Chcel by som vytvoriť minikatalóg a neskôr aj väčší katalóg, ktorý by bol formátu asi A5 alebo A4, s nejakým úvodom, stránkou a podobne, no podstatná je stredná časť, kde bude množstvo náhľadov pre obrázky aj s názvami. Každý obrázok by mal veľkosť cca 4*4cm. Pod tým nápis. Chcel by som vytvoriť niečo na tento štýl, ale len veľmi nerád by som na to využíval word, pretože keby som mal ručne ukladať obrázky vedľa seba, bolo by to roboty pokokos... Tých obrázkov totiž možno bude aj viac než sto. Chcel by som sa opýtať, či neexistuje nejaký programík na tvorbu katalógov, fotoalbumov (kde by som mohol zmodifikovať nastavenia tak, žeby som dosiahol tento efekt), alebo galérií. Práca, ktorú by som musel venovať tomu, aby som ručne naukladal obrázky do tabuľky... tak to by bol horor.
Nepoznáte niečo podobné, alebo nejaký urýchlený spôsob?
(JPG formát. Veľkosti rôzne. Pre predstavu pôjde o katalóg obrázkov jednoalebo viac farebných, z ktorých si ľudia budú môcť vybrať nálepku, ukážu ktorú, akej farby, veľkosti a ja to vyrežem.. len bez katalógu sa nepohnem....)
Ako vytvoriť (mini)katalóg nálepiek (obrázkov)?
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa: