Ako ututlat vyhru v loterii?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako ututlat vyhru v loterii?
Len aby v tej Privat banke nebol nastrčený agent, ktorý to všade roztrúbi.
k tomu sa je tazko oficialne dopatrat, s takymito sumami sa nebude chvalit nikto, hlavne ked ludia na najnizsich poziciach v tych firmach dostanu malokedy aspon priemerny plat. inac tak mesiac dozadu by som ti dal bez mihnutia oka za pravdu a gogove reci bral ako nadnesene taraniny. lenze zhodou okolnosti bola sestra, ktora robi v ba mzdovu uctovnicku po par mesiacoch na dovolenke a podla toho co rozpravala mozem tie sumy potvrdit. 20 000-30 000e mesacne ma u nas/v cz viac ludi ako sa zda. dokonca sa najdu manazeri, ktori nie su ani na vrchole firmy a zarabaju 40k. je to sialene a neuveritelne, ale je to tak.heker napísal:Preco by som nevidel? Mozno vidim viac ako ty, ale davas tu nepodlozene tvrdenia.
na druhu stranu si zober nasu priemyselnu zonu. sefovia vsetkych tych firiem maju do tych 10k. a zober si, ze takychto firmiciek je po celom slovensku naozaj vela a casto krat aj vacsich.
uz pred 15 rokmi som zazil ze sef financnej institucie /nebola to ani banka/ mal zaklad 15k /samozrejme vtedy v Skk/
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
nevidim dovod aby to daval do SVK banky, ved ak zije v zahranici, nech si to vyplati tam. hypoteku moze neskor vyplatit mimoriadnou splatkou.
hypotekove motanice on nepotrebuje pokial nechce byt hradny pan 
Veď už v 1. príspevku je písané, že výherca má na krku hypotéku, takže táto výhra mu môže pomôcť ju doplatiť a zbaviť sa jej...