Ako zmazat komplet kontaktlist v ICQ?
-
snaque
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako zmazat komplet kontaktlist v ICQ?
Potrebujem rychlo odstranit cely kontakt list..mam 400 kontaktov a nechce sa mi odstranovat po jendom
Mam pocit, ze niektory z klientov (icq, miranda, trillian) mi ponukali pri mazani skupiny aj moznost vymazat vsetky kontakty v nej.
Ak by to neslo, tak si mozes mirandu nastavit tak, ze vypnes nacitavanie kontaktov zo servera, prihlasis sa a ked budes mat prazdny zoznam, tak das aby sa zoznam na serveri upravil podla lokalneho, tym by sa mali vsetky kontakty vymazat.
Ale je to len teoria, v praxi som to neskusal.
//pHysIQ: to nepomoze, icq ma kontakty ulozene na serveri, pri zmazani lokalnej kopie akurat zdrzis dalsie nacitavanie
Ak by to neslo, tak si mozes mirandu nastavit tak, ze vypnes nacitavanie kontaktov zo servera, prihlasis sa a ked budes mat prazdny zoznam, tak das aby sa zoznam na serveri upravil podla lokalneho, tym by sa mali vsetky kontakty vymazat.
Ale je to len teoria, v praxi som to neskusal.
//pHysIQ: to nepomoze, icq ma kontakty ulozene na serveri, pri zmazani lokalnej kopie akurat zdrzis dalsie nacitavanie
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme ze to co napisal pHysIQ to nemoze fungovat kontakty nemas ulozene na HDD ale na servry ICQ. To ze niektore klienty si ich prekopiruju je nepodstatne lebo aj tak pri kazdom prihlaseni si ich synchronizuje zo servrom. Ako je to s mazanim skupiny neviem ale klasicky pojednom by to malo ist
samozrejme zavisi od toho kolko ich tam mas.
Kontakty su ulozene na serveri ICQ, teda mimo tvojho PC. Ak sa prihlasis do icq, tak sa kontakty zo servera skopiruju do tvojho PC. Takze ak zmazes kontakty na servery, tak pri dalsom spusteni uz nebudu.k-u-l-i napísal:ak vymazem kontakty na svojom pc tak ak na druhom pc niekto spusti kde icq vzd pouzval nenacita mu ich naspet?