ako zistit ip adresu uzivatela od napr. gmailu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
msio
Amateur
Amateur

ako zistit ip adresu uzivatela od napr. gmailu

Príspevok od používateľa msio »

Caute
chcel by som zistit nejaku ip adresu, ktoru ma nejaky pc od providera
samozrejme chcem to zistit cez mail,skusal som sa pozriet do hlavicky e-mailu ktory bol poslany z g-mailu ale bola tam len ip adresa google,co som si aj cez whois.com overil.
pytam sa,Da sa nejak zistit cez mail ip adresa toho pc,na ktoru sa pripaja do internetu.Ucel je taky ze chcem zistit ze kde ten clovek je. ked posiela mail doma je jasne je by som mal vidiet jeho ip adresu od jeho povidera ale ked je niekde inde napr. v zahranici tak budeme vediet ze ta ip adresa je zaregistrovana pre nejaky zahranicny server
dakujem :) :) :) :) :) :)
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Neda. Moc pozeras na americke detektivky.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

t0m4s3 by som povedal že sa da len on k tomu nema prístup.

Príklad: Odošlem mail ktorym sa napriklad dopustím tresneho činu. A ako ma nájdu? Lahko ved mam predsa pridelenu IP adresa ktorá je pouzivana cez moju pevnu linku a T-com predsa vie na akej adrese sa ta pevna linka nechádza.

A ked sa stane podobny prípad provajder je povinny poskytnut policii potrebne udaje ako kto pouziva IP adresu a kde byva.

Takze ziadny film ale realita.
DomCZo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DomCZo »

Pošli mu mail s odkazom na nejakú stránku, ktorú si spravíš, kde sa budú zaznamenávať IP. Keďže tú stránku otvorí len on, tak budeš mať IP. Ale jedine ak mail aj link otvorí.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

vladenko007 napísal:t0m4s3 by som povedal že sa da len on k tomu nema prístup.

Príklad: Odošlem mail ktorym sa napriklad dopustím tresneho činu. A ako ma nájdu? Lahko ved mam predsa pridelenu IP adresa ktorá je pouzivana cez moju pevnu linku a T-com predsa vie na akej adrese sa ta pevna linka nechádza.

A ked sa stane podobny prípad provajder je povinny poskytnut policii potrebne udaje ako kto pouziva IP adresu a kde byva.

Takze ziadny film ale realita.
Takze moze msio takuto vec zistit?
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No dobre si povedal ze nie. Ale ty si potom este dodal ze moc pozera telku a mne s toho pripadalo ze to myslis tak ze sa to neda. :) :wink:
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ale veľa ľudí si myslí, že sa dá, že niekto má taký prog, že zistí hocikoho ip adresu, hneď sa aj pripojí hocikde a kopíruje z toho počítača, ovláda to.

Alebo že ti pošle mail a z toho sa mu nejak dostaneš do počítača. :lol:
msio
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa msio »

no dik chalani ale pytal som sa preto ,lebo som cital nejake clanky a nejaki tam trepali ze ked pozrem do hlavicky mailu tek ze tam uvidim ipcku uzivatela ale aj tak mi nejde do hlavy,ci by sa dalo zistit ked mi neikto posle mail z dvoch roznych postovych serverov a posiela to samozrejme z rovnakej linky,ci by som nemohol nejak zistit ze obidva mailu si od neho
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

msio: Ak to posiela cez webmail, tak urcite nie. Keby to posielal cez klienta ako je Outlook a podobne, tak tam by sa ta IP v hlavicke najst dala.
Napísať odpoveď