Ako zistit aku zvukovu mam?
Ako zistit aku zvukovu mam?
Mam mensi problem potrebujem zistit aku zvukovku mam ... lebo potrebujem nainstalovat ovladac ale neviem aku zvukovu mam ... zvukova karta je integrovana na maticnej ale nemam CD od maticnej ... pls helfnite mi ...
-
Responsible
Novice
Re: Ako zistit aku zvukovu mam?
Zdravím idem si kúpiť slúchadla a je písane že podporujú priestorový zvuk 5.1 alebo 7.1 potrebujem zistit aku mam ja.
Ten program EVEREST mi ako multimédia píše toto :Zvuková karta Conexant Cx20585 @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller [B-2] a potom tam je ešte toto : Zvuková karta ATI Radeon HDMI @ ATI Cedar/Park - High Definition Audio Controller
dakujem vam potrebujem čo najrýchelšiu odpoved
dakujem
Ten program EVEREST mi ako multimédia píše toto :Zvuková karta Conexant Cx20585 @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller [B-2] a potom tam je ešte toto : Zvuková karta ATI Radeon HDMI @ ATI Cedar/Park - High Definition Audio Controller
dakujem vam potrebujem čo najrýchelšiu odpoved
-
Ryan Giggs
VIP
A od nas potrebujes co konkretne? Ved tam mas napisane aku mas zvukovku. Hned to prve.
-
Responsible
Novice
potrebujem zistiť aký podporuje zvuk či 5.1 alebo 7.1 ...
-
Ryan Giggs
VIP
A to je taky problem hodiť nazov tej zvukovky do googlu?
-
Responsible
Novice
skušal som ale nič som nenašiel, prosím ťa možem ťa poprosiť keby si to zistil ?
ak nemas nejake BR/HDDVD, tak mas aj tak k dispozicii maximalne 5.1 zvuk
-
Ryan Giggs
VIP
Kedže je to HD audio, tak je to buď 5.1 alebo 7.1. 7.1 ale len v pripade ako pše beardie vyššie.