Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jedine.: Skús počkať, teraz si proste zamilovaný, alebo ak mám šupnúť dáke klišé máš "ružové okuliare". Musíš počkať, keby si sa im začal teraz sr.ať do vzťahu, nepáčilo by sa to jej ani jemu- ona by si ťa znenávidela, on by ti možno polámal telo. POčkaj, skúste byť len známy, potom kamaráti. Keď sa budete poznať dlhšie, začneš uvažovať triezvejšie, začneš vnímať aj jej chyby a až keď ti tie nebudú vadiť, máš základ pre vzťah. Takže čakaj, neviem čo tu niektorí ľudia riešia že povedz jej rovno čo cítiš- tak to nefunguje nikde, musíš počkať na správnu chvíľu- tak je to vo vojne, na prechode pre chodcov i v partnerstve.
A potom, dajme tomu keď sa rozídu, daj jej fakt čas kým zabudne, pár mesiacov určite, lebo sa sám sklameš a nevyjde to asi....
Boha sa mi mudruje ale keby som sa týmto vedel riadiť
A potom, dajme tomu keď sa rozídu, daj jej fakt čas kým zabudne, pár mesiacov určite, lebo sa sám sklameš a nevyjde to asi....
Boha sa mi mudruje ale keby som sa týmto vedel riadiť
Hej rada to nieje zla len ako ju zrealizovat tak skusim to nepokaslat ak to neuponahlam tak to nemusi byt az take zle no len zrealizovat vsetky tieto dobre napady v praxi je vzdy tazsie a istotne sa to uplne takto nevivinie..........a vy tu uz pisete ze ked sa rozidu potom to mam skusit lenze co ked sa nerozidu potom sa mam nato vysrat ???
-
krupica_dnb
Medium Professional
A to sa ako meni ???eritrocit napísal:Zmeň si názov témy. Ale okamžite
..................no ja neviem ci sa nato dokazem len tak vysrat jasne ze nenaletim a nepoviem jej co k nej citim ale postupne ju spoznat a daco potom skusim casom
//Edit prvého príspevku tejto témy. Tam vymažeš Pomoc a napíšeš tam niečo zmysluplnejšie.eritrocit
-
midnight_man
Guru
all
daj si prvu stranku...prvy prispevok si najd,,a hore v rohu kde mas citovat,,mas uprav.. to je onoslavo120 napísal:Nechcem vyzerat ako idiot (asi vyzeram) ale kde do kelu najdem ten edit sak ten prvy prispevok sa uz neda upravit
blizi sa pondelok ja mam skolu a chcem uz konecne nieco vyriesit tak ako s nou mam zacat mam za nou prist a co jej mam vlastne pri prvom resp.druhom stretnuti povedat aby som nevizeral ako blazon
niejake typy by sa mi zisli nemusim ohurit ale nechcem vyzerat ako debil o com mam s nou hovorit ked ju este nepoznam ??..................mam zacat len tak bezne "ako sa mas? " "aky si mala den?" alebo mate niekdo nieco lepsie ???
.........a ja som s nou da sa povedat ze jeden rozhovor uz viedol a bol som taky nervozny ze som len jednu vetu zo seba vysukal a tak na mna pozerala to bol teda vazne trapas ja by som potreboval co jej mam vlastne povedat ked uz vie moje meno tak predstavovat sa jej asi uz nemusim nie ??tak ked za nou pojdem tak co vlastne mam urobit, povedat, aby som to znova nepokazil myslim ze treti pokus potom by bolo uz vazne blbe taze toto moze byt moja posledna sanca no a ja by som ju bral aj ako kamaratku sak viem ze ma frajera a nemam v sucastnosti sancu u nej ale aspon ju poznat ani to nieje zly zaciatok
niejake typy by sa mi zisli nemusim ohurit ale nechcem vyzerat ako debil o com mam s nou hovorit ked ju este nepoznam ??..................mam zacat len tak bezne "ako sa mas? " "aky si mala den?" alebo mate niekdo nieco lepsie ???
.........a ja som s nou da sa povedat ze jeden rozhovor uz viedol a bol som taky nervozny ze som len jednu vetu zo seba vysukal a tak na mna pozerala to bol teda vazne trapas ja by som potreboval co jej mam vlastne povedat ked uz vie moje meno tak predstavovat sa jej asi uz nemusim nie ??tak ked za nou pojdem tak co vlastne mam urobit, povedat, aby som to znova nepokazil myslim ze treti pokus potom by bolo uz vazne blbe taze toto moze byt moja posledna sanca no a ja by som ju bral aj ako kamaratku sak viem ze ma frajera a nemam v sucastnosti sancu u nej ale aspon ju poznat ani to nieje zly zaciatok
-
Robinho1290
Medium Expert
tha ja ti newim ja by som to asi skusil keby ze sa nebojis toho ze dostanes bitku. alebo co. ale na druhej strane sa to ani neoplati lebo ked nemas sancu tak to nema zmysel aby si sa jej vtiral. ked sa dievca zalubi tak to je horor. nesusaj to radesj najdi sinejaku co nema priatela abo pckaj na tuto. to je moj nazor
Tak toho ze dostanem cez hubu sa vazne nebojim to je to najmenej co ma trapi a ja to teda skusim ved kym mi ona sama do oci nepovie NIE tak tu stale niejaka sanca je .............no a keby som to neskusil tak by ma zas trapilo to ze ako to mohlo dopadnut .......stale nanu myslim ma uz ide z toho je*** taze to musim vazne co najskor poriesit ...........hovori sa mi tu dobre no ked na to pomyslim ta zlepeny som az moc ale dajak sa schopym a daco podniknem slova vedia byt silna zbran ak budem mat niejaku "hustu" rec tak mozno zaposobim
-
midnight_man
Guru
all
Moja rada: Zabudni na to ze by s toho mohlo nieco byt,,nemysli na to!! Zabudni na to ze ma frajera,,,neries tieto veci..Normalne ju pozvy dade...nesnaz sa zo seba robit "frajera" ...mozes ja jej opytat aky mala,den,,ako sa ma,,,a tak,,normalna bezna diskusia,,a sam budes viidet ci jej je s tebou dobre alebo nie..Nebud s toho taky vyklepany..nerozmyslaj dopredu,,co ak....mozno,,a tak,,tieto veci neries!!! a to ze ti povie NIE alebo ANO,,alebo co,NEROZMYSLAJ NAD TYM ZE BY S TOHO NIECO MOHLO BYT pojde ti to lepsie!
No ja som to s tou babou este neskusil ta nechcem sa vyhovarat ze nebola prilezitost mozno som ju mohol niekde aj zastavit abo tak niejak len ked kamoska mi povedala ze ona je v takychto veciach dost odmerana a ak to chcem skusit tak by som mal vediet co jej chcem povedat a to praveze neviem no a preto som to este neskusil...........ona povedala ze sa jej mam aspon pozdravit ked ide okolo a tak a ze mozno casom by sme aj hodili rec a prave nato sa chcem spytat nebude si ta baba o mne mysliet ze som idiot ked som sa jej do teraz nezdravil a teraz zacnem ??
ak ta nenenavidi tak jej to podla mna pride mileslavo120 napísal:no ta diki ta ja furt milo na nu kukam mozno ked uz aj pozdravim taaaa aj ona.........ocenim aj dalsie zaujimave postrehy.........a teda mal by som sa jej zacat zdravit nebudem vyzerat ako idiot ked som sa jej do teraz nezdravil ???ona vie kto som