ako to vyzerá v okolí vášho PC?
Re: ako to vyzerá v okolí vášho PC?
Teraz už PC veľmi nepoužívam, takže celý ten posuvný stolík asi položím na klasický kancelársky stôl.
Myslím že by to mohlo celkom dobre vyzerať.
Myslím že by to mohlo celkom dobre vyzerať.
Paráda. Páči sa mi ten stojan na tom ľavom monitore. Používaš aj nejakú špeciálnu stoličku?
Mne to pride neprakticke, displeje vysoko, navyse rozna velkost. Skor by som to riesil jednym velkym, pripadne wide a pridat druhy, ak tak.
-
starysomar
Hardcore addict
Vidím to podobne, hľadieť dohora sa mi nezdá praktické ani ergonomické.
mne sa to velice paci, velmi retro. tie obrovske bedne vzadu, tlaciaren co vypada ze prezila desatrocie. a trackball na lavej strane!
btw tie monitory hore, predpokladam ze tam nebude zobrazovat nic na co sa treba pozerat sustavne, skor nejake statistiky alebo statusy, aspon tak by som to robil ja.
a co tie random knizky/zosity tam v rohu? mi to pride ze mas dost obmedzeny priestor na pocitac a toto ze tam proste nepatri
btw tie monitory hore, predpokladam ze tam nebude zobrazovat nic na co sa treba pozerat sustavne, skor nejake statistiky alebo statusy, aspon tak by som to robil ja.
a co tie random knizky/zosity tam v rohu? mi to pride ze mas dost obmedzeny priestor na pocitac a toto ze tam proste nepatri
Toto uz vyzera paradne 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no aj ma to stalo pnku, co som ochorel pri rezani tych posratych 3d panelov na dvore v tom pocasi posledne dni 
fildinko - Ďakujem, obidva stojany sú DIY, z náhodného šrotu nájdeného v dielni.
Kreslo mám obyčajné, vlastne úplne rovnaké ako má používateľ Sapo, na strane 16.
aacid - Vďaka, haha, vraj retro, no možno aj trochu áno, mám rada vzhľad 90-tych a nultých rokov.
Tlačiareň tam ale žiadnu nemám, tá šedá krabička pod stolom je zosilovač na repro, tiež tak nejak DIY.
Na knižky nemám poličku, tak sú zatiaľ na stole v rohu, inak je tam ale miesta dosť, plánujem to ešte zútulniť časom.
Počítač má samostatnú poličku, s vynikajúcim airflow.
Hah super že si si všimol, trackball/myš jedine už iba do ľavej ruky, len mapovať klávesnicu na pravú ruku je zážitok, numpad obzvlášť.
Čo sa týka vrchných monitorov, prechod medzi prednými monitormi mám presne vo výške očí.
Nie je teda potrebné ani dvíhať hlavu, stačí iba oči, je to veľmi pohodlné.
Už to bude skoro rok, čo mám takto tie 2 predné, len teraz asi pred týždňom pribudol ešte tretí.
Kreslo mám obyčajné, vlastne úplne rovnaké ako má používateľ Sapo, na strane 16.
aacid - Vďaka, haha, vraj retro, no možno aj trochu áno, mám rada vzhľad 90-tych a nultých rokov.
Tlačiareň tam ale žiadnu nemám, tá šedá krabička pod stolom je zosilovač na repro, tiež tak nejak DIY.
Na knižky nemám poličku, tak sú zatiaľ na stole v rohu, inak je tam ale miesta dosť, plánujem to ešte zútulniť časom.
Počítač má samostatnú poličku, s vynikajúcim airflow.
Hah super že si si všimol, trackball/myš jedine už iba do ľavej ruky, len mapovať klávesnicu na pravú ruku je zážitok, numpad obzvlášť.
Čo sa týka vrchných monitorov, prechod medzi prednými monitormi mám presne vo výške očí.
Nie je teda potrebné ani dvíhať hlavu, stačí iba oči, je to veľmi pohodlné.
Už to bude skoro rok, čo mám takto tie 2 predné, len teraz asi pred týždňom pribudol ešte tretí.
nj, lavaci to nemaju lahke. ja ked som ako decko prisiel na to ze ak by som chcel mat mys v lavej ruke tak treba nejaku specialnu a treba sa s tym hrat a kamkolvek inde pojdem (co v tom case bolo celkom bezne) za pocitac tak to budem musiet riesit tak radsej chytil mys do pravej ruky a naucil sa. nebolo to easy ale zase teraz po 30 rokoch si to uz neuvedomim ani, je to uplne prirodzene.
dnes je ale ina doba, internetove kaviarne a sidliskove herne neexistuju, kazdy ma svoj pocitac/notebook a malokedy potrebuje chytat cudziu mys. mozno by som tiez bol ortodoxnym lavakom
a trackball ma vzdy lakal, ovela elegantnejsie ako suchat mysku po celom stole.
by som aj ja sem dal foto svojej stanice ale aktualne z tej starej som uz spravil kancelarsky kutit (nie je tam nic len monitor a klavesnica viac menej) a novy je zatial v procese zariadovania, tak hadam coskoro.
dnes je ale ina doba, internetove kaviarne a sidliskove herne neexistuju, kazdy ma svoj pocitac/notebook a malokedy potrebuje chytat cudziu mys. mozno by som tiez bol ortodoxnym lavakom
a trackball ma vzdy lakal, ovela elegantnejsie ako suchat mysku po celom stole.
by som aj ja sem dal foto svojej stanice ale aktualne z tej starej som uz spravil kancelarsky kutit (nie je tam nic len monitor a klavesnica viac menej) a novy je zatial v procese zariadovania, tak hadam coskoro.