Ako zmotivovať ženu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako zmotivovať ženu

Príspevok od používateľa Mr-Freek »

ono 90% ludí v mojom okolí netuší čo chce robiť zo životom a ich voľnočasové aktivity zahŕňajú chlast alebo facebook alebo gaming, prípadne všetko dokopy :D nezazlievam jej to len si stále nemyslím že je to dôvod na nič nerobenie. Ja napr. tiež presne neviem aké povolanie v IT chcem vykonávať ale nebudem teraz sedieť na riti a nevzdelávať sa v ničom... teraz som pasívny v tejto téme a mám pocit že je tam trošička progress. Tak uvidím :)
ilikeit
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ilikeit »

Mr-Freek, ty vyzeras ako inteligentny chalan, ktory chce nieco dosiahnut.

Tvoja priatelka ale vyzera byt v tom svete stratena.

Myslim si, ze v jej veku by urcite mala mat nejaku vasen. Aj keby to bola vec, z ktorej sa neda zarobit.

Viem, ze si do toho vztahu investoval vela casu, emocii, energie a penazi. Otazka znie:

Ako dlho vydrzis vo vztahu s niekym, kto (zdanlivo) nema sny?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

poznam vela zien, ktore nemaju ziadne hobby, ziadny vacsi zaujem o bezne konicky takze to nie je take nezvycajne. celkovo si myslim, ze muzi sa viac dokazu nadchnut pre nejaku vec a ked s niecim zacnu tak ich to chyti viac ako zeny
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ak však žena vo vzťahu nemá žiadne hobby, považujem to za dosť zásadný problém v prípade, že muž má nejaký koníček/ky, ktorým sa chce vo svojom voľnom čase venovať, pretože keď obidvaja prídu domov z práce alebo školy, muž sa ide venovať niečomu svojmu a žena bude len sama sedieť doma, čo ju po čase prestane baviť a buď sa bude chcieť rozísť alebo sa bude snažiť obmedzovať chlapovi čas na jeho koníčky a presvedčovať ho, aby radšej trávil čas s ňou.

Ja mám napr. dosť nabité (hlavne pracovné) dni a nepáčilo by sa mi, keby som celý čas po práci musel tráviť so svojou polovičkou len kvôli tomu, že nemá sama čo robiť...V takomto prípade by som sa jej asi aj snažil pomôcť nájsť niečo, čo by ju bavilo a mohla sa tomu venovať vo svojom voľnom čase, zatiaľ čo ja sa venujem niečomu inému.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

precital som si celu diskusiu a dospel som k zaveru:

Mr-Freek: ty si karierista, chces mat dobru a zaplatenu pracu, zenu, peknu svadbu, deti a byt/dom a aj pre to vsetko urobis ci usposobis svoj zivot.
A tvoja frajerka mozno chce byt len stastna a nehnat sa za pracou, bytom ci vzdelanim, ktore aktualne nepotrebuje..

Vekom sa to zmenit vobec nemusi, stym rataj tiez. Musite sa zladit vy dvaja. Tazko radit, lebo obaja ste jedinecne osobnosti.

(psychologia, nula semestrov :D)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

No, ja som chodila tiez na bilingvalne a som zena, tak mam potrebu sa vyjadrit :D

Zien, co sa zaujimaju o politiku a techniku (myslim novinky), je ako safranu. Ked chces, aby tvoja baba k tomu este dobre vyzerala, tak good luck! :smt006

Urci si priority, co od partnerky ocakavas. Ako Ta oboznamilo s beznym stavom tunajsie muzske osadenstvo - vacsinou chlapi kecaju o politike a svetovych trendoch s kamaratmi, chodia s nimi hrat futbal etc. Partnerky maju kvoli prijemnej spolocnosti, intimite a samozrejme - na okrasu. Pripadne rodenie deti. Taktiez niektorym muzom zvysuje ego, ked lepsie ovladaju cudzie jazyky a maju vacsi rozhlad, ako ich polovicky - ale to je len vedlasji efekt.

Ano, existuju zeny, ktore zvladaju vsetko - ale tie zase niektori muzi vnimaju ako konkurenciu. A povacsine vyzeraju priemerne a horsie..

Na tvojom mieste by som pockala, kym sa obaja dostanete na vysoku a potom sa bud zmotivuje sama, alebo to mozte zabalit.

PS: Kazdy clovek ma obcas lepsie, obcas horsie obdobia. A ako vravi Ivo Toman: "Motivacia zvonku je ako smrad, rychlo sa vyvetra." Takze neplytvaj svoju energiu na zmotivovanie zeny, radsej bud trpezlivy a snad sa nakopne sama.
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mr-Freek »

Veľmi pekne zhrnuté a citát som si zapísal :D Tak či tak v podstate máš pravdu, bolo tu povedané veľa ale znova a stále sa to točí okolo toho že nás teraz v živote čaká oboch toľko zmien že by bolo hlúpe kvôli terajšiemu stavu robiť rozhodnutia :) možno sa zladíme a možno nie, keď budem obklopený na výške svojou krvnou skupinou tak budem rád že si večer môžem ľahnúť vedľa niekoho kto nevie binárnu sústavu, nevidel star wars a nevie koho v ten deň zavreli. Trošku zmena, inak je to ale aj tak bezpredmetné lebo ju lúbim aj po 3 rokoch ako koňa a nevedel by som sa s ňou rozísť len preto že si radčej pospí ako sa niečo nové naučí :)
Napísať odpoveď