instalovat tam mozem v pohode, len to potrebujem nejako zamaskovat do procesov aby si to bezny clovek nevsimol dakde na liste sputene alebo takRainbowSix napísal:no myslim ze sa ten program vola radix nainstalujeho na svojom a potom aj na jeho a tam si to vsetko nastavis mozes prevzat ovladanie pc tak ze mu to vipnes mozes sledovat co robi atd.. Alebo tu este dakto spominal net limiter neviem ci sa vnom da zablokovat rychlost stahovania ale tvom sa da len asi urcit omedzenie na data.A inak ak neches nic instalovat na jeho pc tak to sa zmojho pohladu neda len keby si omedzila premnos priamo na sieti.
No tak toho chalana asi vistre
Ako zakazat hru...
no ked instalnes Net Limiter, tak program nebudes mat ANI na liste,teda ak si toBobr napísal:instalovat tam mozem v pohode, len to potrebujem nejako zamaskovat do procesov aby si to bezny clovek nevsimol dakde na liste sputene alebo tak
nechces nastavit, potom ho budes musiet spustit... budes ho mat len v procesoch ako nieco systemove
-
RainbowSix
Light Professional
Zamknite tuto temu lebo nic rozumne som sa tu nedozvedel, situacia sa zmenila nejde mi o to co brzdi alebo nebrazdi net, to je nepodstatne nejde o to ci mam ja byt na pc alebo nie pretoze kazdy ma svoje, skratka NECHCEM ABY HRAL TU SPROSTU HRU LEBO NIC INE NEROBI TAK TU PROSIM NERIESTE CO SI MAM KUPIT ALEBO NEMAM A AKO SA S NIM MAM DOHADOVAT.Zavulon napísal:OWNED.
Porozpravaj sa snim a urcite si fakt ten cas....Ako by bolo tebe keby on bol bystrejsi v PC a robil ti taketo veci ?
MOZETE LOCK