DonLuca napísal:Skús sa spýtať sám seba, že či chceš aj naďalej žiť v takých zmiešaných pocitoch.... len ty sám si môžeš dať na to odoveď..
Ťažko je na túto otázku odpovedať vec sa má takto:
Som rád keď môžem s ňou popísať svojim štýlom,akým skoro s nikým iným nekecám.No na druhej strane ma zas štve že ona má všetko(frajera,mňa ako kamaráta,a kľudne si žije ďalej) a ja mám práve naopak nič,iba myslenie na ňu. Neviem jak sa s tým vysporiadať. Aj si poviem,kašlem naňu idem si s ňou len pokecať,no nedá sa to Tak preto neviem čo by ste mi vy také odporučili robiť v tejto situácii?
DOST! PRESTAŇ
čo týmto chceš dosiahnúť? sebautríznenie? bože chlape trocha hrdosť a hlavne rozumu? si zober ten mesiac bez nej ako si prežil? a teraz sa chceš vrtáit k niečomu čo bolo ale už nieje? zahodíš mesiac lifu a ked to budeš robiť zas a zas zistíš že prešiel čo ja viem rok a ty si povieš boha čo som za ten roka robil? ja kkt myslel som len a len na nu a ona zatial kludme má svojho a spolu kludne spávajú, lulkajú sa hovoria si ako sa majú radi a na teba si ani nespomenie.
TO CHCES? ved už sa uvedom
Igopaj napísal:Aj si poviem,kašlem naňu idem si s ňou len pokecať,no nedá sa to
s bývalou je veľmi ťažké byť iba "kamarát"ja s tou svojou som .. ale nie taký že sme každý den spolu, icq, pokec každý den.. smsky a bla bla.. ked sa stretneme je tu bozk objatie ahoj ako sa máš bla bla a to je vše... a to sa mi podarilo dosiahnúť po pol roku že som pri tom nič necítil.. je to ťažké ale zahod všetky kontakty a nechaj jú ísť si svojou cestou nech ide rovno ty odboč doprava alebo doľava
GL
kamo nepis s nou, necakaj kym sa prihlasi ...ked ti vyskoci v pravo dole tak ti akurat zabucha srdco ale dalej neries ked uz tak le odpisuj ak daco potrebuje surne ale o blbostiach pisat asi nema cenu.. sak tak tryznis sam seba len ..nic s nou uz nebudes nikdy mat a to dopisovanie len aby si s nou bol v kontakte nema asi zmysel
triple napísal:ja kkt myslel som len a len na nu a ona zatial kludme má svojho a spolu kludne spávajú, lulkajú sa hovoria si ako sa majú radi a na teba si ani nespomenie.
TO CHCES? ved už sa uvedom
Tak toto mi vážne pomohlo..Poslal som jej sms že je proste koniec z kamarátstvom a že nechcem od nej na tú sms žiadnu odpoveď A naozaj žiadna neprišla..hádam to pochopí a dá mi už pokoj..Lebo ak by prišla ešte raz ma čakať pred byt tak by som jej jednu asi vpálil Dík ešte raz Hádam už tento príbeh skončí..Musím nabrať čo najviac bojových síl
Gratulujem. Mam z toho taky trosku pocit ako keby ona si z teba robila taku nejaku bokovku pre zabavu. Ak by vysla von trebars s tym ze sa s tym byvalim (kolkykrat uz) rozisla, tak by som jej vyjadril moralnu podporu a to je tak vsetko. Tiahne z toho pre mna eminentny pocit toho ze sa s tebou chce zahravat. Preto ta gratulacia
som rád že si si to uvedomil.. no tých síl by som nebral čo najviac bojovích... ale skôr optimistických... stretneš inú.. vidíš s touto ani nepohlo ked si jej napísal smsku.. a si zober že by si na nu čakal.. neni o čom
Fabo napísal:myslim ze snad , nie?
ja by som to nelock.. ved časom si sem chlap môže prísť zase po radu.. alebo pomôže to dakomu inému mne tiež trvalo dlhšiu dobu pochopiť takúto základnú veci.. a pomohlo mi hojko.. no ludia na hojku
A máme tu ďalšie rozhodnutie Hádam mi opäť pomôžete...
Takže vec sa má takto:
Poslal som jej sms-ku že končím naše kamarátstvo,no v tej sms bolo že ak chce aspoň na pamiatku oznamko tak nech mi pošle adresu na pokec..
Tak sa aj stalo,no dopísala tam aj tak nenápadne že jej dal frajer kopačky.
Viem že budem teraz vypadať jak degeš,no prišli mi jej kus ľúto a už len preto že približne deň predtým ako som jej tú správu napísal dostala kopačky..Teraz to isto nemá ľahké,keď jej ešte aj prišla odomňa dosť hustá sms..Viem že poviete: "Môže si zato sama". No podľa mňa sa už konečne poučila a dostala rozum...A tak sa mi vyskytla otázka.. myslíte že by som to mohol s ňou skúsiť ešte raz? Ešte som sa jej to nepýtal ale je to super baba a možno by to neskúsiť ešte raz s ňou bolo zahodenie veľkej šanci.. Nie hneď ale po takej pauze mesiac,dva..keď už bude bez problémov ona aj ja..dík za vaše názory..vždy mi vedia pomôcť..
Igopaj napísal:
Viem že budem teraz vypadať jak degeš,no prišli mi jej kus ľúto a už len preto že približne deň predtým ako som jej tú správu napísal dostala kopačky..Teraz to isto nemá ľahké,keď jej ešte aj prišla odomňa dosť hustá sms..Viem že poviete: "Môže si zato sama". No podľa mňa sa už konečne poučila a dostala rozum...
Ak to tak je a poučila sa nech ti to povie sama. A nerob si závery ty.
NO:
moju odpoved pznáš.. nenechaj robiť zo seba hračku.. nechal ma bývalý? bože čo ja budem robiť ale je tu ipotaj ten ma má rad teraz budem s ním kým nepríde dakto další? to chceš.. trošku hrdosťi..
ALE
nikededy treba zabudnúť na hrdosť a rozum..lebo nikdy nevieš čo sa môže stať zajtra a môže sa stať že ju už nikdy neuvidíš.. a ked cítiš že by ti s nou bolo dobre tak kámo ja by som do toho šiel.. predsa sa troška poučila a nikdy nevieš..
chod do toho aj za cenu že to nevijde.. lebo si myslím že s tým si sa už raz troocha vyrovnal dokážeš to znova a bude to ľahšie..
len prosím ťa nepribehni za nou že ju miluješ a chceš ju.. to by zase bola na koni ona.. teraz si ty ten kto si diktuje podmienky,,
nesil to pekne pomaličky máš čas...
ale CHOD DO TOHO!!!
No v podstate suhlasim s triplom... skus jej dat pocitit ze si to ty kto diktuje podmienky... ak sa na to nevykasle tak by to mohlo mat sancu Ale musi stale vidiet ze nie si zadarmo.