Ako zmenit obnovovaciu frekvenciu monitora?
-
Dante3000rpm
Medium Star
Ako zmenit obnovovaciu frekvenciu monitora?
Ako mozem zmenit obnovovaciu frekvenciu monitora bez nainstalovanych ovladacov na graficku kartu?
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mám Toshiba Satellite A210, graf. karta ATI Radeon X1200 ... Chcela by som k nb pripojiť ďalší monitor (HP w1907v). Problémom je, že na externom monitore sa mi nedá nastaviť obnovovacia frekvencia vyššia ako 60Hz a dosť to bliká.
Toto je záležitosť ovládačov alebo napríklad od tej grafickej karty už aj tak nič lepšie čakať nemôžem?
Díky!
Toto je záležitosť ovládačov alebo napríklad od tej grafickej karty už aj tak nič lepšie čakať nemôžem?
Díky!
Ta grafika je uplne v poriadku, na tom si aj zahrat mozes. Nemam atinu, no napadla ma jedna vec. Pri nvidii sa da nastavit v ovladacoch, aby boli v ponuke len rozlisenia a frekvencie, ktore dany monitor podporuje. Mas notas s LCD s frekvenciou 60Hz a teda nedovoli nastavit ani na externom monitore /ktory je CRT, mylim sa?LLucia napísal:Mám Toshiba Satellite A210, graf. karta ATI Radeon X1200 ... Chcela by som k nb pripojiť ďalší monitor (HP w1907v). Problémom je, že na externom monitore sa mi nedá nastaviť obnovovacia frekvencia vyššia ako 60Hz a dosť to bliká.
Díky!
Ak je ten ext. LCD, tak problem by som hladal inde. Zial, ale netusim kde. Vlastne, si spominam, ze sa tu blikanie LCD raz riesilo a aj vyriesilo. Pri LCD ti tych 60Hz nemoze vadit, tam to inak funguje.LLucia napísal:Idem to skúsiť, zatiaľ vďaka. Aj ten externý monitor je LCD, no má lepšie farby ako ten nb, preto ho pripájam (podľa všetkého by mal podporovať vyššiu frekvenciu)
p.s.: Pozri sem:
http://www.hojko.com/preblikva-lcdcko-t81905.html Ak vylucis rusenie, tak sa opat posunieme v rieseni.
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Hmm... googlila som a vďaka tomuto
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=122920 som prišla na to, že blikanie prestane keď nb vytiahnem z elektriny a ide len na baterku.
Skúsila som zmeniť napájanie z "vysokého výkonu" na šetrič energie, je to lepšie ale stále to trochu "vlní". Medzitým som pozrela aj tú tému čo si poradil, zdá sa že je to podobný problém, tj bude to to rušenie. Pátram ďalej, zatiaľ ďakujem!!
Skúsila som zmeniť napájanie z "vysokého výkonu" na šetrič energie, je to lepšie ale stále to trochu "vlní". Medzitým som pozrela aj tú tému čo si poradil, zdá sa že je to podobný problém, tj bude to to rušenie. Pátram ďalej, zatiaľ ďakujem!!