Problem-vedel som ze pride na diskoteku a tak samozrejme som sa tam dostavil aj ja odhodlany ze aspon s nou nadviazem nejaky kontak...no ako som tam prisiel tak pozeral som na nu ako tancuje asi tak 20 min
PS:poznam jej kamaratky
Tak teraz som dokonale zmätený. Ako im ona môže povedať čo si o Tebe myslí, keď sa nepoznáte a ani ste sa nerozprávali. A čo by sa rozšírilo? Bojíš sa nejakej girlish-kinder-15yr-mafie? A koho poznáš dlhší čas? Ju? Nemylsím, nakoľko ste sa ešte ani nepozdravili.Copo napísal:ona im urcite povie to co si o mne mysli takze tam by to mohlo byt dost trapne hlavne ked by sa to rozsirilo no a hladam nejaky iny sposob kedze mam problem pozdravit dievca ktore poznam uz dlhy cas...
Are you fu**ing kidding me? Hádam tu nechceme ďalší internetový "vzťah"...CheZteR napísal:ak sa bojis kontaktu face-to-face, tak zacnite najprv napr. na fb, potom to uz pojde lahsie, ked uz budete "zabehnutý"
nepojde - praveze sa mu bude tazsie komunikovat lebo si zvykol na "vyhody" komunikacie cez FBCheZteR napísal:na fb, potom to uz pojde lahsie, ked uz budete "zabehnutý"