Ako zrýchliť net?
Ako zrýchliť net?
Chcel by som sa opýtať že či sa dá nejako zríchliť internet.Lebo moj ide dosť pomaly a mam aj server ale ked sa tam napoja 3 4 ludia tak už to začne lagovať ...plls help
Re: Ako zríchkiť net?
Pripojenie je otázkou zmluvy s providerom. Pokiaľ si si zazmluvnil telefonické propojenie, tak ho máš. Rýchlosť je o zmluve a o platbách. Optika je dnes bežná. Tam je rýchlosť v pohode, aj s tým "i". 
-
Space5800
Medium Professional
Nie, nedá
Aha tak to potom nič.Mame zmluvu s UPC a chcel by som si odnich obiednať net ale ked je zmluva .... myslite si že by sa dal obiednať net aj ket je zmluva ? a stej istej firmy ?
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako zrýchliť net?
Aky typ pristupobej siete mas teraz? Ak sa jedna o toho isteho poskytovatela s kt. mas zmluvu na intenet, tak je moznost pozmenit zmluvu a dohodnut ine podmienky alebo za priplatok ti nap. vyhradi vacsie datove rychlosti alebo aj moznost prejist na inu pristupovu siet ak to maju v ponuke, ale s tymi otazkami chod do UPC, to zalezi od nich.
aha no ok ... ale chcel som im napísať email a nešlo to tak neviem.šak skúsim zavolat a tak
a diky
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2011, 17:49)
Možem ešte otázku? že ked si obiednam router alebo kúpim tak musim zanho splacat ?mesacne ?alebo ako to funguje
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2011, 17:49)
Možem ešte otázku? že ked si obiednam router alebo kúpim tak musim zanho splacat ?mesacne ?alebo ako to funguje
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak si ho kupis na splatky tak ano, inak nie. To co je za otazku? Chod do obchodu na elektroniku (Datart, Nay) a kup si router
.
už som zistil že je nanič router.Ja potrebujem zrichlit net 
je tu jedna moznost na zrichlenie netu, daj si wifi a len zrychlis vlny tak ako na tomto obrazku:
http://www.trollscientist.com/image/611 ... hysics.jpg
http://www.trollscientist.com/image/611 ... hysics.jpg
čo to je?
ja tomu enhcapem nemám WiFi
ked nemas wifi tak ti je zbytocne to vysvetlovat, pretoze tento navod funguje iba pri wifi routroch....
aha
... tak poradte ešte niečo prosím... lebo mam server a už iba ked tam sú tam 2 ludí tak to začne lagovať... poradťe ... može to biť rámkou? mam 2 giga
poradte budem velmy rád lebo ja už fakt neviem čo mám robiť 
skusil by som studium gramatiky
pozrite sa na toto...to je asi blbosť ne ?
urcite, na 1:44 obraz rozmazal takze to bude podvod, a na 1:51 je tá ručička vyššie ako na 1:52
k téme: opýtaj sa UPC, a keď máš server spýtaj sa aj na zväčšenie uploadu (prípadne si daj optiku)
// kábliky sú aj tak v tom kábli stočené, a wifi je teoreticky len svetlo s väčšou vlnovou dĺžkou nie?
k téme: opýtaj sa UPC, a keď máš server spýtaj sa aj na zväčšenie uploadu (prípadne si daj optiku)
// kábliky sú aj tak v tom kábli stočené, a wifi je teoreticky len svetlo s väčšou vlnovou dĺžkou nie?
no ja by som si rád obiednal noví net ale mame zmluvu a tak
ono je to nanič ach jaj ... ja potrebujem zvedšiť odosielanie...
Ak máš dostatok financií, tak si objednaj serverovňu.
čo to je ? no tak ja mam iba 50 ecok
a kolko to asi stojí
Stojí to od kvality/výkonu servera a platí sa to mesačne, tam si hodíš databázu servera a v pohode ti to bude šliapať a udrží to dosť ľudí.
na mesiac asi kolko?dajme tomu 10 slotoví?