Ako vypnúť zoom funkciu myšou na prehliadači

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MayDaySK
Star
Star

Ako vypnúť zoom funkciu myšou na prehliadači

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Zdravím. Chcem sa spýtať radu a zároveň by to mohol byť aj návod pre ostatných ktorým to vadí že ako sa dá v rôznych prehliadačoch nejako zafixovať zoom stránky resp. vypnúť gestá myšou. Totižto na notebooku keď používam tú malú dotykovú plochu ako myšátko tak mi v každom prehliadači stiahne zoom počas surfovania a dosť to lezie na nervy. Neviete ako to vypnúť? Či to je nastavenie v počítači alebo v prehliadačoch? Je to Lenovo notebook neviem typ neni napísaný a tuším Windows 10 proste ten skoro najmodernejší (nevyznám sa v tom až tak).
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako vypnúť zoom funkciu myšou na prehliadači

Príspevok od používateľa heker »

Ovladaci panel - mys - ultranav - nastavenie touchpadu - gesta v aplikaciach - zoom. Ak sa ti len obcas stane, tak lave ctrl+0 to vrati na normalnych 100 percent (funguje v kazdom prehliadaci a kazdom Windowse).
MayDaySK
Star
Star

Práveže každú chvíľu už mi to lezie na nervy. Ale nastavenia som našiel, takže ďakujem ti velmi pekne strašne sa teším, lebo toto ma už neskutočne štvalo, stačilo sa nejako dotknúť a už to zoomovalo horedole...
heker
Redeemer
Redeemer

Tak uz si to vypol podla toho ako som napisal?
MayDaySK
Star
Star

heker napísal:Ovladaci panel - mys - ultranav - nastavenie touchpadu - gesta v aplikaciach - zoom. Ak sa ti len obcas stane, tak lave ctrl+0 to vrati na normalnych 100 percent (funguje v kazdom prehliadaci a kazdom Windowse).
Presne, podľa postupu, vedel si čo potrebujem keďže niesom v PC zbehlý tak som to potreboval takto postupne. Akurát to ultranav sa volalo ináč ale našiel som to... Povypínal som to ale dobré že si sa opýtal lebo aj ja som potreboval trocha surfovať nech zistím že to už prestane robiť. OK tak vďaka. Môžete zamknúť tému ak máte také pravidlá že po vyriešení lock.

Díky :wink:
heker
Redeemer
Redeemer

Nepamatam si presny postul ako to ma Lenovo, pretoze nemam uz dlhsie notebook od Lenova. Cez Google by si to urcite do troch minut nasiel aj s presnym postupom.
Napísať odpoveď