ako zbalit ak som hanblivy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Copo
Amateur
Amateur

ako zbalit ak som hanblivy

Príspevok od používateľa Copo »

mam 18 a pred cca 2 mesiacmi som stretol nezname dievca(15r.) ktore sa mi velmi paci no a od vtedy sa snazim nejak nadviazat s nou vztah...
Problem-vedel som ze pride na diskoteku a tak samozrejme som sa tam dostavil aj ja odhodlany ze aspon s nou nadviazem nejaky kontak...no ako som tam prisiel tak pozeral som na nu ako tancuje asi tak 20 min :D no a proste nijak som sa nezmohol tak som skusil dobru radu od kamosa a to alkohol :D no tak som vypil asi 5 poldecakou :D no a prisiel som ze ju nejako oslovim no ale som taky hanblivy ze ani alkohol nepomaha tak prosim poradte co a ako
PS:poznam jej kamaratky
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: ako zbalit ak som hanblivy

Príspevok od používateľa jarda.j »

Predovšetkým nepi...
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

takychto tem je tu VELA! prosim pouzi najprv "hladat". ako oslovit dievca? co tak prist za nou, povedat jej "ahoj" a predstavit sa? tak ju oslovis a potom sa uz len rozpravas o veciach, ktore ta napadnu a budu vhodne (pripadne si snou zatancujes). ked budes hanblivy nic neziskas. a ty tu uz vypisujes ze by si snou chcel "nadviazat vztah" - ak som pochopil spravne tak snou chces chodit, ale ak budes hanblivy tak si mozes akurat tak poklepkavat nohou niekde v rohu na diskoteke.

jedinu radu, ktoru ti my mozeme dat je, ze ti povieme, ze mas prekonat strach, hanblivost alebo cokolvek a ist za nou. ak nieco chces, chod za tym (ak si myslis ze to za to stoji)

// + este jedna fajn rada ... urcite ju neoslovuj pomocou tej retardovanej socialnej siete, pretoze tam ju denne oslovi tym sposobom aj 10 chalanov.
Copo
Amateur
Amateur

takze hladal som ale nic pdoobne tomu som nenasiel...dalej "ahoj"by nebolo velmi vhodne kedze poznam jej kamaratky a ona im urcite povie to co si o mne mysli takze tam by to mohlo byt dost trapne hlavne ked by sa to rozsirilo no a hladam nejaky iny sposob kedze mam problem pozdravit dievca ktore poznam uz dlhy cas...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Myslím, že úplne na začiatok postačí 1 slovko: "ahoj" ? :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

naco chces hladat temu..proste prid za nou a normalne jej povedz cau...to nie je ziadna veda, si dospely clovek ;) ak sa bojis kontaktu face-to-face, tak zacnite najprv napr. na fb, potom to uz pojde lahsie, ked uz budete "zabehnutý"
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak skús hľadať poriadne...

A ako by si ju chcel osloviť ? "sex?" Alebo ako ? Ja vnm, ale ja zdravím bežne ako prve ahoj, čav etc... Nechápem prečo by to nebolo dobré, že poznáš jej kamarátky... Aspoň zistíš, čo si o tebe myslí, nie ? A to, že to povie kamarátkam si píš! Povie to tak, či tak, takže to máš jedno :lol: Uvidíš, aké trápne bude, keď sa rozšíri, že nevieš ani dievča pozdraviť...
Inak máš 18 a pohybuješ sa v spoločnosti 15 ročných ? Čo tak posunúť latku vyššie ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Copo: V prvom rade nepi. Kamarát, čo Ti to poradil, Ti poradil zle. Hovorí sa, že jeden poldecák dokáže rozviazať jazyk a človeka upokojiť, no toto nie je pre Tvoj prípad. Naviac, ak ich do seba kopneš 5, tak Ti to jazyk zamotá a predstav si, že ku nej prídeš v podnapitom stave s motajúcim sa jazykom a nohami. Dojem jak delo - všetky sa po tebe budú vrhať!!
Ak poznáš jej kamarátky, tak sa bav s nimi a počkaj si na chvíľku, keď ona príde ku nim. Tým pádom aj ku tebe a rozvinie sa konverzácia. Každopádne nadväzuj očný kontakt a buď iniciatívny v prvom rade Ty. Akonáhle bude v Tvojej blízkosti skús prehodiť nejakú icebreakovú frázu.
Copo napísal:ona im urcite povie to co si o mne mysli takze tam by to mohlo byt dost trapne hlavne ked by sa to rozsirilo no a hladam nejaky iny sposob kedze mam problem pozdravit dievca ktore poznam uz dlhy cas...
Tak teraz som dokonale zmätený. Ako im ona môže povedať čo si o Tebe myslí, keď sa nepoznáte a ani ste sa nerozprávali. A čo by sa rozšírilo? Bojíš sa nejakej girlish-kinder-15yr-mafie? A koho poznáš dlhší čas? Ju? Nemylsím, nakoľko ste sa ešte ani nepozdravili.
CheZteR napísal:ak sa bojis kontaktu face-to-face, tak zacnite najprv napr. na fb, potom to uz pojde lahsie, ked uz budete "zabehnutý"
Are you fu**ing kidding me? Hádam tu nechceme ďalší internetový "vzťah"...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

