni hladať tie zlé stránky ako to niekto na tomto fóre už povedal.. a po čase to bude lepšie
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

akafuka napísal:btw.. ked babu milujes no ona ta ma rada len ako kamarata. chces sa jej zbavit aby si na nu nemyslel, no nejde to a na druhej strane, ani ona ti to nechce dovolit... ako by ste to riesili? (ma priatela)
tuto situáciu poznám... riešenie je ťažke... mal by si sa snou stretávať čo najmenej... alebo vôbec... preto ona ta berie ako kamoša... je jej stebou dobre... možno to niekedy može prerásť aj dalej... ale kým budeš čakať nanu možeš prísť o fakt dobre baby čo zato stoja...
a dalšia vec neviem aký máš vzťah s jej priatelom... ak je to aj tvoj kamarát, tak tým, že by si mu ju prebral bolo by to podľa mna velke svinstvo....
midnight_man
Guru
Guru

akafuka napísal:btw.. ked babu milujes no ona ta ma rada len ako kamarata. chces sa jej zbavit aby si na nu nemyslel,
Ked ju milujes neviem ci by si sa jej chcel zbavit ;) ale viem 100% tne ako to myslis neboj ;) ako? mas 2 moznosti..bud to ostane tak ako je vy budete dobry kamarati a ona bude mat priatela a ty sa stym musis vyrovnat...je to tazke verim..nie kazdy to mozno vie..druha moznost ako bolo spominane zacnes hladat vsetko to zle a vykasles sa na nu ..proste na to zabudnes ostane to iba ako mala skvrna v tvojej hlave :) Vyber je len na tebe a co je lepsie musis posudit ty sam....
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Najlepsi liek je cas. Bude to boliet, musis to vydrzat ale ked sa zalubis zas, budes lubit este viac.

ty vole tusim sa to aj rymuje :wink:
midnight_man
Guru
Guru

pe3x napísal:ale ked sa zalubis zas, budes lubit este viac.
Ci bude lubit viac to neviem :?: ale urcite ho prestane trapit to prve ;) to zarucene
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

pe3x napísal:Najlepsi liek je cas. Bude to boliet, musis to vydrzat ale ked sa zalubis zas, budes lubit este viac.
zalubis viac?... :?: nad tymto by som aj porozmyslala...ak si niekoho miloval velmi vela a zrazu uz nieste spolu.. a pripadne si po urcitej dobe najdes "novu lasku" Milovat viac nebudes.. raz si uz miloval celym srdcom,dusou... a ked to stratis tak zase tak isto milovat sa neda. ale to neznamena ze tu "novu lasku" nebudes milovat najviac ako vies ..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Podla mna sa vzdy este da milovat viac. Poznam to na sebe, lubil som. Spoznal som ju lepsie, lubil som ju viac. Spoznal som ju este lepsie, opat som ju lubil viac. Teraz ju lubim velmi. Ale viem, ze este ju stale mozme spoznat lepsie a tym padom ju aj viacej lubit. To je na laske tak krasne.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ako by som ja mohol zabudnúť na svoje lásenky, svoje zlatička? To sa nedá a s niektorými som v kontakte stále a vo veľmi dobrom kontakte... Rozhodne by som zabudnúť nechcel!
midnight_man
Guru
Guru

zapnut si hlasnu hudbu na plno! kusam ze ked to zavse na mna pride :D :D tak to pomaha :) vinylshakerz, kontrolky v cervenom ..a je to v pohodke..ciastocne...jeden so sposobov ako prekonat chvilkove ten smutny pocit. ;)
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

5-ula napísal:namiesam ti elixir zabudnutia chces?
aj mne by sa možno zišiel....
slavo120
Professional
Professional

5-ula napísal:namiesam ti elixir zabudnutia chces?
ale ten by bolo treba na litre ved tu na fore je viac co nedokazu zabudnut a ist dalej (vsak BabySHAQ ) ... a asi by som si aj ja este trozku dal (ale mne by stacilo uz aj za malicku lyzicku :D )
Napísať odpoveď