ako zbaliť chlapa
ako zbaliť chlapa
chcem sa spriateliť s jedným chalanom a neviem ako nato,
či mu mám kúpiť niečo,alebo napísať nejakú báseň ,vyznanie poraďte mi prosím ďakujem
či mu mám kúpiť niečo,alebo napísať nejakú báseň ,vyznanie poraďte mi prosím ďakujem
Re: ako zbaliť chlapa
Ak si chlap, tak básničkám sa asi vyhni, kým si nie si 100% istý, že je rovnakej orientácie ako Ty.. bo v opačnom prípade môžeš utrpieť riadnu hanbu.
Ak si dievča, skús sa na neho usmievať, kúpiť mu čokoládu, nejakú pozornosť.. nadviaž spoločný rozhovor.. dosť možností.. závisí, pri akej príležitosti sa s ním stretávaš.. práca? škola? kamaráti? len tak na ulici?
Ak si dievča, skús sa na neho usmievať, kúpiť mu čokoládu, nejakú pozornosť.. nadviaž spoločný rozhovor.. dosť možností.. závisí, pri akej príležitosti sa s ním stretávaš.. práca? škola? kamaráti? len tak na ulici?
basnickam by som sa vyhol v oboch pripadoch, trav s nim vela casu, liskaj sa mu, smej sa na jeho hlaskach, nie prilis
Najjednoduchšie je nadviazať rozhovor, ak sa stretávate pri nejakých príležitostiach, či už v práci, škole, krúžku, alebo sa to týka nejakej oslavy, akcie, čakaní na bus... Vtedy to ide tak prirodzene 
lahko... hod sa mu kolo krku 
Ešte mi tak napadlo, že ľudia radi rozprávajú o svojich koníčkoch. Takže keby napr. vieš, že rád:
- fotografuje (áno, a čo najradšej fotíš? akú fotku máš najradšej? aký používaš fotoaparát? hej, tak to je zaujímavé a blablabla a ja som minule odfotil to a to a ak by si chcel, tak by si mi mohol poradiť čo a ako najlepšie odfotiť atd)
- hrá na gitare, tak potom otázky typu, či hrá v skupine alebo sám, kedy sa naučiť hrať na gitaru. čo rád hrá ...
- filozofuje: no tak tu je nekonečné množstvo otázok
- zaujíma sa o architektúru: tak aké obdobia ho z tohto hľadiska najviac uchvacuje, aké stavby má radšej, kde všade bol a čo ho tam zaujalo, či aj sám niečo už skúsil navrhnúť...
Atd., proste ak vieš, čo ho zaujíma, alebo sa spýtaš na to, tak môžete viesť dlhé debaty, najmä ak sa do tej témy aj rozumieš
- fotografuje (áno, a čo najradšej fotíš? akú fotku máš najradšej? aký používaš fotoaparát? hej, tak to je zaujímavé a blablabla a ja som minule odfotil to a to a ak by si chcel, tak by si mi mohol poradiť čo a ako najlepšie odfotiť atd)
- hrá na gitare, tak potom otázky typu, či hrá v skupine alebo sám, kedy sa naučiť hrať na gitaru. čo rád hrá ...
- filozofuje: no tak tu je nekonečné množstvo otázok
- zaujíma sa o architektúru: tak aké obdobia ho z tohto hľadiska najviac uchvacuje, aké stavby má radšej, kde všade bol a čo ho tam zaujalo, či aj sám niečo už skúsil navrhnúť...
Atd., proste ak vieš, čo ho zaujíma, alebo sa spýtaš na to, tak môžete viesť dlhé debaty, najmä ak sa do tej témy aj rozumieš
-
KaptMichal
King
Tu by nám možno konečne produktívne mohol prispieť ephram 
a čo keď sa chce spriateliť práve s ephramom? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
vyves svoje dúhové zástavy a cakaj, ci ti slnieckovymi odmava ! ...
tiez som nepochopil ci je to chalan ci baba
a je rozdiel zbaliť 15 ročného, a rozdiel zbaliť 30 ročného
-
KaptMichal
King
este mozes pouzit ten gayradar
Ak sa ho bojis spytat na orientaciu
beardie - aj ja som rozmyslal, ale vypisal som si vsetky JEHO prispevky a uz mam v tom jasno 
Nenosia náhodou opačne orientovaní nejaké náramky aby sa "našli"? Neviem, niekto mi niečo také vravel
[sarkazmus]Chľastaj, fajč a obliekaj sa ako šľapka.[/sarkazmus]
(Bohužiaľ, ako je málo normálnych dievčat, tak je málo normálnych chlapcov.)
K téme: Pokiaľ poznáš jeho kamarátov, známych alebo rodinu, tak sa opýtaj na jeho stručnú charakteristiku a čo má rád. Podľa toho môžeš vybrať miesto a spôsob pozvania, poprípade aj kúpiť nejaký malý darček.
(Bohužiaľ, ako je málo normálnych dievčat, tak je málo normálnych chlapcov.)
K téme: Pokiaľ poznáš jeho kamarátov, známych alebo rodinu, tak sa opýtaj na jeho stručnú charakteristiku a čo má rád. Podľa toho môžeš vybrať miesto a spôsob pozvania, poprípade aj kúpiť nejaký malý darček.
chlapi sú vo väčšine prípadov ješitní... pohlaď mu ego, daj mu pocit, že je výnimočný pre teba a máš to na 80% hotové... to len ženské sú mrchy, kde môžeš nosiť modré z neba a ani to nemusí stačiť..
Mám kamošku ale sa mi zapáčil jeden s ktorým sa poznám ale proste neviem mu to naznačiť že čo cítim k nemu a neviem ako by reagoval, keby som mu to len tak povedal že sa mi páči.greny napísal:chcem sa spriateliť s jedným chalanom a neviem ako nato,
On je taký utiahnutý nesmelý len stále športuje nič ho nezaujíma no ešte aj PC.Tam vysedáva hodiny.
Voláme ho na diskotéky ale nechce.
-
jin
VIP
Ak je utiahnutý treba ho vytiahnuť von.
Ak sa nedá, tak mu to treba naznačiť v chvíľach keď ste spolu, hoc aj v spoločnosti.
Ako to naznačiť? Lichôtky, žmurknutie, či letmý dotyk ešte nikdy nikoho nezabili.
Ak sa nedá, tak mu to treba naznačiť v chvíľach keď ste spolu, hoc aj v spoločnosti.
Ako to naznačiť? Lichôtky, žmurknutie, či letmý dotyk ešte nikdy nikoho nezabili.
-
audiotrack
VIP
tú kamošku máme ako chápať? Je to priateľka? Si teda bi a nie homo? Potom by si si mal uvedomiť či ti za to skutočne stojí. Či chceš byť radšej s chlapom ako ženou, a či o tom tvoja kamoška vie. Lebo akonáhle s týmto výjdeš von, ju zrejme stratíš a stratíš aj plno ľudí z okolia