Vyuzijem tuto temu k mojej otazke. Co moze znamenat ak takmer 18 rocne dievca ked je "pripita" napise ze jej chybam a ze by sa chcela stretnut lebo ma dlho nevidela. Celkovo je taka milsia a zhovorcivejsia ale na dalsi den sa uz sprava akoby to ani nemyslela vazne.
Neviem co to znamena, ci je to len cisto kamaratske alebo by mozno chcela aj nieco viac len nema odvahu alebo nieje si celkom ista ci to vlastne chce alebo nie.
ako zistim ci ma o mna zaujem
-
vladenko007
VIP
Re: ako zistim ci ma o mna zaujem
Z toho môže číhať čokoľvek. Hlavne netreba zabudnúť na pravidlo, že keď je človek pripitý tak sa mu niekto môže páčiť viac ako za triezva. A taktiež ak je človek pripitý, tak sa mu rozviaže jazyk. A samozrejme nechtiac môže povedať aj pravdu. Možno tajne dúfa ale za triezva nemá odvahu to povedať. 
Ak pojde nabuduce pit, urcite chod s nou. (alebo sa tam naaahodou objav).
Na takéto niečo skôr či neskôr narazí každý. Nemám s tým tak celkom osobnú skúsenosť, ale... Takto... Kamoš bol v podobnej situácii ako ty (vlastne asi presne tam kde ty, len bez alkoholu
Teda pokiaľ viem) a slečna ho začala zo dňa na deň ignorovať. Chlapec bol z toho dosť mimo. Obvykle by som to neriešil, keď som sa ľuďom motal do vzťahov, tak sa buď udobrili a ja som bol za debila, alebo sa pohádali ešte viac a ja som bol stále za debila. Ale predsa len, toto je trocha lepší kamoš a tak to za ten risk stálo, keďže horšie to už byť nemohlo. Začal som sa s ňou baviť, získal som nejakú dôveru a začal som vyzvedať. Dozvedel som sa, že sa jej najskôr páčil, ale potom sa začala nudiť. Údajne to totálne dorazil práve v ten večer (čo presne sa tam stalo neviem a ani nechcem vedieť), a preto chcela docieliť, aby stratil záujem. Myslím si, že v tvojom prípade ide v podstate o to isté, možno s malými odlišnosťami. Takže buď nejako dokážeš zmeniť tento jej názor, alebo sa na to vykašli.
A ak sa náhodou mýlim... Neobviňuj ma
/e Aby som bol presný, ešte než ho začala ignorovať, povedala mu, že má priateľa. Ako sa ukázalo, bolo to klamstvo, zúfalý pokus ako sa ho zbaviť. Tak či tak, ak ťa ignoruje, nič dobré z toho nebude.
A ak sa náhodou mýlim... Neobviňuj ma
/e Aby som bol presný, ešte než ho začala ignorovať, povedala mu, že má priateľa. Ako sa ukázalo, bolo to klamstvo, zúfalý pokus ako sa ho zbaviť. Tak či tak, ak ťa ignoruje, nič dobré z toho nebude.
Zufaly pokus? Skor si myslim ze je to praveze velmi dobry pokus. Furt lepsie z ignoracia. Chciet od zenskej aby vylozila karty na stol je optimizmus najvacieho kalibru.
Dá sa to, len sa musíš stať jej najlepšou kamarátkou. A odtiaľ už niet cesty späť. Teda, ak sa niekto chce dozvedieť od baby pravdu, musí poznať týpka, ktorý je schopný obetovať potenciálny budúci vzťah s ňou za získanie odpovede.
Načo je dobré vedieť "pravdu"? V prdeli si už tak či tak a nejaký dôvod, ktorý uvedie na tom nič nemení. Jedine, že by si sa chcel podobnej chyby vyvarovať nabudúce, no aj tak mi to príde docela zbytočné. Ide o to, že sa rýpeš v niečom, čo ťa serie a tým si sám zbytočne robíš nervy. Samozrejme, ocitol som sa v podobnej situácií, všetko sa mi zdalo fajn a zrazu koniec, z ničoho nič, ako nečakaná facka. Zostaneš prekvapený a nevieš, čo si o tom celom máš myslieť, prečo to urobila? Z tvojho pohľadu nikde nevidíš tú chybu, ktorá sa dakde stala alebo ten bod zlomu, kedy si pre ňu prestal byť príťažlivý. Je to svinstvo, urobil som to zopár krát aj ja a urobili to ženy aj mne. A prečo? Na to sa ťažko odpovedá, skrátka som po čase nadobudol pocit, že toto už ďalej nemá zmysel, a tak som zvážil všetky pre a proti a rozhodol sa odísť. Myslím si, že podobne je to aj u ženy, keď ťa nechá plávať, mnoho žien (našťastie) nemá to srdce, napísať ti, že pre ňu nič neznamenáš, že ju len otravuješ, nudí sa pri tebe a bola by najradšej, keby ťa už nikdy nevidela. Preto začnú ignorovať, postupne, aby to až tak nebolelo. Je to tak lepšie, verte mi, že počuť pravdu na rovinu je dakedy dosť na hovno.
Dôvod je fajn poznať, zvlášť ak sa ti to stane viackrát...