začni fotiť párty... :D potom stačí dojsť s foťákom v ruke ku holke a "počuj moja... nechcela by si so mnou nejaké portréty nafotiť? mohli by sme to bližšie dohodnúť napríklad na kávičke" - no dobre to je celkom hardcore, ktorý vyšiel párkrát mne..

ako wtf? tak poznáš jej kamarátky - a? máš na háku čo si myslia iné nie? a ak ich poznáš, tak o to jednoduchšie je sa tam priplížiť a votrieť sa jej do pozornosti... keby si nepoznal z jej partie nikoho, tak to by bolo o inom...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

CheZteR napísal:na fb, potom to uz pojde lahsie, ked uz budete "zabehnutý"
nepojde - praveze sa mu bude tazsie komunikovat lebo si zvykol na "vyhody" komunikacie cez FB
Copo
Amateur
Amateur

no myslim si ze na zaciatok bude lepsie ak vyuzijem socialnu siet pokec :D tam mozme posobit ako neznamy no a ak nadviazem kontakt tam tak mylsim si ze by si som mohol s nou aj normalne prehovorit :D
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Radšej začni v reále :) fakt potom to bude ťažšie...
Copo
Amateur
Amateur

v reale sa ku nej ani nepriblizim :D kedze ma problem pozdravit dievca ahoj ktore poznam uz dlhe roky a nie to este take co nepoznam a paci sa mi :)
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Tak si hlupak...aj ja som bol hanblivy ale baby idu po odvaznych a nie po tutkoch.
Maki
Darca
Darca

ježiši kriste... ešte FB sa dá pochopiť... ale cez pokec? cez pokec? chlape kukni sa do trenclí, či ti tam nechýba pár gulí, lebo mám pocit, že áno...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

A čoho sa bojíš? Snáď nie je priblblá a minimálne ťa zo slušnosti odzdraví.

A hlavne NEPI. Myslíš, že keď sa k nej priblížiš so zakalenými očami a páchnucim dychom, že to ju zaujme?

A keď poznáš jej kamarátky, tak sa tam nejak nenápadne votri, jémine. Dačo o nich hádam vieš, tak začni trebárs tému o filmoch, čo šli nedávno v kine, alebo o nejakej relácii, prázdninách....
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ked nemas sebavedomie tak vela vody nenamutis. a tiez stacilo pozrie stare temy v tejto sekcii a vedel by si, ze na diskoteke sa nebali.

a dolezite je nehrat s kartami vylozenymi na stole ;)
Copo
Amateur
Amateur

problem je v tom ze ju asi okrem diskotek nikde nestretnem :D takze jedine ostava moznost socialna siet :D
Maki
Darca
Darca

stretni ju tam... zoznámte sa... a dohodnite si stretnutie inde... na diskotékach sa balí blbo... ale zoznamuje celkom dobre...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nezbalis ju .... lebo nechces ... bud nechces ju, alebo nechces balit ... fertig ... budes sam a nestastny - ale s hrejivym pocitom, ze si nic neriskol a vsetko prebieha podla planu, ako v bavlnke ;-)
Napísať odpoveď