Ako zacat chodit s babou?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Smarton
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Smarton »

R1k1nko: potom daj vediet ako to dopadlo :) drzim palec nech ti to vynde...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pinacolada napísal:raz som stretol zensku na diske.padli sme si do oka hned.sme sa obymali a za ruky a osahavacky ale nic viac ani ku*venie ani nic.ale ani som viac nechcel lebo som ju videl prvy krat.potom som jej na druhy den poslal sms ci nezajdeme nekde vonku a ona ze oks ale ne ftedy ale dakedy potom.potom som ju volal este zoparkrat ale vzdy ze "niekedy potom" a podobne vyhovorky.please dakto skuseny poradte ze kde som spravil chybu?lebo to bola zenska co za to stoji a nechcem pri nejakej dalsej co za to stoji spravit tu istu chybu :cry:
vacsina zenskych ktore stretnes na diskoteke su take ze idu do mesta za ucelom uzit si, namotat zopar chalanov, pooblizovat kazdeho. Zial su niektori chalani (napriklad ty) doslova "hlupi" ze sa hned namotaju (prosim neuraz sa nemyslim to zle). Od takehoto stretnutia si nemozes nic slubovat pretoze ak ti zenska na prvom stretnuti da vsetko po com tuzis tak nestoji za nic. Aj ja som bol takyto ze som sa hned namotal na prvu ktora sa na mna pozrela. Nikdy neskusaj nic so zenskou ktora pride k tebe a hned ta pobozka, objima a pod. Pekne ju vyuzi, uspokoj svoje potreby a odhod ju pokym ona neodhodi teba. A vraj chlapi su svine...
R1k1nko napísal:prosex: a prezovim jeu raz.. ( niesom tn typ cloveka co prezvana ako pako... ) prezvonim a pockam .... a pockam ... ok dik za radu ta ignoracia sa mi paco :)
ak sa aj ty tej babe pacis tak ti bude prezvanat a posielat sms. Ak jej prezvonis a ona bude na teba kaslat tak budes vediet ze to nie je ta prava pre teba.
myšiačik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa myšiačik »

Rikino daj potom vedeit ako to dopadlo ci sa ti to podarilo alebo nie
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

drzim palce, ja mam doma nieco podobne drz sa! a daj vedeit.. skusim aj ja:D
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

a ked ste sa uz tu tak rozkecali, tak sa spytam, davate prednost vztahu, ktory vznikne za jeden vecer alebo postupnemu skoznavaniu a nakoniec aj chodeniu spolu??? Ja som rozhodne za to druhe, ma to lespie zaklady a aj celkovo to je lepsie :wink:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

MystiQ: ja som tiez za tu druhu moznost lebo vlastne tak po case ju spoznavas a vies priblizne odhadnut danu situaciu potom co sa v vztahu za jeden vecer asi povedat neda...
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

MystiQ napísal:a ked ste sa uz tu tak rozkecali, tak sa spytam, davate prednost vztahu, ktory vznikne za jeden vecer alebo postupnemu skoznavaniu a nakoniec aj chodeniu spolu??? Ja som rozhodne za to druhe, ma to lespie zaklady a aj celkovo to je lepsie :wink:
Urcite to druhe, ale nebranil by som sa ani prvemu :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

MystiQ : tiez druha moznost ! ( je to asi najlepsie aj ja som na tom tak teraz... prva moznost bola ked som bol nemsi a na kupalisku tak vtedy som nataral ze mam aj auto a mal som len 16r.-
-------------------------------------------------------------------
no a k tej mojej veci holku som prezvonil. a odzvonila potom som cakal znova cca 1 hod a znova prezvoil ( sms nedosla) ale asi ma moje cislo lebo po mynulej strede ... si ho asi zohnala! :? inak ona isla na BAZANT POHODA 06 ( co mam teraz robit ? co ak nievie o koho ide lebo niesom na 100 procent isty.)
takze nehcem ju nejak otravovat.. ale na hodokvas ide aj ona a to je dobra sanca !
tak co na to vravite ? :)
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

R1k1nko: kukám že ty si nejaký zbehlí kupaliskový nabíjač :lol: . Vtedy kupko, teraz kupko........budem to musieť vyskúšať keď to tak zaberá...eh....ale čo si budú myslieť baby o mojich krídielkach?! :lol:
Derek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Derek »

