ako ulozit konkretny cookie?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
apostrofik
Novice
Novice

ako ulozit konkretny cookie?

Príspevok od používateľa apostrofik »

Zdravim, mam na Vas taku otazocku ci by ste mi nevedeli pomoct... v robote (pracujem na nemenovanej recepcii :smt006 ) hravam taku hlupu online hru vola sa ze new star soccer... da sa tan hrat v mode kariera zadrhel je v tom ze v mojej praci sa pracuju len 4hodinovky a ked sa meni sluzba vsetci vymazu cookies aj celu historiu prehliadania takze mi napr trojhodinove hranie tej hry pride na dalsi den na zmar... pretoze mi ta hra nejde hrat odtial kde som skoncil (pokial sa nevymazu cookies je tam moznost nacitat hru z bodu kde sa vypla)...no a teraz uz k podstate : napadla ma taka vec ze pokial by som sa vedel dostat ku konkretnym cookies tejto stranky v pocitaci len by som ich premiestnil do ineho priecinku pred vymazanim a tak by som mohol na dalsiu zmenu v robote prist a pokracovat v hrani nakolko by som len tie konkretne cookies premiestnil zase naspat do priecinku kam patria a mohol sa tvarit ze sa nic nestalo... (ci? :| ) poprosil by som vas o radu : 1.) je vobec tento teoreticky plan mozny zrealizovat? 2.) ako sa dostat k suborom kde su cookies ulozene? (neviem sa tam ani len nahodou dostat fakt som to hladal asi hodinu pouzivam Mfirefox win 7) 3.) pokial vas napada hociake ine riesenie ako by sa to dalo vyriesit a napisete mi riesenie mojho "first world problem-u" budem vam fakt vdacny 8)
Napísať odpoveď