Ako zistim ci mam .... u orange ???
Ako zistim ci mam .... u orange ???
ako zistim ci sa mi prenasaju volne minuty do dalsieho mesiaca . lebo najprv sa mi prenasali , no teraz mam podozrenie ze uz nie...diik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mýliš sa.. táto služba bola najprv zadarmo, potom ju dali platenú. Mne sa tiež prenášali ale už to nefunguje automaticky, musíš si to aktivovať. Takže ak si si to neaktivoval a neplatíš si za to (pozri faktúru) tak sa ti neprenášajú. (Inak na faktúre bolo aj písané koľko sa ti prenieslo, a už to tam nepíše ak si si všimol, lebo už sa neprenášajú)ob3l1x napísal:poriadne si precitas fakturu ...
ak nepretelefonujes vsetky volne minuty tak by sa ti mali prenasat ak pretelefonujes nema sa ti co preniest
aha ja som myslel ze to ma aktivovane a len ho zaujima kde mu to pisuaudiotrack napísal:mýliš sa.. táto služba bola najprv zadarmo, potom ju dali platenú. Mne sa tiež prenášali ale už to nefunguje automaticky, musíš si to aktivovať. Takže ak si si to neaktivoval a neplatíš si za to (pozri faktúru) tak sa ti neprenášajú. (Inak na faktúre bolo aj písané koľko sa ti prenieslo, a už to tam nepíše ak si si všimol, lebo už sa neprenášajú)