Chcem sa spitat ked vidim na kupku peknu babu a je sama pri bazene tak ako ju mam oslovit aby zacal s nou dialog ,ale este pred tim sa na nu divam a ona to vidi a usmieva sa.Dik
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Derek napísal:Chcem sa spitat ked vidim na kupku peknu babu a je sama pri bazene tak ako ju mam oslovit aby zacal s nou dialog ,ale este pred tim sa na nu divam a ona to vidi a usmieva sa.Dik
tak taketo veci uz mam par krat ocihane a vyskusane !!
jedina vec je na tom ze to skusis a nic sa ti nestane ( myslim nasledky ako posmech ze ona bola z vaseho mesta a pod... ) takze dojdes knej .. bud bude stat pri bazene a hodis ju do vody ( je to drasticke ale niektore baby zaberu ) alebo potom tak ze dojdes..a ze cau ?! ty si tu nebola aj mynuli rok ? alebo cau vidim ze nejak sa ''strihame'' tak nepokecame ?
dalsia moznost: cau ty si odtialto ! ( ja to pouzivam a pritom som z toho mesta kde je kupko cize poznam ze nieje z naseho mesta ) takze vyhoda . a ona ze niesom z tadeto ale odtial ? a ty ze aha .. a uz to pojde,.... :)
:aasmile23:
Derek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Derek »

R1k1nko : Dik za rady ,ale mozes napisat este viac veci.Chcel som pouzit ,ze sa spitam ze ci ma priatela ... ak by povedala ze nie ... tak by som jej povedal ze sa mi paci .Ak mas s tymto skusenosti tak napis.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Derek napísal:R1k1nko : Dik za rady ,ale mozes napisat este viac veci.Chcel som pouzit ,ze sa spitam ze ci ma priatela ... ak by povedala ze nie ... tak by som jej povedal ze sa mi paci .Ak mas s tymto skusenosti tak napis.
hm aj to bolo uz .. nejak takto cauko a ty si tu sama ? no neverim ? (smiech ona ) a ked povie ze !nie! tak super.. ide sa na to ... ( pokec a pod.)
jj to skus je to dobry trick treba sa ujistit ze je tu sama ! vies keby nahodou nejaky 20rocna ''korba'' ta tam nahanala :lol:
alebo mne sa paci aj toto: cauko prosimta nevies mi poradit ? ze kedy to tu zatvaraju ( popripade sa opytaj ze kde ju tu bufet kde je to a to )
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Derek napísal:Chcem sa spitat ked vidim na kupku peknu babu a je sama pri bazene tak ako ju mam oslovit aby zacal s nou dialog ,ale este pred tim sa na nu divam a ona to vidi a usmieva sa.Dik
no skusim poradit JA :oops:
Vyskusaj najprv naviazat ocny kontakt niejaky usmev a tak, ale nesnaz zo seba robit frajera, zeny to vicitia a si v ... , potom sa do nej napr. ozvi mozes skusit aj to, ze caw alebo tak ... alebo niejak tak nezaväzne, co ja viem?!? napr. do nej omylom buchnes a povies, ze prepac mi to, velmi sa ospravedlnujem a tak no a dalej to uz je len na tebe :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

MystiQ no a co dalej ?! co ak povie ze nevadi a ide dalej ... hm co potom ... drgnem ju este raz ? :lol:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal:MystiQ no a co dalej ?! co ak povie ze nevadi a ide dalej ... hm co potom ... drgnem ju este raz ? :lol:
este raz by som to nerobil :lol: ... no neviem ... fakt neviem :?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

MystiQ napísal:este raz by som to nerobil :lol: ... no neviem ... fakt neviem :?
ved to ... ale povedal by som jej ze prepac nechel som pod sa zmierit na kofcu ... to by slo ? no nie :? 8)
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal:ved to ... ale povedal by som jej ze prepac nechel som pod sa zmierit na kofcu ... to by slo ? no nie :? 8)
hned na kofcu, no neviem, podla mna nie ... skor: a inac, ja som napr. Arnold :lol: a ty???
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

že Arnold :lol: ....a ona ti odpovie že Gertrúda a teba vystrie
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa: