cau.
Ked zapnem PC , zacne mi tam vypisovat aky mam CPU , RAM , VGA , atd obraz tam nechutne skace ( uz ma to prestava bavit ).
Viem ze sa to da to vypnut resp. preskocit pomocou REGEDITU !!
Vi nekto pomoct ?
Ma to niaky negativny vplyv na ucinnost PC ?
Ako vypnut to info o PC ?
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako vypnut to info o PC ?
Myslis hned ked zapnes PC ?NaP0LeOn napísal:cau.
Ked zapnem PC , zacne mi tam vypisovat aky mam CPU , RAM , VGA , atd obraz tam nechutne skace ( uz ma to prestava bavit ).
Viem ze sa to da to vypnut resp. preskocit pomocou REGEDITU !!
Vi nekto pomoct ?
Ma to niaky negativny vplyv na ucinnost PC ?
Kedze to je P.O.S.T. / power on self test / , tam nema OS ziadny dosah, este sa o nom ani nevie. Az po POST-e sa zacne nacitavat OS. Tym som chcel povedat, ze cez regedit urcite nespravis nic. Vsetko je to v biose, neviem nazov tej polozky a taktiez sa bude lisit od vyrobcu biosu. Skus hodit dosku, pozriet manual od dosky. Pokial to mas, tak to tam bude spomenute.
p.s.: Negativny vplyv to urcite nema.
p.s.: Negativny vplyv to urcite nema.
aha. ale viem ze sa to da. bo jeden PC technik mi pred 5mi rokmi instaloval windows a pytal sa ma ci chcem to vypnut.
vtedy bol pri starte PC par sekund cierny obraz a uz naskocil LOGON Windowsu !
nepamatam sa ci to robil cez BIOS alebo cez spustacu disketu.
Ja som myslel ze sa da aj cez OS
P.S : doska je VIA P4V88
vtedy bol pri starte PC par sekund cierny obraz a uz naskocil LOGON Windowsu !
nepamatam sa ci to robil cez BIOS alebo cez spustacu disketu.
Ja som myslel ze sa da aj cez OS
P.S : doska je VIA P4V88
Spustacia disketa je v podstate to iste ako nainstalovany OS. Urcite to riesil v biose, skus sa tam pozriet, napr. na asus doske mam polozku Enable logo a to zaruci, ze sa mi nezobrazi info ale ukaze logo. Na niektorych doskach sa da aj menit.Teda aspon dufam, ze je to ono, ak si dobre pamatam, kazdopadne manual od dosky si pozri.
p.s: Dosku mas na mysli od Asrock : http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=p4v88 ?! ::)
edit: Takze som pozrel manual k doske, zial nic takeho som nenasiel. Mozno som len prehliadol a mozno to tam nie je. Na tom linku je ten manual, stiahni a poriadne prezri pre istotu.
p.s: Dosku mas na mysli od Asrock : http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=p4v88 ?! ::)
edit: Takze som pozrel manual k doske, zial nic takeho som nenasiel. Mozno som len prehliadol a mozno to tam nie je. Na tom linku je ten manual, stiahni a poriadne prezri pre istotu.