Ako zmierniť učinky alkoholu ... ?
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako zmierniť učinky alkoholu ... ?
Tak otázka jasná ... viem že čudná ale tak zaujíma ma či je možné vypiť veľa alkoholu ale neopiť sa nie doslova že sa neopiť ale zmierniť účinky alkoholu ak ano napište ako ďakujem ....... ak pre niekoho nezmyselna tema sorry ale zaujíma ma to ...
Re: Ako zmierniť učinky alkoholu ... ?
Zevraj je dobre si dat nejake mastne jedlo pred pitim alkoholu.Flinstone napísal:Tak otázka jasná ... viem že čudná ale tak zaujíma ma či je možné vypiť veľa alkoholu ale neopiť sa nie doslova že sa neopiť ale zmierniť účinky alkoholu ak ano napište ako ďakujem ....... ak pre niekoho nezmyselna tema sorry ale zaujíma ma to ...
pi to s nejakou brzdou ale zavisi aj od organizmu a "cviku"
nj aby si potom mal co tikovatBecker02 napísal:Zevraj je dobre si dat nejake mastne jedlo pred pitim alkoholu.
-
profik
Light Professional
podobny pokus robili v Brainiac(Discoveri)a zda sa mi, ze tiez tam vyhralo to mastne jedlo, ale niesom si isty, kedze to bolo uz davno, skus si nejake casti pozriet, je tam dost pokusov z alkoholomBecker02 napísal:Zevraj je dobre si dat nejake mastne jedlo pred pitim alkoholu.
-
Flinstone
Light Professional
ale to bolo uz po opici viem to som pozeraval ale pred pitim alkoholu ...profik napísal:podobny pokus robili v Brainiac(Discoveri)a zda sa mi, ze tiez tam vyhralo to mastne jedlo, ale niesom si isty, kedze to bolo uz davno, skus si nejake casti pozriet, je tam dost pokusov z alkoholom![]()
-
profik
Light Professional
nie, tak bolo tych pokusov vela, po opici, co spravit aby si nemal opicu, co spravit aby si sa najmenej/najviac opilFlinstone napísal:ale to bolo uz po opici viem to som pozeraval ale pred pitim alkoholu ...
-
Kibo
Hardcore addict
myslis tak ze si das nieco a potom viac vydrzis pit? mastne jedlo ako bolo spomenute
ucila nas to aj na cemii profka, alkohol viaze tukyc opacne... mam odskusane, dal som si jeden langos a vypil som za dvoch, a iba slabo sa mi tocila hlava a to som pil vsetko mozne, pivo,fernet, vino... buchcen jeden chcelba s mastou a slaninou a flaska nebude problem...
lenze bacha potom ked ta mast prestane ucinkovat a setok alkohol sa dostane do krvy, potom ti bude strasne zle .Kibo napísal:myslis tak ze si das nieco a potom viac vydrzis pit? mastne jedlo ako bolo spomenuteucila nas to aj na cemii profka, alkohol viaze tukyc opacne... mam odskusane, dal som si jeden langos a vypil som za dvoch, a iba slabo sa mi tocila hlava a to som pil vsetko mozne, pivo,fernet, vino... buchcen jeden chcelba s mastou a slaninou a flaska nebude problem...
Presne tak ako Kibo naznačil, mastné jedlá zaberajú. Super je vraj bôčik, alebo slanina s kombináciou čili a poriadne kyslými uhorkami. Toho sa napapkaj a viac znesieš (samozrejme aj iné mastné jedlo). odskúšané a funguje.Kibo napísal:myslis tak ze si das nieco a potom viac vydrzis pit? mastne jedlo ako bolo spomenuteucila nas to aj na cemii profka, alkohol viaze tukyc opacne... mam odskusane, dal som si jeden langos a vypil som za dvoch, a iba slabo sa mi tocila hlava a to som pil vsetko mozne, pivo,fernet, vino... buchcen jeden chcelba s mastou a slaninou a flaska nebude problem...
Inak celkovo nato ako na teba zapôsobí alkohol sú aj tvoje fyzické danosti, cvik v slopaní a v neposlednom rade únava.
-
Flinstone
Light Professional
tak daj link na tuto temuu ... .bo ja som hladal a nic som nenasiel ...Frikso napísal:No neviem, ako vy, ale ja by som hodil tyku už len z toho oleja, ešte by sa ani fľaša neotvorila.![]()
Inak vážne tu už táto téma je. Tam som s kýmsi diskutoval o tom, že čokoláda obsahuje sice tuky, ktore viažu alkohol, ale zadržiava ich v tele, takže sa ožereš tak či tak, možno ešte horšie..
-
Vigor
King
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=46513
Nazov je sice, ze co po piti...ale v konecnom dosledku sa tam prebralo ovela viac.
Nazov je sice, ze co po piti...ale v konecnom dosledku sa tam prebralo ovela viac.